Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
Hopp, nem érdekes

-
drachos
tag
válasz
Gyuri16
üzenetére
Valóban nem ez a teljes feladatleírás, az 5x ennyi, csak nem akartam ennyit beírni
Mert csak ez a része nem megy. A boltok nyitását attól az órától kezdve nézzük, amikor az első pizzát eladta (pl 15:44 akkor 15-kor nyitott). Az adatok nincsenek sorban rendezve. Meg elvileg ugye mindig néznem kell a bolt id-t, megjegyezni mikor nyitott, és aszerint nézni tovább, majd ha kell a pizza.txt-ből valami, akkor a pizza_id alapján kikeresem a szükséges adatot. Ezzel az a gond, hogy több száz bolt is lehet akár. Szóval arra gondoltam, létrehozni egy objektumot a kigyűjtött adatok tárolására, egy boltnak egy objektum, és mondjuk ArrayList-ben tárolom őket, majd egy for ciklussal végigmegyek az objektumokon, és megkeresem a kért eredményt. Ez nem tudom mennyire működne, az a baj, hogy a héten öszesen aludtam kb 20 órát, még egy hello world progi is kifogna rajtam... 
-
drachos
tag
Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogyan lehet "összefűzni" egy bináris és egy szöveges fájlt?
Kicsit konkrétan, így néz ki a txt fájl tartalma:
<pizza_id> <pizza_feltetek_szama> <feltetekbol_paprika> <pizza_nev>a .dat tartalma (persze binárisan):
<bolt_id> <pizza_id> <eladas_oraja> <eladas_perce>A feladat: keszitsunk programot, ami megkeresi azt a boltot (<bolt_id>-t), ami a
nyitvatartasanak elso ket orajaban a legkevesebb feltetet adta el osszesen, es
kiirja azt, hogy ez a bolt a nyitvatartasanak masodik (csak a masodik) orajaban
mennyi paprika feltetet adott el. (A program kimenete a konzolra tehat egyetlen
szam!)A program csak az eredmeny szempontjabol relevans adatokat gyujtse!
NEM elfogadhato megoldas az, ha minden adatot beolvas a memoriaba, majd
ott eldonti a problemat.Hát ez lenne, gugliztam én ma egész nap, meg olvastam a java könyvet, de nem jutottam előrébb. beolvasom a txt és dat fájl tartalmát, elvileg össze kéne fűzni valahogy hashtable-el, vagy nem tudom. Esetleg valami link is jó ami ehhez hasonló progit magyaráz el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Witcher topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest