Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Mobil app abból lenne jó, hogy vannak idősebbek is, nekik könnyebb technikailag. A fiatalok meg ugyan úgy nem értenek hozzá, vagy lusták, nekik meg azért könnyebb
és találkozott a két generáció 
A cél az lenne, hogy a fórumon folyjon a társalgás, ne Facebook-on, a többségnek az átláthatatlan, vagy nincs fiókja. Bár a fórumok haldokolnak egy ideje. Meg annyi infót Facebook-on nem tárolsz el átláthatóan.Ezeket az end-eket nem nagyon értem. Frontend a kinézet, backend meg a szerver oldali kód? Miért van külön?
Nekem valahogy mindig a teljesítmény a fontosabb. 4-5kb az index.php meg a css és már néz ki valahogy, amit valamivel összeraknak, többszöröse
Nem tudom hogy van, de korlátozva van az adatbázis valahogy.
Akkor igazából találnom kellene egy keretrendszert.
Én úgy gondoltam, hogy nem telepítek semmit a szerverre, .html-be vagy .PHP-be írom bele a kódokat, amiket a szerver feldolgoz, mint egy sima PHP kódot. Ilyen nincs? Javascript ilyen azt tudom, lehet akkor inkább script nyelvet kellene elkezdenem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- Napelem
- További aktív témák...
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Asztali PC , 10100F , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 512GB SSD , 500GB HDD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és találkozott a két generáció