- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
istyle boltban kapsz! Én szerdán néztem a westend-ben tokokat...invisible shield Szerintem ez a legjobb tok és itt nagyon jó árban van,de én nem akartam kiadni ennyit. Most egy napszemüveg szütyűjében van. Az anyaga olyan ami nem karcolja és ez szerintem jó is lesz nekem.
Vagy még megpróbálok venni ilyen szemüvegtörlő anyagot és abból varrni egy ilyen kis tokot neki. Az lenne a legjobb és az nem 4500ft lenne.
-
Davey7
senior tag
A legjobb az invisible shield lenne,de csak neten lehet kapni és pontos címet nemtudok...vmelyik iphone topikban láttam! Az az egész lejátszót védi és hajszálvékony garantáltan karcmentes cucc. 4500-5000 ft körüli áron lehet megkapni. guglizz rá!
Kérdés:Szerintetek használtan 45ért megéri megvenni egy ipod touch-ot? 3/4 év garanci van rá és itt vásárolta a srác. Előlap karcmentes a hátlapján egy pár apró karc van,de mivel nem nagyon használta így nagyon aprók. Ha személyesen veszem át mire figyeljek? Mit nézzek,meg,hogy biztos legyek benne,hogy jó a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő