Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz hdanit610 #187587 üzenetére
Na, gratula! Megnéztem, hogy megy ez? Mondjuk pl. 25k egy évre havonta a 13 PM egy ilyennel, vagyis egy év múlva válthatsz a következőre, úgy, hogy akkor havi 25k-ért "bérled" a telefont? Ha meg nem akarsz upgradelni, akkor addig fizeted a 25k-t még, amíg a telefon ára ki nem jön (+THM)?
-
hdanit610
aktív tag
Én semmit nem húztam be BF alatt, ellenben ma az iStyle Easyupgrade keretében egy 13 Red boldog tulajdonosa lettem. Tudom, oldschool, nem is nepperkedek vele, de hát ez van. Már csak egy watch upgrade kéne valami jóáras S4-S5 az S1 helyett, de az majd csak jövőre.
-
Gergőke88
addikt
KÖszi mindenkinek, rendeltem egy Pro-t 57-ért.
Meglássuk... -
Gsx-rr
veterán
válasz ittakary #187578 üzenetére
Nem, full nyitva minden amikor nem vagyok otthon.
Ha otthon vagyok az ajto is nyitva nappal, szintenkent 1 lakas
Nem ertem a sok port, Magyarorszagon fele ennyi se voltKiprobalom milyen egy legtisztito csak a 200 dollar limit eleg behatarol
Felette van vam+ado ami kb ugyanennyi lenne[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Olvasom itt hogy aki szerint zöld környezetbe lakik akkor ott már nem lehet gond. Ez nettó hülyeség, gondoljatok bele a por a sivatagból is eljön hazánkba, nem hogy a sok szenny ami a levegőben van, az elég nagy távolságokat tud megtenni. Persze ha valaki zöld környezetben lakik jobb mint egy város, de attól nem úgy kell elképzelni azt a környezetet hogy ott Te egy esőerdő közepén laksz.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Gsx-rr #187577 üzenetére
Nálunk azért az ablakokon rendesen látszik, hogy porosodik a külső oldaluk, pedig teljesen zöld, fákkal körberakott környéken vagyunk, és egyik irányban sincs mellettünk forgalmas út.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Gsx-rr
veterán
válasz szekra #187574 üzenetére
Nalam a levego minosegevel nem nagyon lehet gond, egy golfpalya kozepen lakom, jobbra balra 6-6 kilometer zold ,masik iranyba az ocean, a foutrol jonnek be autok ,buszok szerintem sokat nem szamit
Viszont amit latok,hogy sok a por, takaritas utan 1-2 nap es mar latszik ,pedig 2 naponta megy a robotporszivo
Ezen akkor tud segiteni?
-
szekra
addikt
válasz ittakary #187573 üzenetére
Szintén zenész, nekünk is ez van, még Alin vettem akcióban ~30k-ért, annyit megért. Szépen kapcsolgat automata módban sütés/főzés/szagok/takarítás esetén, bár néha kétségeim vannak, hogy valós-e a működése vagy placebo, nem lehet ellenőrizni... Talán kevesebb por van takarításkor a bútorokon..
-
nagyúr
-
Gergőke88
addikt
Légtisztító tapasztalata van valakinek?
Xiaomi lenne célszerű, hogy ha elindul a porszívó akkor Ő is magasabb fordulatszámra kapcsoljon. -
agabe
addikt
válasz radi8tor #187534 üzenetére
Ice azt irta van 20milla, amelle meg talan eleg.
Ja es nem kell 25 evig megtartani, csak 10evig azutan "akar" el is adhato, es jo esellyes egy modern lakas jo erteku lesz akkor a piacon, es ha szukseg van ra tovabb lehet lepni.
De ez nagyon elmeleti.
Nekunk is felmerult, csak az a baj, hogy meg hasonlo lokacio is eleg keves van mint a mostani hely Bp-en belul, es a kikoltozes meg ahogy masok is irtak a bejaras plusz ideje miatt nem erne meg..nameg az lenne az igazi, hogy a mostanit megtartani ami kiadva kitermelne a hitel havidijat...csak ami tetszene az tenyleg olyan osszeg mint amit parduc irt, ami meg ha nem is tokeletes, de meg jo lehetne az is legalabb 80milla (plusz berendezes, egyebek) , es ki kellene maxolni a zold hitelt ami maris 300ezer / ho. -
Arcképgyáros
Nincs valakinek fiókban maradék i7, i8, SE 2020 flippes tokja?
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #187561 üzenetére
Spigen Crystal Flex Rose a többi drágáb, ami sima átlátszó, stb. Nem is értem, gondolom, nem túl népszerű szín.
kali: Ez a része mindenképp az, az igaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #187547 üzenetére
Oke oke, kuldom a penzt,ha a megoldast is megkapom.
A telefonon, rendben volt, feltotottem eloszor ugy is fektetve volt.
Az eredeti kepet elfeltettem, de ugy se lett jo.
Gondoltam akkor mar igy maradUgy is log meg nekem itt a gazdag csavo ,atruhazom rad a lovet!
Kali:itt nincs ilyen,Hogy szombat vagy vasárnap. Amikor még kijárási tilalom volt hétvégén akkor egyértelműen nem dolgoztunk. Ezt próbáltam tartani amikor feloldották de a szombat az most már mindig kirándulás nap, általában vasárnap nem dolgozom de egy kis adminisztráció mindig marad. Viszont kirándulást egyáltalán nem szervezek vasárnapra. De ha valaki mondjuk aznap érkezik vagy indul akkor a transzfer miatt muszáj vagyunk ugyanúgy jönni menni
Pont azt néztem hogy van olyan utasSom aki december 24.-én érkezik egyáltalán nem örülök neki
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz radi8tor #187549 üzenetére
Szombaton és vasárnap ne dolgozzatok!
(Mondjuk én is bekapcsoltam ma a céges laptopot és megírtam/-válaszoltam néhány levelet piszkozatban, hogy holnap reggel csak a küldésre kelljen kattintani, mert napközben nem sok idő lesz bármire is...)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz -secret- #187539 üzenetére
Nekem December 3. a iMac szállítás ,remélem valóban 27 colos 2020-as i5 gép és nem vlmi más ,vagy kamu az egész és semmi...
icecave
Alap picit karcos már akkor minek rakod tokba ,elég egy üvegfólia azt csumi.
Nekem hála az égnek már vannak apróbb hajszálkarcok a 13pm szélein ,így bátrabban nem rakom már tutira tokba.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TechN7ne #187536 üzenetére
Igen, nekem is most jött emagtól, hogy mehetek a masszírozóért, el is ugrottam érte.
Más: volt egy Rose szilikon tok akciósan (Spigen), ezüst 12PM-omon valami rohadt jól néz ki, asszony szerint az utcára ne menjek ki vele, mert a férfiak jobban fognak érdeklődni utánam, mint a lányok
(A képek iPad air 2020-al készültek, azért nem túl jók).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #187534 üzenetére
Én nézegettem ami jobb helyen van, laknánk benne sokáig, ~100 milla, és az olyan hogy még nem ájulsz el tőle...
Amúgy mi itt a III. kerületben elvagyunk, mindig mondom jó szomszédok, környék is jó, a panel belülről olyan mint egy újépítésű hogy fullra meglett csinálva, csak ugye 50nm, 2 felnőtt 1 gyereknél meg kevés már, de egy 70nél nem is kellene több.
[ Szerkesztve ]
-
-
agabe
addikt
válasz icecave #187502 üzenetére
Most a zold hitelt nem szabad kihagyni ha valaki ingatlant venne. Igaz ehhez uj epitesu es minimum BB energiabesorolasu ingatlan kell ami nem olcso, de ha van azon a teruleten ahol venne valaki, es van megtakaritas is, akkor mondjuk 45millio hitelt felveve 25evre fix 2%-os kamattal havi 200ezer korul kell visszafizetni.
Havi 200ezer meg nemhogy 25, de 10 ev mulva is sokkal kisebb erteket fog kepviselni mint most.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #187526 üzenetére
Kocsi 15 perc busz 22 perc roller 8 perc. Minden nap 2 órákat csak azért hogy haza érjek ülne a f@szom a kocsiba. Oké hogy más komfort érzet, de ez hogy jön ide? 8 perc alatt milyen komfort érzetem legyen? Illetve a városba 5x kevesebb idő alatt elintézek rollerrel amit kell mint kocsival bármerre legyen. Persze hátránya is van, ha esik, ha szar az idő, meg 1 személyes. De ha nagyon kell van kocsi is, igaz asszonyé és céges, de míg náluk van és én is használhatom nem veszek sajátot hogy feleslegesen álljon a ház előtt (volt is de rásóztam Ittakaryra ). Egy kertes ház meg nekünk is király lenne, lépünk is biztos majd idővel, de olyan helyre biztos nem fogok menni ahol csak a bejárás 2 óra minden nap. Na meg 110nm-es lakásom se lesz soha, mert nem igénylem, nekünk egy 70nm-es bőven elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #187520 üzenetére
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #187508 üzenetére
ez idáig rendben van hogy te ülsz a meleg autódban
és a gyereked? mi lesz vele az általános iskola után és az érettségi előtt? mert az OK hogy egy ideig autóval hozod viszed jó sok plusz költség és idő árán, de egy idő után csak megveszed neki a bérletet, hogy hajrá, megoldod te ezt
mint ahogy az összes Fót, Göd, Dkeszi, Mogyoród, stb helyen lakó gimis haverom: napi szinten 2-3 órákat beszoptak tömegközlekedéssel az iskolában töltött 7-8órán felül.
Ha azt mondom nem volt nekik kellemes akkor enyhén fogalmazokpersze ha nem BPre akartok járni gimibe akkor más tészta
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #187518 üzenetére
Arról nem volt szó abban a hsz-ben, amire válaszoltál.
Eddig tök jó, anyum szereti, mert stílusos, én meg azért, mert megy (szopóbenzin után turbódízel, 119 -> 200 Nm).
Egyetlen negatívum a hosszabb váltókiosztás, de ez is inkább a mosonmagyaróvári közlekedés hibája, rengeteg a 35-40-nel szüttyögő, olyankor mindig dilemmázunk, hogy 2-es vagy 3-as.
És van még pár dolog, amit rendbe kell tenni rajta (pl. hátsó fékdobok és lengéscsillapítók, távirányítós kulcs), de semmi komoly vagy akut, használható így is, aztán apránként meglesz minden. De hát 14 éves, az lenne csoda, ha nem kellene vele foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #187515 üzenetére
Mármint a halogatás, a vitatkozás vagy úgy általában a Honda Jazz?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz radi8tor #187514 üzenetére
Fehérvár/Velence pl ezért szimpi környék. Közel van pest, chill, hangulatos, Balatonra is könnyen le lehet ugrani. Sokat járok errefelé. Pesten is, de az meh, abszolút nem vágyok ide. Most Szegeden vagyok panelban, kényelmes bizonyos szempontból, de nekem kell az udvar, fák, nyugi.
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz -secret- #187478 üzenetére
Levegőt
Egyébként a nagy dirrel durral beharangozott eMag bf-en nem nagyon láttam semmi olyan kirívó akciót, amilyen mértékű leárazás ne lenne megszokott akármelyik másik szakaszában az évnek, így nem is éreztem késztetést, hogy elverjem a nemlétező pénzem.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gergőke88 #187510 üzenetére
Neked ez bele fér, de nekem ez nem férne bele. Elvesztegetett idő, kidobott pénz. És ugye tudjuk, hogy az idő is pénz, tehát számszerűsítve kb ugyanott járnál egy budapesti kecóval élethosszig tartó számításokkal, mint a vidékre költözéssel.
Majd lesznek önvezető autók akkor végre az utazási időt másra is lehet használni (pl távmunkára). De ez egyelőre utópia.Szerk-re: külföldön azért sokkal jobban ki van építve az infrastruktúra, szerintem ott aki belvárosba jár dolgozni az nem autóval teszi, hanem tömegközlekedve.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
tothjozsi96
addikt
válasz icecave #187498 üzenetére
Én most elhalálozás miatt veszek egy házat, csak a felét kellene kifizetnem, 5 millió forint. Szerencsére most vettem autót, meg mindent amit jobb lett volna nem most megvenni, én is beleugrok egy finom hitelbe. Mondjuk ez max 3-4 év alatt kimegy, de én se szeretném. Ez a ház is olyan mint mikor megépült 1970-ben, festetve volt, meg a vízvezetékek újak. Nekem ez így megfelel, mint alap. Az a baj hogy a legtöbb ember egy csavart nem tud betekerni, viszont van pénze. Szerintem kicsit más az hogyha magadnak csinálsz szinte mindent, szabadidőd feláldozod és máshogy fogod megbecsülni mintha egy szakember megcsinálna neked mindent. Én ezt gondolom, igaz nekem nincs 10-15 millióm generál kivitelezőt hívni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gergőke88 #187504 üzenetére
Ja ez is egy nagy dilemma, hogy menni a városból. Pont tegnap mesélte egy kollégám, hogy leköltöznek Velencére egy kertes házba.
Szuper dolog, de sajna én nem tudom megtenni mert rendszeresen van dolgom Budapesten és kb magamat szívatnám vele, ha +1 óra lenne bejutnom oda ahova most 5 perc.
Nekem speciel nem opció az agglomeráció/vidék.⭐ Stella
-
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #187501 üzenetére
Ezzel tiszában vagyok. Mindekettővel. Jelenleg azért vagyok még mindig "nézelődő" állásponton, mert még most is havi 100+rezsit fizetek, ami itt egy ilyen kis lakás esetén is inkább 130 átlagárat nézva. FElújítás tányleg necces, nagyon ráférne, a főbérlő ha 100k-t költött a lakásra 11+ év alatt, amióta itt lakunk, sokat mondok. Ő meg tényleg abban a hitben él,hogy ez a lakás olyan állapotú, mint akkor (ami nem volt új, de jobb volt sokkal, pedig nagyon vigyázunk rá). Sosem jön fel, de meg fog lepődni rendesen, ha elköltözünk...
A bajom inkább az, hogy 20 milliót tudok most beletennni egy lakásba (természetsen jópár millió plusz tartalékkal, vagyonosodási adóra, átírásra, ügyvédre, festésre, stb-re).
Aztán ha nem panelt veszek, akkor máris 45, de inkább 50 millió egy lakás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest