- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Ragnar95 #74046 üzenetére
grat, bár lehet neked kéne Londontól félni
én idősödő fejjel kezdek rájönni hogy nem kellett volna feladni a BME-t olyan könnyen, annak ellenére hogy aztán másból máshol diplomáztam és abban is dolgozom. De az más lett volna...
ha 40 órából állna egy napom lehet nekifutnék megint. De így 8 órás meló, különélés, stb mellett kizárt...
-
Ragnar95
félisten
Leérettségiztem, vigyázz London, ősszel jövök
-
Mr X
veterán
Mutasd már meg, hol írja a hatályos jogszabály a 15 napot és a 3 javítás után kötelező cserét:
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésérőlA legutolsó linken van egy ilyen: "A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze."
Ha erre gondoltál, akkor felhívnám a figyelmed a "törekednie" szóra.
És nem, nem vagyk szervizes, csak utánaolvasok, mielőtt írok valamit.
-
törölt tag
semmi problémám nincs a gádzsikkal csak
az nem párkapcsolat, ha minden este másikkal csal..
napizene, Barhx, Krella, Flemm. -
Tibee86
nagyúr
Egy biztos, nálunk lesz a legdrágább.
-
máyköl
veterán
válasz
Cyberpunk #74033 üzenetére
Neem, de magyarázta, hogy ennek az imei számát miért nem találja az apple.com, meg mit kellett kódolgatni az alaplapon.
Köszi, így inkább nem kell...
Ez a para, hogy elvárják, hogy 95 -ért megvegyem az alaplapcserés, összevissza kódoltat, mikor 120 a bontatlan. Egyre jobban hajlok arra... -
SÖ
addikt
Szervizes vagy.
Most nem érek rá linkelgetni, de az NFH oldalán nézz körül. 14 nap a javítási határidő. Amit írtál az a múlt, abba belefért minden, még a fél éves javítás is - volt rá példa. Ha jól emlékszem 2014 május elsejei jogszabály módosítás.
Ja és kötelesek kicserélni - 3. javítás utas után - ha már nem forgalmazzák, visszafizetni a vételárat. De úgy látom estére mégis csak linkelgetnem kell. -
máyköl
veterán
Lebeszélem a találkozót az iPhone 5 16gb vodafone -os, full dobozos telefonért, majd kiderül, hogy most volt alaplapcserés a telefon...
-
GALARDO
addikt
-
törölt tag
válasz
manchester85 #74024 üzenetére
-
törölt tag
Azt hittem valami új fícsör ez a sok színes mappa (iOS 8 beta 2), aztán rájöttem, hogy csak bugos háttérváltás esetén. Thx Apple.
[link] -
Mr X
veterán
Nem kötelesek újat adni 3 javítás után, nincs ilyen a törvényben. A gyakorlat alapján szokták 3 javítás után cserélni, de ha g*cizni akarnak, akár 20-szor is javíthatnak csere nélkül, míg a vevő meg nem unja. Ilyen sincs, hogy a javítási idő nem haladhatja meg a 14 napot. Törekedni kell a legrövidebb idő alatti javításra.
-
Cyberpunk
félisten
Napizene, na ki találja ki?
-
SÖ
addikt
válasz
mondomén #74010 üzenetére
Három alkalom után köteles újat adni. A garancián belül, és a szerelési idővel nő a garancia idő. A javításnál törekedniük kell a legrövidebb időre ami nem haladhatja meg a 14 napot esetenként. Ha nem mennek bele, problémáznak, kérjél jegyzőkönyvet - ezt letőltheted a netről - amivel mehetsz a fogyasztó vedelemhez. Én már túl vagyok ezen, másfél hónapig cseréltek kamerát a BlackBerry-imben. Kaptam ajándékokat.
-
mondomén
őstag
válasz
Ragnar95 #74012 üzenetére
akkor bevehetik. itt is mindkét munkalapra alkatrész csere van írva, meg ugye a szerviz kódok. hát mi a szart cseréltek ki a kamerát?? mert telefonálni ugyan úgy nem lehet vele... még harmadszor is szaladgáljak vele, közben meg adnak egy zte pengét amit 5 perc után majdnem átdobtam a szemközti panelba... áh, hogy minden ilyen selejtes már. most húgom cipőjével nyomom ugyan ezeket a köröket egyébként. már harmadszorra jön szét úgy, hogy ez már a csere cipő, az eredeti kétszer ment szét 1 hónapon belül. (vans)
-
SÖ
addikt
Dell Latitude ST2. Ez elég komoly, stylt is kezel. Ja, 10"-os deszka, és ebben a kategóriában csak Windowsban gondolkodtam a teljes értékű office miatt. Még játékok is lennének rá, de fizetős. Mondjuk így is van egy 3D-s flipperem, olyan simán megy mint az iOS. Fontos volt a Win mellett a passzív hűtés, ennek ellenére még vagyok elégedve a teljesítményével. Volt Lenovom, Tink Padom, a Dell a leggyorsabb, ebben nagyban benne van a 8.1 pro is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
mondomén #74010 üzenetére
Nokia szerviz katasztrofális, 2 haveromnak is elb@szták ott a telóját...Egyiknek nem volt jó a fülescsati Lumia 520-on, de képtelenek voltak kicserélni a hátlapot, inkább kicserélték a fél telefont, de persze továbbra is sz@r volt, mert a hátlapon van a jack csati és az volt sz@r, viszont 2 hét a javítás, inkább vett egy új hátlapot, amivel persze egyből jó volt. Másiknak meg nem töltött a 710-e, alaplapot cseréltek 1 héttel a gari lejárta előtt, majd meghalt 3 nap múlva megint az alaplap (biztos kicserélték, ha 3 napon belül meghalt...), majd meghalt az akksi is a 2. alaplapcsere után....
3 csere után kötelesek teljesen új készüléket adni vagy visszaadni a pénzt. -
mondomén
őstag
á a fasz kivan ezzel a lumiával meg a szervizzel is. valószínű kifogtunk valami selejtes telefont amit már harmadszor kéne visszavinnem t-hez mert folyton megszakad a hívás. na most ehhez nekem semmi kedvem már. még simet nem cseréltettem, az lesz a következő, ha az sem működik, akkor mi a gyászt csináljak? kérdeztem t-s szervizest, hogy mi van ha megint ugyan az a hiba lesz. azt mondta nem tud mit csinálni, mert nokia szervizeli... na ilyenkor lenne jó ha új telót adnának, akár refubot leszarom csak működjön. anyám ezen dolgozik, 1 nap nyolcszor kér bocsánatot mert megszakad a vonal... hány szervizes kör után kérhetek szerintetek újat?
úgy vennék neki egy iphonet, de most nincs keret. jó lenne megtudnám mutatni neki milyen egy normális telefon.
-
Zjunior
veterán
iOS 8 béta 2 kinnt van
-
törölt tag
Mekkora már az arab flow.
napizene, (Tkyd feat. RA). -
-
-
Ez pl. szerintem nem csúnya, de ha a nagyobb kijelző és felbontás adta plusz helyet úgy használják ki,hogy nagyobb ikonok és/vagy plusz egy sor és oszlop ikon, akkor "gratulálok" Apple...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest