- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
Hopp, nem érdekes
-
drachos
tag
válasz
Gyuri16 #1660 üzenetére
Valóban nem ez a teljes feladatleírás, az 5x ennyi, csak nem akartam ennyit beírni
Mert csak ez a része nem megy. A boltok nyitását attól az órától kezdve nézzük, amikor az első pizzát eladta (pl 15:44 akkor 15-kor nyitott). Az adatok nincsenek sorban rendezve. Meg elvileg ugye mindig néznem kell a bolt id-t, megjegyezni mikor nyitott, és aszerint nézni tovább, majd ha kell a pizza.txt-ből valami, akkor a pizza_id alapján kikeresem a szükséges adatot. Ezzel az a gond, hogy több száz bolt is lehet akár. Szóval arra gondoltam, létrehozni egy objektumot a kigyűjtött adatok tárolására, egy boltnak egy objektum, és mondjuk ArrayList-ben tárolom őket, majd egy for ciklussal végigmegyek az objektumokon, és megkeresem a kért eredményt. Ez nem tudom mennyire működne, az a baj, hogy a héten öszesen aludtam kb 20 órát, még egy hello world progi is kifogna rajtam...
-
drachos
tag
Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogyan lehet "összefűzni" egy bináris és egy szöveges fájlt?
Kicsit konkrétan, így néz ki a txt fájl tartalma:
<pizza_id> <pizza_feltetek_szama> <feltetekbol_paprika> <pizza_nev>a .dat tartalma (persze binárisan):
<bolt_id> <pizza_id> <eladas_oraja> <eladas_perce>A feladat: keszitsunk programot, ami megkeresi azt a boltot (<bolt_id>-t), ami a
nyitvatartasanak elso ket orajaban a legkevesebb feltetet adta el osszesen, es
kiirja azt, hogy ez a bolt a nyitvatartasanak masodik (csak a masodik) orajaban
mennyi paprika feltetet adott el. (A program kimenete a konzolra tehat egyetlen
szam!)A program csak az eredmeny szempontjabol relevans adatokat gyujtse!
NEM elfogadhato megoldas az, ha minden adatot beolvas a memoriaba, majd
ott eldonti a problemat.Hát ez lenne, gugliztam én ma egész nap, meg olvastam a java könyvet, de nem jutottam előrébb. beolvasom a txt és dat fájl tartalmát, elvileg össze kéne fűzni valahogy hashtable-el, vagy nem tudom. Esetleg valami link is jó ami ehhez hasonló progit magyaráz el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged