Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777
üzenetére
EQ csak a beépítettek vannak. Elvileg megoldható a custom eq (át kell állítani egy adott gyárit, aztán valahogy szinkronizálni, de nekem nem működött...szóval nem tudom)
nem tudom hogy tartod a zenéidet, de itunes egy "külön életmód". lehet külső programokkal is rátenni zenéket, de itunes-al az igazi a dolog.
ha nincsenek rendben a zenéid ID3 metaadatai, akkor itunesba húzáskor problémáid lesznek.az ipod full használható, messze a legjobb élmény, de csak ha itunes-ban tartod a zenéidet, egyébként szenvedés tud lenni.
itunes store-ból podcastokat szoktam hallgatni, film trailereket lehet egyszerüen letölteni rá (meg mindenféléket), de igazából hangoskönyvek és filmnézés is nagyon jó rajta.De megint hangsúlyozom: akkor éri meg ipodozni, ha "ipod+itunes+itunes store+zenék elrendezése"(nálam elég sokáig tartott a százgigányi zene miatt) számomra egy új dimenziót nyitott ez az egész.
szerk: sony megoldása nem tudom miről szól, azt tudom, hogy ennek (itunes) van értelme.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest