- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, itthon szeretné hallani, ha valamit "benyögök", szóval akkor jó, hogy hallja a külső zajokat.
Eredeti a cx300-am is, de az cx500am is, nem pedig ilyen gagyi, 5k-s OEM utánzat.
Ez van, sztem azok mondják, hogy jó a gyári, míg nem próbáltak egy ilyen kaliberű cuccot.
Végülis, amíg nincs összehasonlítási alap, minden jó.
Legalább elkerülöm a csövesek jórészét, mert látja, hogy fülemben a dugó, nem is jön oda.
Bár, a múltkor már vagy 2 perce ott dumált mellettem egy csöves, hogy adjak pénzt, de én meg észre sem vettem, arra figyeltem fel, mi ez a rohadt büdös, és mikor körülnéztem, akkor láttam meg, hogy ott áll mellettem.Hiába, egy jó fülhallgató sem képes mindenre: a külső hangokat kizárja, de a szagot nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest