Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Próbáltam Cromeval, Edgevel, IEvel, Operával, és Firefoxal is. A régi portable firefoxomban nincs Java és nem jelent meg semmi az oldalból. Ezért gondoltam, hogy Javás az oldal. Az indokolatlan sortöréseknél sokszor nagy részek maradnak ki a könyvből. Az egy dolog, hogy a free is fizetős, még ki is fizetném, de mint írtam nincs semmilyen kártyám így ez nem megy. Ezért keresek megoldást bárhogy máshogy.
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Tényleg nem tud segíteni senki, hogy egy Javas oldalról hogy lehet lemásolni szöveget?Egy oldalon találtam párat régi kedves könyveim közül és nem tudom leszedni őket. Bár az oldalon olvasható, látható a szöveg, Ctrl+A, Ctrl+c - Ctrl+v sem tudja leszedni csak az első pár bekezdést, utána kimaradoznak részek. Azért írok ide mert valami javás varázslás van. Egy régi portable Firefoxomban amivel szintén megpróbáltam letölteni, nincs java támogatás, avval meg sem jelenik a könyv szövege. Ha sikerülne leszedni csinálhatnék hangoskönyvet és meghallgathatnám. Bár a könyvek megvannak, nem jutok az olvasáshoz. Problémás oldal: [link]
Hátha tudtok segíteni?
Köszi előre is. -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Ha rossz helyre írok bocs, nem találtam jobbat.
Egy oldalon találtam párat régi kedves könyveim közül és nem tudom leszedni őket. Bár az oldalon olvasható, látható a szöveg, Ctrl+c - Ctrl+v sem tudja leszedni csak az első pár bekezdést, utána kimaradoznak részek. Azért írok ide mert valami javás varázslás van. Egy régi portable Firefoxomban amivel szintén megpróbáltam letölteni, nincs java támogatás, avval meg sem jelenik a könyv szövege. Ha sikerülne leszedni csinálhatnék hangoskönyvet. Bár a könyv nyomtatva megvan, nem jutok az olvasáshoz. Problémás oldal: [link]Hátha tudtok segíteni?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest