Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
Szia.
1. Azért a frontend, backend fogalmával jó alaposan tisztában lenni.
2. Abban teljesen igazad van, hogy egy fórumon minden sokkal átláthatóbb, ha jól csinálják meg (láttam már jó pár fórumot ami tök átláthatatlan volt). Viszont az emberek nagyobb részének teljesen elég a Facebook felszínessége. És ez nem informatikai okokból van, hanem Cukor Márk tudja mi kell az embereknek, és ezt az igényt kielégíti.
3. Ha egy fórumot akarsz készíteni, használj egy kész fórum motort. azok már kiforrottak, sok bosszúságtól kíméled meg magad.
4. Mi az hogy az adatbázis korlátozva van? Ez így elég laikus megfogalmazás.Amit írtam, nem megbántani akarlak, csak pontosabban kéne fogalmaznod. Teljesen igaza van floatr -nak, a karbantarthatóság nagyon fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest