- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
Az én touch-omhoz másolás előtt át kell konvertálni minden videót mp4-gyé..
Ez használat és szokás kérdése, én a zsebben való tapogatást nem tudom elképzelni. A telefonomat is mindig kiveszem a zsebemből meg kioldom, hiába tudok számot váltani meg indítani-megállítani a telefon oldalsó gombjaival is. Esetleg a hangerőt, de az van a touchon is most már.
Ha így nézzük, és neked tényleg ennyire fontos a zsebben turkálás, akkor tényleg körülményes. De a zenék között keresgélni ezen a legjobb. Telefonban mindig is utáltam, hogy ID3 szerint rendez, aztán tíz percig kell gondolkozni - scrollozni, hogy meghallgassak egy számot, amit előzőleg még meg akartam hallgatni, de már elment a kedvem tőle..
Jó, igaz, hogy én is többet olvasok könyveket rajta, mint zenét hallgatok. De ez azért van, mert csak otthon szeretek zenét hallgatni.Háát, azért már elég sokan használnak érintőképernyős cuccokat, és szerintem az iphone/ipod touch már nem akkora exclusiviték. Meg rondák is, ellenben egy nanóról messziről kitűnik, hogy az egy ipod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest