Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
floatr
üzenetére
Szerintem van ráció abban amit a SonarLint ír. Lehet, hogy komplexebb lesz a dolog de akkor is biztonságosabbá válik azáltal, hogy valmait kell kezdened a DTO-val és nem tudod csak úgy pusztán elmeneteni.
Az egész sonar opcionális, nem muszály használnod. De egyszerűen, egy plugin telepítésével összeségében nagyon sokat tudsz javítani a minőségen.
Én általában a nálam okosabb emberek által javasolt dolgokat elfogadom, persze nem jelenti azt, hogy neked is el kell. Régóta létezik, ha akkor szar lenne, azért bízom benne, hogy nem létezni.
Ki volt és megint hol demagóg? Valláshábórú != demagógia (bocs, ha nem nekem szólt).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyomtató topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest