Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rommel6600

őstag

válasz Źşë' #11266 üzenetére

Első ipodnak jó a 8gigás is, aztán ahogy elkezded használni majd egyszer úgyis kinövöd. Legalábbis én így jártam. 3G-s változatom volt 8gigás, amikor azt eladtam azon még 1,5giga szabad helyem volt... 0 videóval persze. Ha belegondolsz az se sok. De mivel a 4esben már van kamera, így már nem mertem abból is nyolcast venni, és utólag visszagondolva jól is tettem, hogy a 32eset választottam :)
    Jelenleg ugyanazzal a zeneállománnyal, kábé ugyanazokkal az appokkal de már 11giga helyfoglalásnál járok, az a percenkénti ~100mega amit a kamera megeszik bizony nem kevés. És ha már van rajta, sztem nem baj az ha van helyed használni is. Nekem legalábbis már többször jól jött, hogy tudtam rögzíteni vele filmet. És két hete használom :U
    Plusz mustmár mivel fér rá, lehet ráteszek pár sorozatepizódot is, a vonaton így azt is tudom majd nézni akár. Bár ez már nem a létkérdés kategória nálam.

Más: Alkalmazást hogy lehet bezárni? Azaz, hogy a multitasking miatt ne fusson a háttérben, hanem "végleg" záródjon be? Vagy ilyen nincs? :F

• Jim-Y

veterán

válasz Źşë' #11266 üzenetére

Szia. Mivel elotte egy sansa clip+ -om volt 4gb-al amit nem sikerult zenevel telerakni ezert ugy gondoltam, hogy a 8 giga mindenre eleg lesz. 2 honap alatt nem teltem be, de nincs is film rajta. Nekem meg ez pont eleg, ellenben el kell, hogy mondjam, hogy konnyen keves lehet a 8gb ha filmeket is szeretnel latni rajta. Nekem nem volt kerdes h melyiket vegyem, erre volt csak penzem. Ha ra tudsz szanni jo szivvel annyit akkor a 32-es biztos jobb ilyen teren, de ha csak erre van penzed akkor csak azert mert "only 8gb" meg megveheted szerintem, max majd ugyesebben gazdalkodsz a hellyel. Udv

Új hozzászólás Aktív témák