Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Szia.
Ok leírom röviden. Volt rá lehetőségem, hogy elvégezzek egy gyorstalpaló tanfolyamot, 6 hónap, heti 2 óra... Java, React és .NET közül a Java-t választottam. Nem sok idő, de elég volt arra, hogy felkeltse az érdeklődésemet, szeretném tovább fejleszteni magam, egyelőre tetszik a backend, de úgy gondolom, hogy még nem rendelkezek, annyira ismerettel, hogy el tudjam dönteni, hogy mozduljak - e frontend irányba vagy sem. Sajnos csak Java SE-vel fogalkoztunk, EE csak említve volt. Egyelőre szeretném befejezni a San Franciscóból jöttem tanfolyamot, illetve a a Udemy-ről ezt: [link]
Majd szeretnék egy nagyobb projektet készíteni amit be lehet mutatni egy állásinterjún.
8 órás állás és két gyerek mellett sajnos nem tudok úgy haladni ahogy szeretnék...
Bármilyen ötletet - tanácsot elfogadok ami segíthetne ebben.
Gondolom ha frontend akkor Android, vagy ott mér inkább a Kotlin-t részesítik előnyben?Bocsi , ha egy kicsit hosszúra sikerült.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Medence topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest