Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkadar1
tag
töltő téma: nekem teljesen jól működik a fél amperes, bár biztos gyorsabban feltöltené az egészes
a lebeszélés kb annyi volt h "ipodokhoz ezt szoktuk adni az ezrest inkább a nagyobb pda-khoz veszik, meg különbenis az USB is csak 500-at tölt" én úgy tudtam a genuine apple is 1 amperes de már fáradt voltam nekiállni gondolkodni meg érvelni inkább elhoztam ezt. Egyelőre nincs vele bajom max veszek egy ezrest is legközelepp ezt meg meghagyom "utazósnak"
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a lebeszélés kb annyi volt h "ipodokhoz ezt szoktuk adni az ezrest inkább a nagyobb pda-khoz veszik, meg különbenis az USB is csak 500-at tölt" én úgy tudtam a genuine apple is 1 amperes de már fáradt voltam nekiállni gondolkodni meg érvelni inkább elhoztam ezt. Egyelőre nincs vele bajom max veszek egy ezrest is legközelepp ezt meg meghagyom "utazósnak"