Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Tényleg nem tud segíteni senki, hogy egy Javas oldalról hogy lehet lemásolni szöveget?Egy oldalon találtam párat régi kedves könyveim közül és nem tudom leszedni őket. Bár az oldalon olvasható, látható a szöveg, Ctrl+A, Ctrl+c - Ctrl+v sem tudja leszedni csak az első pár bekezdést, utána kimaradoznak részek. Azért írok ide mert valami javás varázslás van. Egy régi portable Firefoxomban amivel szintén megpróbáltam letölteni, nincs java támogatás, avval meg sem jelenik a könyv szövege. Ha sikerülne leszedni csinálhatnék hangoskönyvet és meghallgathatnám. Bár a könyvek megvannak, nem jutok az olvasáshoz. Problémás oldal: [link]
Hátha tudtok segíteni?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Macska topik
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- GAMER AcerNitro15 FHD IPS / Intel Core i7 / 8gb ram / 128gb ssd / Nvidia GTX960 2gb dedikált
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- Dell Latitude 5521 / Nvidia 2gb dedikált / i7-11850H /32gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest