Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én Pfizert vagy Modernát szeretnék kapni, és a többit inkább skipelném. Főleg ha eu-ba nem is lehet majd utazni a többivel. (Tudom, ez még kérdőjel.)
-
Hunt3r22
őstag
-
nagyúr
válasz tothjozsi96 #182996 üzenetére
A végén, akinek nincsen krónikus betegsége.
-
tothjozsi96
addikt
Van aki tisztában van az oltás menetével?
Arra lennék kíváncsi hogy a 30 év alattiakat is beoltják vagy ők majd csak a "végén" kerülnek sorra? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
tothjozsi96
addikt
Nem tudom hogy erre kitér-e a PH! szabályzata, de hogyha felteszek egy kérdést, valaki megválaszolja és megköszönöm, azt OFF-ba kell tennem vagy nem muszáj?
-
Sukta 95
aktív tag
Bármelyik b&o cucc tudja ezt, sokkal jobb minőségben, igaz jóval drágábban, hillsideban az üzletükben brutál szépen szól minden, amit ki lehet próbálni.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
nord_
veterán
válasz radi8tor #182988 üzenetére
Már maga az, hogy helyzetfüggetlenül ugyanolyan jól szól mindenütt, az óriási dolog. Plusz az, hogy a méretéhez képest megdöbbentő mély hangokra képes és ez nem megy a közép vagy magas tartomány kárára, szintén óriási piros pont.
E mellé bónusz az, hogy mindegy, a telefonról, Macről vagy hanggal indítom, bármilyen iEszközről tudom tovább vezérelni. És ugye ha pl. épp a konyhában csinálok valamit környékig maszatosan, akkor elég odaszólni neki, nem kell semmit nyomkorászni.
Amikor kábé két éve megvettük a HomePodot, győzködnöm kellett a zasszonyt... Amikor karácsonykor berendeztük az egyik szobánkat home office-nak, már ő jelentette ki, hogy neki márpedig kell egy HomePod mini. -
nord_
veterán
-
nord_
veterán
-
El Diabl0
tag
válasz r3dsnake #182959 üzenetére
Én megkedveltem az Apple Musicot, simán át tudtam rá állni Spotify-ról. Ráadásul találtam 1-2 számot, ami Spotin valamiért fent sincs. Persze asztali app nincs sajnos, csak az iTunes, vagy böngésző. Egyedüli dolog, ami azavar, hogy a saját playlistem nem lehet még csak ABC sorrendbe sem rendezni, albumok szerint meg nyilván nem. Sőt, konkrétan ahogy beillesztettem a zenét, az úgy van ott. Tiszta igénytelen, nem "Apple-ös".
-
Rage47
veterán
Újra van robot camo skin a dbrandnél, ha érdekel vkit
Robot Camo » Special Edition Drop » dbrand -
nagyúr
mit szóltok a legújabb szerelmi álompárhoz?
Lölöre rátalált a szerelem
-
SidCorky
őstag
válasz r3dsnake #182952 üzenetére
Ezt én is adom, tök jó, hogy a gépen vagy okostévén játszott zenét tudom telefonról vagy akár az óráról is vezérelni, jóval egyszerűbb ezeken lapozgatni a zenét, mint hanggal skippelgetni. Persze egy ideális, csak almás világban, ahol mac és apple tv is van, ez az Apple Music-kal is megoldható, de nálam még nem ez a helyzet, főleg azért engedtem el a Musicot, mert winen használja az iTunest zenelejátszásra, akinek öt anyja van. Három évvel ezelőtti állapot volt, hogy random nem ugrott át a következő zenére, mintha nem lenne net, néha újra kellett indítani a programot, hogy észhez térjen, ehhez képest a Spoti wines kliense egy álom.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
.Szaki.
addikt
válasz Tiger. #182965 üzenetére
Pedig így kéne kinéznie. Nem lehet esetleg, hogy az a kép, amit társítani szeretnél a névjegyhez más felbontású és nem tudná szépen mutatni, ezért teszi a háttérbe, nagyba? Ez csak egy gyorsan kipattant a fejemből, szóval lehet nincs köze hozzá.
Írd be iPhone topicba is, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Hogyan tudom azt megcsinalni, ha valakihez hozzá adok egy fényképet a kontaktoknal, akkor amikor hívom a bal felső sarokban legyen piciben a képe, pl a párom esetében úgy van, de a többinél a tarcsazo mögött teljes képernyőben van, de homályosan.
Itt latszik miről beszélek. Az alsó lenne a jó.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz nord_ #182958 üzenetére
Korábban nem volt ilyen. De itt publikusan kereshető bárki playlistje? Mert spotify-on ezt imádom leginkább..
Random példa: ha épp a Shameless sorozat zenéit szeretném hallgatni, vagy a Need For Speed Underground 1 playlistjét, valaki tuti megcsinálta már, összeszedte, és egy gyors keresés után hallgathatom is.
EZ alapján elég béna, és külön kell AM profil, azt publikussá tenni, és külön a playlistet is.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz r3dsnake #182954 üzenetére
Ha otthon vagyok, akkor vagy szólok valamelyik HomePodnak, vagy a telefonról vagy a Macről indítom. Ha munkában vagyok, akkor iPhone vagy Mac + fülhallgató. Amíg vissza nem adtam a céges laptopot (használjon rendszeresen az két gépet, aki ilyen perverzióra gerjed ) addig iPhone + fülhallgató volt.
szerk.
tévén nekem is ott van alapból: Apple TV.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
A spotify funkcióit nem pótolja semmi. Platformfüggetlenség, távirányítás másik eszközről, discover weekly, release radar, community playlistek.
-
.Szaki.
addikt
válasz madgie #182946 üzenetére
Én is szoktam nagy playlisteket csinálni, de időnként pont az esne jól, ha valami más lenne.
Most kipróbáltam az Apple Music ingyenes része pont ajánlott egy Apple Country Music Radio-t, munkából hazafele azt hallgattam a kocsiban és remek volt, szóval adok az AM-nak egy esélyt. Az Apple Hits Radio is kifejezetten jó volt. Viszont elsőre elég nehezen indult el a CarPlay-jel. Holnap kíváncsi leszek elindul-e elsőre.
-
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #182936 üzenetére
Különösebben nem érdekel az ajánlat, egy Rage Against The Machine például ritkán ad ki új albumot
Magyarul boomer vagyok, specifikusan tudom, mit akarok hallgatni, ha meg barangolni akarok, teljesen valid playlisteket ajánl a YT Music is, az adott stílushoz igazítva.
Biztos jobb a Spoti, de öt evig fizettem érte, nekem nem tűnt fel, hogy olyan király lenne
-
.Szaki.
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sukta 95 #182940 üzenetére
Számomra felfoghatatlan miért nem tesztelik a népet oltás előtt, ha egyszer előfeltétel az hogy ne legyen covidos és fél éven belül nem is volt... De a nagyinál gyanús hogy nem-e az oltóponton kapta el valakitől.
Kitartást nektek!szekra: az aztán szép kollekció
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Sukta 95
aktív tag
Jobbulást mindenkinek!
Nagymama lélegeztető gépen a családban. 8 napja kapott Pfizert. Két nappal később 39 fokos láz, stb. Utána pozitív Covid teszt, állítólag már koronás volt, amikor megkapta az oltást, csak tünetek nélkül..
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
.Szaki.
addikt
válasz icecave #182937 üzenetére
"és nem az újat ajánlja sosem, hanem hetekkel azelőtt megjelentet."
Pontosan ez a bajom a YT Music-kal is. Semmi új, hanem amiket meghallgattam, azokat ismétli rogyásig. Ja, de van egy olyan pont, hogy "Az én szupermixem". Rátapintok, ott meg egy egyveleget készít az én zenéimből és a magyar felkapott zenei listából, ami valami elképesztő mennyire pocsék minőségű és soha nem is hallgattam, nem tudom honnan szedi, hogy ez jó lesz. Hallgathatatlan borzalmak.Az akkukérdés viszont engem nem érint, mert kocsiban szeretném többnyire hallgatni, ott pedig megy a CarPlay, tehát folyamatosan tápon van. A Mini pedig annyit vesz fel, hogy a kocsi még tölteni is tudja az akksit közben. Az S9+ -nál maximum annyit tudott beletölteni Android Auto alatt, hogy stagnáljon, de inkább csak lassabban merült. Itt az irodában meg max felteszem töltőre ha nagyon merülne, de szerintem nem lesz ezzel gond.
nord_
Köszi!
r3dsnake
Eredetileg nekem is azért kellett a Premium, mert megőrülök a reklámoktól, szóval ha nem lett volna a YT Music, akkor is előfizettem volna, de alapvetően kellemes meglepetés volt. Ez az egy dolog, ami elég zavaró benne. -
CrAzY88
aktív tag
-
nagyúr
válasz r3dsnake #182936 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom... pl. ugyanazokat a hetente kijövő mixeket hallgatom. Aztán az AM legalább ha kijött az új, már ajánlotta is, itt meg mondjuk a 203-ast hallgatom, és nem az újat ajánlja sosem, hanem hetekkel azelőtt megjelentet. Nyilván hasonló, tehát ezt a szerepét ellátja, de eddig soha nem tudta még azt ajánlani, ami megjelent, mindig nekem kellett rákeresni.
-
-
Rage47
veterán
Akinek esetleg kell Clubhouse meghívó, van 6db nálam.
-
.Szaki.
addikt
Srácok, mit tud az Apple Music mondjuk egy YT Music-kal szemben, vagy mellett, hogy megérje a havi ~1.500Ft-ot? Most ránéztem, ingyenesen ugye lehet egy-két rádiót hallgatni, vannak helyiek, illetve nemzetköziek is, vannak listák, amiket viszont már csak előfizetéssel lehet. Ezen kívül mit tud még? Lehetne például rendes amerikai rádiókat is hallgatni rajta?
Megőrjít, hogy az itthoni régióban alig lehet valamit hallgatni, illetve ha megnézem a "legújabb válogatás" részt, akkor lehet magyarországit választani, meg Argentint, van még Chile, brazil, német, minden, valamint van még a globális. Ha rámegyek a globálisra, akkor tuti indiai zenét fogok hallani 1 órán keresztül. A magyarországi pedig hallgathatatlan. A YT Premium a reklámok miatt mindenképp megmarad, de jó lenne ha lehetne normális, más országokban - leginkább USA - fogható rendes rádiókat is hallgatni. Az Apple Hits Radio egyébként egész jó, az megy ingyenesen is.
-
CrAzY88
aktív tag
Jobbulást mindenkinek!
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
.Szaki.
addikt
Jobbulást, Srácok és a családotoknak is! Nagyon vigyázzunk magunkra és egymásra!
-
kutga
nagyúr
Jobbulást.
Fatert tegnap vitte el a mentő.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
nagyúr
Jobbulást!
-
r3dsnake
nagyúr
Jobbulást!
-
gyuromoj
veterán
Jobbulást srácok!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kitartást és jobbulást a fekete avatarosoknak!
⭐ Stella
-
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #182907 üzenetére
Én most jövök kifelé, feleségem meg befelé...
Elso napokban láz ami felment mindig estére. Hátfájás és masszív faradekonysag (volt hogy 7.30-6ig aludtam éjszaka).
most száraz köhögés de láz már nincs.
1.5 hete itthonrol tolom, majd ha lesz negatív tesztem akkor mehetek vissza...
jobbulast! -
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #182909 üzenetére
Esetleg ha nem javul a helyzett ,akkor nem nagyon lesz már jó vga m ha eladom most.
Nézem az árakat ,hogy belecsapok vlmi ideiglenes RX et ,vagy 6gb os 1060 at legalább ,több mint 100 ezrek.....
Itt a világ vége geckutga
Van a fiókban egy tartalék 2gb os 7850 ,lehet simán jó még Moral + Fifázni ,nagyon hajlok rá hogy eladom a nagy kártyát.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Egyik haver majdnem 400k s ajánlatott tett nekem a vga m ért (2070 Super) ,csak azért mert még sok garis....
Ezeknek elment az eszük ,most mit csináljak ,pár hónapja vettem 195k ért újonnan még.....?Igazság szerint nem játszok már sőt ,alig használom a Winfost is.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #182902 üzenetére
Igen, és ahogy véga a karanténnak,megint elejtem rolizás közben...
Ja tényleg koronás lettem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest