- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
wienattwo
tag
Van nálam egy új 4GB-os Nano, hát zeneileg hatalmas csalódás. Ilyen hangerővel és ilyen basszussal nem nehéz 20 óra akksis ketyerét gyártani. Próbáltam már különböző zenei stílusokkal, 4-féle fülessel, egy fejhallgatóval, változtattam az EQ-t, ha leveszem a mélyet, akkor tényleg zavaróan 0 a mély, ha rárakom a mélyet, akkor torzít, mint egy 10e ft-os lejátszó, ráadásul szerintem iszonyat érzékeny az mp3 minőségére. És mindezt max hangerőn kell tesztelni, és még úgy is halk. Mennyi ennek a kimenője, 5mW, csak mert sehol nem látom? Vki írta, hogy van olyan fw, amitől hangosabb lesz. Tényleg sokkal hangosabb lesz, ill. a mély torzítása ugyanúgy megmarad? Csak gondolom, ha fw-rel hangosítom, akkor meg az akkuidő fog drasztikusan csökkenni. Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest