Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Az alapzaj nyilván minden szempontból zavaró és rossz pont. Viszont a hangzás megítélése egy szubjektív dolog szerintem. Én személy szerint utálom ha dübörög meg csörömpöl össze vissza aztán hú micsoda hangzááás. Legyen naturális a hangja, h minden zene kitudjon bontakozni. Lehetne itt beszélni részletező képességről vagy esetleg szétkenésről és még sorolhatnám, de egy mp3 lejátszónál ez mind felesleges, örüljön az ember ha megüt valamilyen szintet (valszeg egy relatíve jó discman szintjét nem...)
Halottam olyan véleményt is, hogy igen is jó hngja van az ipodoknak, sőt nem színezi a hangképet annyira, mint ezek a kínai csodák, ahol alap a mélykiemelés és csiribiri társai (értsd: kikapcsolhatatlan). Más szerint nem jó, mint mondtam szubjektív. De mivel még nem hallottam, így konkrét véleményt majd mond más. Elképzelhető, h nem szól annyira jól, mint azt az ára mutatja, de egyelőre kételkedek ezekben a nagy lehúzásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest