- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
Szia.
1. Azért a frontend, backend fogalmával jó alaposan tisztában lenni.
2. Abban teljesen igazad van, hogy egy fórumon minden sokkal átláthatóbb, ha jól csinálják meg (láttam már jó pár fórumot ami tök átláthatatlan volt). Viszont az emberek nagyobb részének teljesen elég a Facebook felszínessége. És ez nem informatikai okokból van, hanem Cukor Márk tudja mi kell az embereknek, és ezt az igényt kielégíti.
3. Ha egy fórumot akarsz készíteni, használj egy kész fórum motort. azok már kiforrottak, sok bosszúságtól kíméled meg magad.
4. Mi az hogy az adatbázis korlátozva van? Ez így elég laikus megfogalmazás.Amit írtam, nem megbántani akarlak, csak pontosabban kéne fogalmaznod. Teljesen igaza van floatr -nak, a karbantarthatóság nagyon fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest