Hirdetés
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Hangoskönyveket, és a szöveges fájlokat (nem tudom pontosan milyen kiterjesztésűeket) is kezeli.
Az első dologgal nem tudok mit kezdeni. Gondolm ugyan olyan formátumúak a zenék (legalább albumonként), így nem értem, hogy miért nem rakja be az összes számot. Automatikusan kessted őket, vagy te adtad hozzá a listához?
Az albumokat viszont sajnos egyenként kell rendezni, ha csak nincs mindegyik tökéletesen megcsinálva. Ha megvannak akkor is az albumképet kézzel kell hozzáadni, ami nem rossz meló főleg ilyen mennyiségű zenénél. Ez sokat dob a dolgon, szerintem érdemes megcsinálni.Alap hiba pl. hogy a feat.-es számoknál, ha az artisthoz írja be, hogy ki működött közre, akkor az életben nem fogja egy albumba rendezni őket. Ezt a szám címébe kell beleírni. A sorszámokat sokszor a szám címébe írják,ehhez külön van megfelelő részleg, oda kell írni, hogy hányadik a szám. A covert meg mintmár modntam albumonként kell hozzárendelni. Én ezekkel szoktam elleni órákat. De ha egyszer meg van csinálva mindegyik, onnantól kezdve már könnyű lesz egy-egy új albumot hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Tesla topik
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest