Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
slima
tag
Felmerült bennem a kérdés hogy ha szinkronizáltam pár játékot a munkahelyi gépemen, majd itthon is felraktam az itunesra ugyanazokat a játékokat, akkor az itthoni szinkronizáláskor törli az iPodról, majd újra felrakja a programokat, vagy érintetlenül hagyja amikor látja hogy az itunesban és az iPodon található programok megegyeznek?
Csak azért kérdezem mert beszól az iTunes hogy "All existing application and their data on the iPod will be replaced with applications from this iTunes library" ...ha igaz akkor én úgy értelmezem hogy eltűnnek a savegamek és minden adat amit elértem az adott játékkal telepítés ótaValaki próbált már több gépről szinkronizálni, vagy csak én vagyok ennyire elvetemült?
nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok tájékozott az iPod Touch vonalon, ezért lenne pár kérdésem:
A letölthető játékok/alkalmazások mindegyike fut touch-on és iPhone-on is?
Vannak olyanok amik kizárólag iPhone-on indulnak el?
Mekkor különbség van a touch 1G és 2G felépítésében? -
Bling95
őstag
Na szóval futni fut minden ami iphone-on , csak olyan lehet hogy amiatt nem jó mert pl a kamerát is használná ami ipodon nincs.
De az alkalmazások legtöbbje fut , a játékok közel meg sztem mind1-ik. (kijavítani ha tévedek )
az 1. és 2. generációs között sok különbség nincs. a második generációsba van bluetooth csip, és oldalt hangerő gombok.
kb ennyi lényeges különbség van -
A processzor nem gyorsabb, csak más. A BT mellett a másik dolog, ami nem volt az első generációban a mikrofonbemenet, bár Apple headset, vagy valami kompatibilis mikrofon kell hozzá. Emellett van hangszórója, valamint jobb az akkumulátora is.
Szerintem simán megéri.
Egyébként ez már le lett írva korábban többször is.
“All nothings are not equal.”
-
Béló
aktív tag
A jelenleg kapható Apple USB Power Adapter ugye már tökéletesen kompatibilis a 2ik generációs Touch-al??
-
Mark.
csendes tag
Én is vettem egy Apple töltőt, bár a 9k-t egy kicsit borsos árnak tartom...
Az is igaz, hogy adtak hozzá kábelt, ami magában 5k, de ha kivennék belőle , akkor már jobb ára lenne a hálózati töltőnek.
(mondjuk nekem meglepetés volt az adatkábel, mert az eladó külön felhívta a figyelmem, hogy csak töltő van a dobozban. )Más:
miért van az, hogy (JB nélküli) 3.0-s szoftveren az iPod nem talál semmilyen bluetooth eszközt?
a 6131-esem látja, és párosítani is tudom őket, de fordítva nem működik."Az élet túl rövid és fájdalmas ahhoz, hogy ne mondjam ki azt, amire gondolok...."
-
Mark.
csendes tag
Nem is telefonnal próbáltam, hanem egy nokia bh-205 típusú blouetooth headset-tel, és azt sem látta
"Az élet túl rövid és fájdalmas ahhoz, hogy ne mondjam ki azt, amire gondolok...."
-
Sztereó headset? Bocs most lusta vagyok rákeresni, a lényeg ugyanaz: csak az A2DP protokollt támogató eszközökkel tud kommunikálni. Ez meg a sztereó cuccokra jellemző (pl. a Nokia BH-604).
Béló: Tudom nem engem kérdeztél, de én az iStyle-ban vettem az enyémet.
“All nothings are not equal.”
-
Béló
aktív tag
nem kell, a térképcsomag full európa 1,4 gb
itt egy teszt róla -
Tama03
csendes tag
Sziasztok!
Megint segítség kellene...
DFU módba kéne raknom a touchot. Kétféle képpen próbáltam: 1. az itouch.hu-s, 2. és amit itt leírtatok. A 2. talán több kilátást ad, de még avval sem megy, a hangok megvannak, de a windows és az itunes sem látja a touchot. Utána tégla, kb 1-2 perc alatt tudok belőle vmit kihozni, hogy újra működjön.remélem tudtok segíteni
-
Tama03
csendes tag
válasz Bling95 #4826 üzenetére
Úgy próbáltam DFUba tenni ahogy az elején írtátok, + szó volt arról ezt a gép jelzi a szokásos lecsatlakoztatás hanggal, meg hogy talált is vmit. Na nálam meg vannak ezek a hangok, de nem látom sem az iTunesban, sem mondjuk a sajátgépben usb eszközként (pedig úgy tudok, hogy kéne).
A másik módon (itouch.hu) pedig még hangjelzés sincs, de ugyan úgy eltűnik, nem látom. Ezekután a "élesztés": addig nyomom vmelyik gombot, amíg nem látszik az apple, utánna már látja az iTunes.
Szóval fogalmam sincs hogyan kéne DFUba tenni, már legalább 10szer próbáltam, de mindig ez van. -
Béló
aktív tag
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok ki milyen tokot ajánlana hozzá? Kinek mi vált be?
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
TexT-BoY
addikt
léteik instant off?
kurvára idegesit hogy szépen leáálit a zene stb stb és csak ugy kussol. amugy meg szolna hakell hanem az ipod...HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz Bling95 #4848 üzenetére
nálam ugy kell kikapcsolni hogy:
aktuális lejátszás stop,
főmenübe kilép
hosszan kikapcsologomb
elhuz a kijelzőn az ujjacskám és akkor OFFnekem olyan megoldás kellene ami ezt helyettesiti, létezik ilyen?
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HP ProBook 640 G5 14" Intel Core i5-8265U 16GB Ram 512GB SSD /Újszerű, 1-Év garanciával, számlával!
- Western Digital WD Red 4TB 5400rpm 100/100 /3-hónap garanciával! (WD40EFRX)
- Dobozos Asus Maximus IX Apex /1-év garanciával, számlával!
- Dell T3610 E5-2650v2 8mag/16szál, 32GB Quad Channel /12-Hónap garanciával!
- Kezdő Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest