- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
irgum
addikt
válasz
Cyberpunk #76898 üzenetére
Én 3X letekertem pár éve a Balatonra Pestről. Akkor még nem volt jogsim.
Minden alkalommal 12 óra alatt értem le. Este 9kor indultam, Székesfehérvárt elhagyva kelt föl a nap. Azt hiszem életem legnagyobb teljesítménye volt, főleg az első alkalommal mikor Szárszóra mentem. Akkor is a régi 7-es úton tekertem, viszont Fehérvárt elhagyva már alsórendű utakon nagy kerülővel. Akkor 148km lett az órában. A másik két alkalommal gondoltam megy a franc kerülővel, végig a hetesen mentem pedig azon Fehérvár után tilos. A harmadik nagy próbatétel volt mert akkor már nem jártam mindehova bicajjal, mert lett kocsim. Félúton begörcsölt a lábam. Az úttest közepén a tök sötétben fetrengtem, attól féltem jön egy kocsi azt hívja a mentőt vagy elveszi a bicajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged