Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
drachos #1661 üzenetére
"Szóval arra gondoltam, létrehozni egy objektumot a kigyűjtött adatok tárolására, egy boltnak egy objektum, és mondjuk ArrayList-ben tárolom őket, majd egy for ciklussal végigmegyek az objektumokon, és megkeresem a kért eredményt."
ezt irtam en is, csak nem ArrayList, hanem TreeMap (vagy HashTable). amiben a bolt_id a kulcs es (nyitas,feltet,paprika) harmast tarolsz. ez elvileg gyorsabb mintha ArrayListben tarolnad
tehat beolvasod soronkent a dat-ot. mindig megnezed, hogy ilyen boltrol van e mar infod a Mapban, ha igen akkor tudod a nyitvatartast, es nezed a pizzat (ha nem akkor letrehozol egy uj objektumot a Mapban), hozzaadod amit kell es mesz tovabb. vegen egy iteratorral vegignezed.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest