Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Valaki segitene nekem eddig nem foglalkoztam jailbreakkel nos adot egy ipod touch 3g 4.1 szoftverral megcsináltam a greenpoison féle törést felkerült a cydia program probáltam játékot feltenni itunes segitségével nem ment valaki segitene mit kell tennem elöre is köszönöm annak aki megtenné.
-
powerup2
addikt
válasz
TriackFeri #7166 üzenetére
Kerestem de mind fizetős olyan kéne ami ingyenes
-
powerup2
addikt
Megvan kiderült amit leszedtem az ipad-hoz jó
tud valaki olyan progit touchra amin olvani lehet pl pdf-et vagy documentumokat?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7162 üzenetére
Sikerült keszedni egy progit és benne van az ituns apps-be és onnan hogyan tudom feltenni a touch-ra?
-
powerup2
addikt
Nem látok olyan opciót hogy ne legyen kártya meg semmi valaki help?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7155 üzenetére
Hu hol van az az opció?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7152 üzenetére
De ott az a baj hogy bankártya számot kell adni meg minden ezeket valahogy meglehet kerülni hogy ingyenes progikat tegyek fel rá?
-
powerup2
addikt
Nem értem hogy az ingyenes alkalmazásokat miért nem tudom feltenni a touchra sehogy nem engedi belép az itunsba és jön egy kis ablak oké de nem történik semmi
-
powerup2
addikt
Még annyi kérdésem lenne hogy notebookról megosztom a netet ilyen virtual access pointal a tuoch érzékeli kapcsolodik is hozzá de mégsem megy a net rajta erre valaki megoldást mit kell beállitanom és hol elöre is köszönöm a választ.
-
powerup2
addikt
Valaki tudja hogyan lehet megcsinálni hogy a touchon megjelenyen a zene album boritója. Iletve ugy feltenni rá programokat hogy apple store ne keljen?
-
powerup2
addikt
Milyen háttér beállitásokat nem lehet majd a 8 gigásan megcsinálni ez olyan gáz ha ilyeneket megcsinál az apple miért ne birná el ?
-
powerup2
addikt
Amugy ape meg flac formátumu zenéket honnan lehet leszedni már ahol ilyenből sok van pl torrentes oldal vagy kereső mert gondolom ti is minőségi zeneformátumokat tesztek rá.
-
powerup2
addikt
Én is most szeretnék venni de nemtudom milyet vegyek hogy 8 gigásat vagy 32-set mert nekem zene halgatásra kéne meg legfeljebb klippeket tennék rá . Amugy milyen programok léteznek a touchoz amiket fel lehet rá tenni mert láttam ilyen időjárást mutató programot de még milyenek vannak ami értelmes dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest