- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Hi! Shuffle nővéremnek lett vásárolva (az is utalványos kedvezménnyel) és igen az zöld.
Enyém sajnos nem zöld Nano lesz, nekem az már túl drága, szürke lesz. De úgy gondolom, mindegy hogy milyen színű, egy idő után úgyis megszokom, és akkor már másik tetszene, szürke az elegáns, és leginkább a zene számít
2GB-os lesz.
Utalványt pedig elég sok chipsben lehet találni, mert én eddig hármat találtam, osztályátrsam is van aki egyet
Töltő lehet, hogy akkor Trust lesz, mivel akkor nővéremmel egy töltőt kellene használnunk, az pedig ha midnketten nyaralni mennénk egyszerre, necces lenne.
Remélem, hogy a Nano-val csak pozitív tapasztalataim lesznek. Szeretem az igényes cuccokat, és az igényes hangzást.iTunes kifejezetten jó, aki eleve rendszerezve tartja a zenéit.
Voltam egyszer kint Hollandiában Apple centerben, és az egyik iPod dokkolós hangszórójuk olyan tisztán, és szépen szólt, hogy olyat még nem hallottam, pedig nem volt nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Revolut
- VoLTE/VoWiFi
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2GB-os lesz.