Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri16

senior tag

szeretnek irni egy programot, ami egy problemara tobb megoldast tud nyujtani (kulonbozo algoritmusok, amik ugyanazt a celt szolgaljak), es ezeket osszehasonlitani (futasi ido).
    ugy kepzeltem el, hogy lesz egy absztrakt osztalyom, amiben benne lesz az osszes funkcio amit hasznalni szeretnek. ezutan megirom a kulonbozo algoritmusokat (mind kulon osztalyban). itt jonne a kepbe egy tesztelo user interface, ahol lehetne valogatni az algoritmusok kozott, es kulon tesztelni oket (bemeno adatokat megadni, stb).
    egeszet ugy szeretnem megcsinalni, hogy barki irhasson ilyen algoritmust, es azt is lehessen tesztelni a programomban. vegulis ugy gondolnam, hogy pluginkent kezelne ezeket az osztalyokat, es tudna oket futtatni, listazni (mondjuk egy konyvtarbol). termeszetesen az osszes osztalynak az en absztrakt osztalyomtol kellene orokolnie a fuggvenyeket.
    kerdes az lenne, hogy hogyan tudok letrehozni egy fajlt, amit aztan hasznalhatok pluginkent, tehat oda tudom adni a programnak, o felismeri, hogy bizony azt csinalja amit kell, es meg tudja hivni a fuggvenyeit?
    (ha van ilyesmire standard eljaras eleg valami link leirasra, de hirtelen google nem segitett, nem igazan tudom mit kellene keresnem)

Új hozzászólás Aktív témák