Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Mobil app abból lenne jó, hogy vannak idősebbek is, nekik könnyebb technikailag. A fiatalok meg ugyan úgy nem értenek hozzá, vagy lusták, nekik meg azért könnyebb
és találkozott a két generáció
A cél az lenne, hogy a fórumon folyjon a társalgás, ne Facebook-on, a többségnek az átláthatatlan, vagy nincs fiókja. Bár a fórumok haldokolnak egy ideje. Meg annyi infót Facebook-on nem tárolsz el átláthatóan.Ezeket az end-eket nem nagyon értem. Frontend a kinézet, backend meg a szerver oldali kód? Miért van külön?
Nekem valahogy mindig a teljesítmény a fontosabb. 4-5kb az index.php meg a css és már néz ki valahogy, amit valamivel összeraknak, többszöröseNem tudom hogy van, de korlátozva van az adatbázis valahogy.
Akkor igazából találnom kellene egy keretrendszert.
Én úgy gondoltam, hogy nem telepítek semmit a szerverre, .html-be vagy .PHP-be írom bele a kódokat, amiket a szerver feldolgoz, mint egy sima PHP kódot. Ilyen nincs? Javascript ilyen azt tudom, lehet akkor inkább script nyelvet kellene elkezdenem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest