Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Próbáltam Cromeval, Edgevel, IEvel, Operával, és Firefoxal is. A régi portable firefoxomban nincs Java és nem jelent meg semmi az oldalból. Ezért gondoltam, hogy Javás az oldal. Az indokolatlan sortöréseknél sokszor nagy részek maradnak ki a könyvből. Az egy dolog, hogy a free is fizetős, még ki is fizetném, de mint írtam nincs semmilyen kártyám így ez nem megy. Ezért keresek megoldást bárhogy máshogy.
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Tényleg nem tud segíteni senki, hogy egy Javas oldalról hogy lehet lemásolni szöveget?Egy oldalon találtam párat régi kedves könyveim közül és nem tudom leszedni őket. Bár az oldalon olvasható, látható a szöveg, Ctrl+A, Ctrl+c - Ctrl+v sem tudja leszedni csak az első pár bekezdést, utána kimaradoznak részek. Azért írok ide mert valami javás varázslás van. Egy régi portable Firefoxomban amivel szintén megpróbáltam letölteni, nincs java támogatás, avval meg sem jelenik a könyv szövege. Ha sikerülne leszedni csinálhatnék hangoskönyvet és meghallgathatnám. Bár a könyvek megvannak, nem jutok az olvasáshoz. Problémás oldal: [link]
Hátha tudtok segíteni?
Köszi előre is. -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Ha rossz helyre írok bocs, nem találtam jobbat.
Egy oldalon találtam párat régi kedves könyveim közül és nem tudom leszedni őket. Bár az oldalon olvasható, látható a szöveg, Ctrl+c - Ctrl+v sem tudja leszedni csak az első pár bekezdést, utána kimaradoznak részek. Azért írok ide mert valami javás varázslás van. Egy régi portable Firefoxomban amivel szintén megpróbáltam letölteni, nincs java támogatás, avval meg sem jelenik a könyv szövege. Ha sikerülne leszedni csinálhatnék hangoskönyvet. Bár a könyv nyomtatva megvan, nem jutok az olvasáshoz. Problémás oldal: [link]Hátha tudtok segíteni?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest