Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
hááát, van ilyen megoldás de nemtudom, lehet h JB kell hozzá, amúgy iTunes... legjobb megoldás és egyben a legrendezettebb is. Egyébként itunes-ban (én így csinálom) létrehozol egy Playlist-et és abba behúzod a zenéket, utána pedig kijelölöd a Music fülön h csak a Playlist-et rakja át.
Üdv: Laca
-
Két lehetőséged van, de mindkettőhöz van egy közös lépés: fel kell venned a zenéidet az iTunes Library-be. Ezt megcsinálhatod menüből és drag'n'droppal is.
Utána az egyik lehetőség a szinkronizálás, az iPodot kiválasztva a Music fülön meg tudod határozni, hogy melyik zenéidet tegye fel (én úgy szoktam volt, hogy van egy iPod playlistem, amiben minden benne van, amit fel akarok rakni, és azt szinkronizálom. Aztán ha le akarok venni valamit, kiveszem a playlistből, vagy bedobok új dolgokat, Sync, és kész).
A másik lehetőség az iPodot kiválasztva a kézi irányítás, a "Manually manage music and videos". Ekkor drag'n'droppal tudod a library-ből átpakolni a zenéket.
“All nothings are not equal.”
-
AloeVera
tag
Két lehetőséged van, de mindkettőhöz van egy közös lépés: fel kell venned a zenéidet az iTunes Library-be
Öööö... Ha a Manually manage music and videos opció be van állítva, drag&droppal rá lehet húzni iTunesban az iPodra a file-okat Explorerből (vagy Finderből) anélkül, hogy a Library-be bekerülnének.
-
válasz AloeVera #5603 üzenetére
Bocs, akkor azt a részt visszavonom, igazából sose használtam a manuális görcsölést, a szinkronizálás (meg úgy alapjáraton az iTunes) az egyik legnagyobb előnye volt számomra az iPodnak.
A HD2-nél is ez hiányzik nagyon, nem tudom az iTunes-szal összepároztatni
-
Soldiers_15
csendes tag
Hello szeretnék venni egy Ipod Touch-ott és azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni játékot meg programokat?? a másik az lenne hogy tudtok e olyan online boltot ahol megbízhatóak??
-
skylinelaca
senior tag
válasz Soldiers_15 #5605 üzenetére
üdv! Programokat és játékokat az AppStore-ból! Az AppStore elérhető Touch-ról és iTunesból is! Vannak ingyenes és pénzbe kerülő alkalmazások.
-
smileismarci
tag
nekem is kééne egy touch csak káár h nincs benne kam meg buluth
#%
-
Lenist
tag
Hali
Szeretném beszerezni a Tokot meg egy Screen Protectort,mielőtt megveszem a touchot.
Zagg Invisible Shieldre gondoltam de csak Front kellene,honnan tudnám megrendelni?
Itt van de mennyiért hoznák el Magyarországra?
Ha van itt valakinek honnan rendelte? -
Lenist
tag
Amúgy a tok a Rebel Touch lenne,adnak hozzá kijelző védőt,elegendő ez is vagy annyira macerás a kijelző hogy érdemes rá venni ZAGG-ot?
-
skylinelaca
senior tag
válasz smileismarci #5607 üzenetére
buluth? ha ez bluetooth akar lenni akkor, de az van Touchban is csak korlátozott mint a iphoneban.
[ Szerkesztve ]
-
smileismarci
tag
válasz skylinelaca #5611 üzenetére
aham az bluetooth akart lenni de lehet vele zenét fogadni küldeni??
[ Szerkesztve ]
#%
-
-
Soldiers_15
csendes tag
Tudnátok vmi jó honlapot mondani ahol lehet rendelni Ipod Touch-t ien megbízható oldal kéne
-
válasz smileismarci #5614 üzenetére
Lehet vele sztereó Bluetooth fejhallgatón zenét hallgatni (A2DP), nomeg multiplayer játékokat játszani más iPodokkal/iPhoneokkal, vagy fényképeket, kontaktokat küldözgetni iPod/iPhone-ok között (PAN).
-
BB64
csendes tag
Sziasztok.
Lehet úgy képeket másolni az ipodra, hogy az megmaradjon eredeti méretbe? -
smileismarci
tag
hát az nem sok namind1
#%
-
smileismarci
tag
jaj még anyit ez nem olyan érdekes de látam egyképet ahol az 8GB szerepelt és otis van hangjegyzet vagy csak a 32 64 GBos oknál
Karma nogyon köszönöm a gyors válaszkokat!![ Szerkesztve ]
#%
-
Stifler93
tag
válasz smileismarci #5619 üzenetére
A 8GB-osban is van hangfelvevő(voice memo), csak gyakorlatilag használhatatlan, mert külső mikrofon(pl headset) kell hozzá, ám a mikrofonos headsetet nem agyják hozzá gyárilag sajna. Én épp ezért vettem egy iPhone mikrofonos headsetet
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
Stifler93
tag
válasz Soldiers_15 #5605 üzenetére
Soldiers_15: ez megbízható. http://www.pixmania.hu/hu/hu/411/267/xx/15/4/criteresn.html
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
hemaka
nagyúr
válasz smileismarci #5619 üzenetére
Igazából ennyi és már megy is a hangjegyzet.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Soldiers_15
csendes tag
Köszi és még vmit a AppStore ahoz kell internet elérés??
-
Csapi007
veterán
-
Zsilike
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni h tudja-e valaki tervez-e az apple valamiféle magyarosítást csinálni a következő generációhoz vagy a meglévőkhöz?
10 féle ember van, aki érti a 2-es számrendszert és aki nem....
-
BB64
csendes tag
Lenne még egy kérdésem. Az ipod lejátsza a FLAC-et? Mert az iTunes-ba nem nagyon tudom bemásolni.
-
-
smileismarci
tag
na még anyih 3generációba van 16GB os??
[ Szerkesztve ]
#%
-
BB64
csendes tag
válasz smileismarci #5631 üzenetére
Nincs
-
KisApám
addikt
Sziasztok
EGy buta kérdés:
most vettem egy IpodTouch-ot
és nem tudom hogyan lehet rá a számítógépről zenét és filmet másolni...
hogy kell?
Nem mutatja az explorer sem a total commander mint USB meghajtót, vagy bármi mást, hogy másolhassak át dolgokat...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
xenonn
csendes tag
arról nem tudtok valamit, hogy a ketyerében levő garvitációs érzékelőt mivel lehet újra karibrálni? Nem tudom milyen elven működik benne de tapasztaltam némi nővérem gyereke féle taposás után, hogy pl pecás progiban már némileg 10 fokkal jobbra döntött állapotban lesz egyenes a bot azaz vízszintben a kép, tehát picit félre mér. Lehet rá szedni szögmérő programot, ott pl lehet nullázni a dolgokat de csak a programon belül, nem az egész készülék működésére vonatkozóan. Erről valaki valamit?
-
KisApám
addikt
Valakinek sikerült már .pdf fájlokat olvastatni a géppel?
Mi kell hozzá?Ui.: amúgy 54 000-ért vettem a 32 GB 3. gen. gépemet. Én bontottam ki, totál újonnan
Remélem jó ár volt érte.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
1. Letöltöttem a Discover Wifi-t.
2. Elindítom a iPodon ezt.
3. Az megjelenít valamilyen linket.
4. ezt beírom a számítógép böngészőjébe
5. ezek után ezen keresztül fel tudom tölteni a pdf dokumentumot az iPodra.No meg gondolom kell egy pdf olvasó az iPodra.
Egy ReflowPDF progit találtam (free) az apple store-ban, letöltöttem, gondolom az jó lesz az olvasáshoz, ha egyáltalán sikerül feltöltenem a gépre.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Szeretnék venni egy 8gb-os Touch-ot olyan 45k körül. Találtam is ennyiért, de valahol csak 3.gen-es van. Származhat ebből valami előnyöm/hátrányom?(JB hiánya, esetlegesen tényleg erősebb hardver lekorlátozva, amit később elő lehet csalni. stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- HP ProBook 640 G5 14" Intel Core i5-8265U 16GB Ram 512GB SSD /Újszerű, 1-Év garanciával, számlával!
- Western Digital WD Red 4TB 5400rpm 100/100 /3-hónap garanciával! (WD40EFRX)
- Dobozos Asus Maximus IX Apex /1-év garanciával, számlával!
- Dell T3610 E5-2650v2 8mag/16szál, 32GB Quad Channel /12-Hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest