Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Kérdezném hogy a porosodást mivel lehetne elkerülni? Nektek is porosodik a plexi alatt? Én nem tudom hol mehet be a por de már nagyon zavaró ha filmet nézek és fekete a háttér. Az összes kis redva látszik, szétszedni nem tudom hogy kell és nem is akarok ilyennel szórakozni, max az alján a töltő résznél megpróbálom porszivoval kiszivni hátha elindulnak lefele kis por részecskék
de lehet h akkor a touch bele is lejebb jön majd
Vmi 5let??Másik kérdés:
Van olyan hogy 1-2 számot nem tudok, vagyis nem engedi h rámásoljam itunes-ban. Az miért lehet? A telomon simán játsza,a formátum is megfelelő. Probáltam irásvédetséget leszedni rola, de sehogyse jo.
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -40% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest