Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wienattwo
üzenetére
Tényleg picit kevés a nano-n a mély. Nekem egy 2. generációs 8GB-os változatom van.
Persze lehet javítani a mélyen ha veszel valamilyen jobb/hatékonyabb fülest, én is egy AKG K412p-vel használom, de ha összehasonlítom ugyanazt a számot a számítógép hangkártyáján keresztül és a nano-n lejátszva ugyanazzal a fülessel akkor a nano mélyben lemarad. Ráadásul ahogy írtad a beépített EQ-val ezt nem lehet kikompenzálni, mert csak torzítást kapunk.Ettől függetlenül jól szól a nano, meg nincs is tapasztalatom más hordozható kütyükkel ezért csak asztali cuccokhoz (hangkártya, hifi) tudom hasonlítani.
Nekem a hangerővel nincs problémám. Ahogy mások is írták settings/volume limit alatt tudod kivenni a korlátozást.
-
Marty8
tag
válasz
wienattwo
üzenetére
nem nagyon értem ezeket a hozzászólásokat, hogy rosszul szól az új ipod.
újságtesztek: 2 helyezett (műszeres mérésekkel...)
nem tudom te milyen füleseket használsz, a gyári füles szerintem is trágya, de amit pl. a nőm használ hozzá az egy 6-7 ezres panasonic azzal minden gyári EQ beállításon gyönyörűen, tisztán szól.Halk?
nekem papírom van róla hogy rossz a fülem gyerekkorom óta, de ezt ha én maxon hallgatom igencsak megfájdul a fülem...
ha halk, nézd meg a beállításokba a hangerőkorlátot. Lehet hogy le van véve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem papírom van róla hogy rossz a fülem gyerekkorom óta, de ezt ha én maxon hallgatom igencsak megfájdul a fülem...