Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Ez a Borbás egy zseni. (katt a képre)
Amúgy tegnap egészen elharapózott a házibuli/piálás tetováló barátomnál, 5 haverből 4-nek barátságsöröskorsó lett tetoválva a combjára egymás monogramjával, sőt az egyikőjük még egy szívecskét is bevállalt a seggére. Én szerencsére azért nem jutottam el ilyen szintre.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Nagyon felröhögtem:
"Az Angol válogatott meglátogatott egy Brazil árvaházat a minap.
"Szívszorító volt látni a kis szomorú reménytelen arcukat..." Mondta Jose (6 éves)" -
Cyberpunk
félisten
"Sziasztok! Az a nagy harci helyzet, hogy a VB-re való tekintettel kaptunk egy pár Iphone 5s Független új készülékeket, amit mi nem tudunk eladni, mert nincs rajta fólia! (Itt hangosan felkacagtam. ) Ezért inkább ügydöntőtűnk, hogy szétosztjuk az oldal lájkolói/ megosztói között! Tehát ha szeretnél te is egy ilyen készüléket akkor nincs más dolgod mint megosztani a képet és Lájkolni az oldalt! Sok sikert! Az osztás dátuma Júl. 1!"
Megint találtam egy friss átverést. 20.-án kreálták, és 21.843-an már meg is osztották. Nem csoda, hogy az ilyen Telejósdákra van igény manapság.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #74387 üzenetére
Így már jó
Előbbi valóban magának köszönheti az egészet, de szerencsésen megússza, utóbbi viszont ahogy látom, versenyző, szóval ő legalább másokat nem veszélyeztet és ha vele bármi lesz, elég gyorsan tud elég komoly segítséget kapni.
Az előző linkekre amúgy valamiért egy képet jelenített meg nálam, mindkettőnél ugyanazt, nem a GIFet. Most az új linkekről ugrott be, h az előzőnél maga a linkelt oldal dobta be azt a képet, mert "hotlinkelted" a képeket szerinte[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Fargo-t nézte innen valaki?
-
SÖ
addikt
Dugóban egyszer egy pizza futár vitte el a visszapillantómat. Gyorsan eliszkolt.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz manchester85 #74380 üzenetére
sajnos én is több öngyilkosjelölt motorost látok, akik magasról szarnak mindenféle kreszre. kacsáznak az autók között, kivágnak, szabálytalankodnak, aztán meg ők jönnek oda mutogatni meg provokálni ha valami veszélyhelyzet alakul ki miattuk...
-
manchester85
veterán
Az a baj, hogy a motorosok tobbsege szereti a veszelyt, es hat idovel meg is kapják. Van eleg ember, akinek sajnalhatom a halalat, a motoros halal szamomra a legkevesbe elszomorito halalesetek egyike. Persze nyilvan egy erintett mashogy gondolkodik, de semleges szemszogbol nezve igy latom. A masik kedvencem a hegymaszó. Az elet onmagaban is tele van veszelyekkel, aki kulon keresi, es megtalalja, az igy jart.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
Ha full beállt a dugó, ott is tudnak kretének lenni az emberek, de ott legalább csak kisebb koccanások szoktak lenni figyelmetlenségből, de amiket itt a városban elő szoktak adni mostanság az emberek, ha csak egy fél másodpercre nem figyelsz oda, a másik hülyeségéből simán adódhat baleset és szuper,h fizet a biztosító, de ettől még pár napig nem lesz kocsid + ki a francnak hiányzik a javítással járó szenvedés.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Eddig se volt kevés hülye az utakon, de utóbbi hónapokban még inkább elszaporodtak, ráadásul nem elég, hogy vezetni képtelen az emberek nagy része, még oda sem figyel a másikra és úgy egyáltalán a vezetésre...Index-, visszapillantó használata és a KRESZ betartása sokaknak még csak meg sem fordul a fejében sajnos.
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #74374 üzenetére
Nyilván meg kell próbálni mindent, hogy megvédd, csak azért írtam ezt le, hogy ne csüggedj, mert simán benne van a pakliban, hogy ez csak egy múló hóbort.
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #74372 üzenetére
Azért én a helyedben még nem aggódnék komolyan, 3 éves, még elég sok víz fog lefolyni a Dunán, mire egyáltalán eljut oda, hogy motort vezethessen, addig még ki tudja, mi minden fog megváltozni egyrészt az ő fejében, másrészt az autó/motoriparban
Nekem is van ismerősöm, aki 10éves korától motorversenyző volt, 14 évesen már 125cc-ben versenyzett, aztán mióta abbahagyta a versenyzést, amit nem baleset miatt, hanem egyszerűen időhiányból tett, motorra sem ült, mert egyszerűen nem vonzza már a dolog.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
válasz Tibee86 #74371 üzenetére
na az a rohadt motor. épp a hetekben halt meg két 22 éves srác a szülővárosomból. személyesen nem ismertem őket, de kisváros szal vágom kik voltak és még így is furcsa érzés belegondolni. ami jobban aggaszt, hogy a 3 éves öcsém oda meg vissza van a motorokért. voltak motor show-n és azóta mindenféle hülyeséget csinál a kis kék motorjával. kikapja maga alól és tolja a hátsókerekeken, akkor felrakja a kormányra a lábát miközben lassan gurul meg ilyenek. le kell állítanom, valami biztonságosabbra pörögjön, mondjuk a pingpong-ra.
-
Arcképgyáros
"Dumaszínház
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a Dumaszínház volt fellépője, Szöllősy-Csák Gergely 2014. június 20-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. "Úristen, nyugodjon békében.
-
Xero
nagyúr
válasz icecave #74331 üzenetére
Az Assetto Corsa-n gondolkozom erősen.
Játszani igazán csak és kizárólag CS-al játszom. Ott engedem ki a fáradtgőzt, ha nincs időm-kedvem kimozdulni. Viszont a szimulátorok is nagy kedvencek, de nincsen kivel menni, így a Race07-t és a kormányomat is régen vettem elő. Ez a Corsa viszont vonzó.
(#74353) SÖ: Köszi. Most rajta tartom a szememet a régi/új pályán.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #74364 üzenetére
Persze, a maga idejében zseniális játék volt, csak ettől még a sztori az elég repetitívre sikeredett. Engem a Black Flag sem fogott meg, a hajózás az jó, de az AC hangulat az nagyon nincs meg és a sztori sem az igazi. Végig se vittem, mert meguntam...
-
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #74360 üzenetére
Jól teszed, mert zseniális sorozat, a hangulat az nagyon durván egyedi és hihetetlenül jó, a játékmenet szintén zseniális, sztori is nagyon jól kidolgozott és a grafika is teljesen rendben van, szóval megéri kijátszani őket.
Ha jót akarsz magadnak, akkor az 1-et hagyd ki, mert az nagyon repetitív még, de a II, a Brotherhood és a Revelations mindent visznek.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #74356 üzenetére
Black Flag amúgy se lett egy nagy szám, egyedül a hajózás jó benne. A 3 óta nagyon gyenge az AC sorozat, de remélhetőleg a Unityvel visszanyeri a régi fényét
-
whitezo88
nagyúr
válasz -secret- #74345 üzenetére
a dio1 már valóban kicsit régi, de a dio2 szerintem teljesen vállalható, bennem legalábbis mélyebb nyomot hagyott mint a dio3, többet is játszottam vele és néha ma is előveszem.
látom szóba került a WoW is, szerintem teljesen jó a graf, még a vanilla sem borzalmas, néha 1.12-ezek törtön. kicsit retro feeling. sok mmonak nagyon szép a grafikája aztán meg egy kalap...
-
SÖ
addikt
Xero
Most szólok, vasárnap Osztrák Nagydíj
M1 14:00[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz r3dsnake #74323 üzenetére
Jó, csak abból indultam ki, hogy egyszer írtad nem hívsz senkit, csak ha nagyon muszály. Megoldod IM voippal. Ugyan így hibás volt az eladó is ha nem tudta a számodat, de gondolom a következő vevő jelölttel telefonált. Ha már nyélbe ütötte vele az üzletet.
madgie
Meghát ;D
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Cyberpunk #74342 üzenetére
Sosem wowoztam, az nem vonzott, aion volt a legjobb grafikás mmo akkor amikor én toltam, bár nagy hiba volt magyar szerveren kezdeni sok bug miatt meg kevés játékos etc, Aztán átmentünk full rates külföldi szeróra, megcsináltam a legnagyobb magyar guildet, aztán jah ennyi volt, még mindig meg van az accountom, de amikért szavazgattam neten cuccok.. 1-1 itemért hónapokat azok mostanra elévültek már a frissítések miatt, ezért sem akarok visszamenni, még egyszer annyit szopni mint régen az itemekért.
Kokolino volt a fő karakter nevem... így utólag elég buzis.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz -secret- #74339 üzenetére
Kár, hogy az igazán "művészi" játékok mind konzol exkluzívok. Heavy Rain, LoU stb... PC-re is van jó, például én szeretem az RTS-eket, meg a cRPG-ket, azok egyértelműen PC-n nyerők. FPS nem nagyon vonz, a BF szintű hülyeségekből már rég kinőttem, amúgy is tele van csalóval mindegyik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #74327 üzenetére
Én írtam, de mivel ő telefonált valami feature szaron, és mivel gondolom mobilnete csak iPhone-on lett volna (amit jött eladni), így nehezen nézte volna vissza a beszélgetést.
Tibee86:
1. adtam telefonszámot.
2. eddig mindig elég volt ennyi, most ha megbeszéltek egy árkádban egy konkrét üzlet bejáratát, túl sok variáció nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Arcképgyáros
23.-án a Marlboro kiad egy új cigaretta félét, a reklám lapjukon az van, hogy 'Magyarországon egyedi termék' na kíváncsi leszek mi lesz az.
-
Xero
nagyúr
Nekem az ugrott be, hogy az ilyesmire nincsen egy haver/barát/családtag aki elhoz kocsival? Azért a biztos üzlet megérte volna azt a pár ezres benzint.
szerk: De lehet én vagyok rosszul összerakva. Sokszor szívtam is miatta, de ha jó üzlet van a levegőben, akkor akár éjszaka is elindulok és levezetek 1000km-t. Volt már, hogy nem lett belőle semmi csak egy hosszú kocsikázás.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #74316 üzenetére
Itt PH-n már gondolom átnézted, én most ezzel kezdtem de semmit nem találtam 32/64-esbe normálisat...:/ 16-osba már 160-ért független bontatlant veszel apple garisat, egyik barátomnak a héten vettem egy ilyet...Persze tudom a kereted is 150, meg 32/64-be kell, így felejtő...
Ha látok valamit jelzek...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz r3dsnake #74297 üzenetére
Futottam én is köröket, nem is keveset, aztán 1-2 hónap után feltettem a kérdést magamnak: megéri az a 20-30 ezer spórolás azt, hogy éveken át attól féljek hogy letilthatják vagy egyéb hasonló? Nem. Vettem a vodánál saját névre, saját gari stb. én bontottam ki-> ez biztos nem lopott és nem kell izgulnom semmi egyéb miatt.
Persze ha nincs rá keret akkor nincs. Közhely de addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér, akik ezt nem tartják be azok szoktak ilyen nagyon olcsó telókkal befürödni, vagy hitelt felvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest