Hirdetés
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
szeretnek irni egy programot, ami egy problemara tobb megoldast tud nyujtani (kulonbozo algoritmusok, amik ugyanazt a celt szolgaljak), es ezeket osszehasonlitani (futasi ido).
ugy kepzeltem el, hogy lesz egy absztrakt osztalyom, amiben benne lesz az osszes funkcio amit hasznalni szeretnek. ezutan megirom a kulonbozo algoritmusokat (mind kulon osztalyban). itt jonne a kepbe egy tesztelo user interface, ahol lehetne valogatni az algoritmusok kozott, es kulon tesztelni oket (bemeno adatokat megadni, stb).
egeszet ugy szeretnem megcsinalni, hogy barki irhasson ilyen algoritmust, es azt is lehessen tesztelni a programomban. vegulis ugy gondolnam, hogy pluginkent kezelne ezeket az osztalyokat, es tudna oket futtatni, listazni (mondjuk egy konyvtarbol). termeszetesen az osszes osztalynak az en absztrakt osztalyomtol kellene orokolnie a fuggvenyeket.
kerdes az lenne, hogy hogyan tudok letrehozni egy fajlt, amit aztan hasznalhatok pluginkent, tehat oda tudom adni a programnak, o felismeri, hogy bizony azt csinalja amit kell, es meg tudja hivni a fuggvenyeit?
(ha van ilyesmire standard eljaras eleg valami link leirasra, de hirtelen google nem segitett, nem igazan tudom mit kellene keresnem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Egér probléma
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest