- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Próbáltam Cromeval, Edgevel, IEvel, Operával, és Firefoxal is. A régi portable firefoxomban nincs Java és nem jelent meg semmi az oldalból. Ezért gondoltam, hogy Javás az oldal. Az indokolatlan sortöréseknél sokszor nagy részek maradnak ki a könyvből. Az egy dolog, hogy a free is fizetős, még ki is fizetném, de mint írtam nincs semmilyen kártyám így ez nem megy. Ezért keresek megoldást bárhogy máshogy.
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Tényleg nem tud segíteni senki, hogy egy Javas oldalról hogy lehet lemásolni szöveget?Egy oldalon találtam párat régi kedves könyveim közül és nem tudom leszedni őket. Bár az oldalon olvasható, látható a szöveg, Ctrl+A, Ctrl+c - Ctrl+v sem tudja leszedni csak az első pár bekezdést, utána kimaradoznak részek. Azért írok ide mert valami javás varázslás van. Egy régi portable Firefoxomban amivel szintén megpróbáltam letölteni, nincs java támogatás, avval meg sem jelenik a könyv szövege. Ha sikerülne leszedni csinálhatnék hangoskönyvet és meghallgathatnám. Bár a könyvek megvannak, nem jutok az olvasáshoz. Problémás oldal: [link]
Hátha tudtok segíteni?
Köszi előre is. -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Ha rossz helyre írok bocs, nem találtam jobbat.
Egy oldalon találtam párat régi kedves könyveim közül és nem tudom leszedni őket. Bár az oldalon olvasható, látható a szöveg, Ctrl+c - Ctrl+v sem tudja leszedni csak az első pár bekezdést, utána kimaradoznak részek. Azért írok ide mert valami javás varázslás van. Egy régi portable Firefoxomban amivel szintén megpróbáltam letölteni, nincs java támogatás, avval meg sem jelenik a könyv szövege. Ha sikerülne leszedni csinálhatnék hangoskönyvet. Bár a könyv nyomtatva megvan, nem jutok az olvasáshoz. Problémás oldal: [link]Hátha tudtok segíteni?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest