Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Sziasztok!
Már több médialejátszóval is befürödtem, erről meg sehol, még az Apple oldalán sem találom a lényeget: miféle hangszínszabályozó van rajta, illetve mindegyik iPod terméken uolyan? Futólag láttam egy srácnál iPod-ot, és volt rajta vagy 20 féle hangszín, csak User EQ nem, pedig a srác szerint kellett lenni. Nálam ez sarkallatos kérdés, szóval megköszönném, ha vmely iPod tulaj tájékoztatna a témában.
+1 kérdés: A szoftvereivel mindent tudok csinálni? Értem ezalatt videó konvertálást, felmásolást, fájlkezelést, stb. Eszem ágában sincs ugyanis Sony féle internetes aktiválással, és egyéb baromságokkal cseszni az időmet, mert egy full használható, I. oszt. médialejátszóra van szükségem.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest