Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz TechN7ne #180795 üzenetére
igen, ha veszel egy másik eszközt több RAMmal, máshogy nem
amúgy ha belegondoltok, ezen a CPU váltáson az Apple csak nyer
- saját chip, olcsóbb
- RAM bővítés kötelező gyárilag, utólag lehetetlen
- javítás lehetetlen
- minden alkatrész egybe van forrasztva, szériaszámmal el van látva, kb csak apple tud hozzányúlni[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok
Az új M1 es Mac mini Gigabit internet sebességre képes?
-
nagyúr
-
Jaded
őstag
válasz Wmwinters01 #180768 üzenetére
Nekem Air 4 van, egy sima iPadet váltott (9,7", 2017. talán A9). Igazából a 11Pro Maxot is agyonveri teljesítményben Ha megengedheted, akkor én azt vennék.
[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
gyuromoj
veterán
12 mini megtapizva, gyere január.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Norbi. #180782 üzenetére
Központ ,online igény leadást követően kapsz visszahívást max. 5 munkanapon belül ,felhív egy értékesítő és egyezteti a tulajdonossal az adatokat a véglegesítéshez.
Magenta 1 jelenleg az egész home ,már nagyon régóta náluk vagyunk ,régen még náluk is dolgoztam ,de ezt csak az itteni öregek vágják.
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #180778 üzenetére
Én Telenortól vettem a 11 Pro-t, én mindenképp asztroszürkét szerettem volna, viszont csak éjzöld színben volt nagyon sokáig, aztán egyszer csak lett asztroszürkében.
De például Telenornál ha jól tudom a 11 Pro sosem volt elérhető ezüst színben.Érdekesek ezek a dolgok, mármint hogy mi elérhető, meg miből van, miből nincs.
Mármint főleg azért mondom mert az asztroszürke szerintem egy népszerű szín és mégse volt sokáig, se üzletben, se online. -
TechN7ne
nagyúr
válasz szekra #180777 üzenetére
Jaa ,értem...
Használt piaci ár rettenetes ,115k környékén van bontatlan ,
Am ugyan az a cucc a 8 ,csak hasít mint az állat A12 cpu al ,lelőni még nem nagyon sikerült ,bluetooth billentyű ,egér ,xbox one kontroller ,három napja töltöttem fel ami majdnem 4 óra hosszát vett igénybe ,jelenleg vagyok 45% on... ,vlmi besz@rás ez hirtelen számomra ennyi pénzért egyenest az almátol ,életem egyik legjobb vétele volt.
Más,
Ma visszahívott a Telekom másodjára (első igény leadást követően kék pro max ot kértem de nem volt készlet) ,hogy szeretnénk e sima fehér vagy fekete 12 t,de pro max. még mindig nincs ,és kék szín se semmiből.
Elképesztő ,ha nincs meg amit kértem minek hívnak vissza?Am láttam egy csomószor az online felületen volt már szürke pro max ,meg kék 12 ,akkor miért nem hívtak...
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz szekra #180774 üzenetére
Még mindig nem arról beszélek hogy mikor jelent meg, hanem arról hogy mióta van használatban, nem tudom hogy mi nem érthető ezen.
Hogyha számodra nincs különbség egy 3 és egy 4 éves telefon között, akkor az a te véleményed. Így 3 évesen még mindig elegendő az akkumulátor-teljesítménye, ez 4 évesen egészen biztos nem lesz elmondható róla. Hogyha egy kicsit is szempont az hogy nem dobálsz ki mindent a kukába, mert már "2020-2016=4" akkor talán megérted hogy nincs értelme lecserélni egy 3 éves telefont, tekintettel a jelenlegi állapotára.
-
szekra
addikt
válasz tothjozsi96 #180773 üzenetére
2020-2016=4
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothjozsi96 #180769 üzenetére
4 éves múlt az i7.
-
Wmwinters01
tag
válasz tothjozsi96 #180770 üzenetére
Ja hát 3-4 évet simán terveznék vele. Dolgozni nem akarok rajta, mert nem is tudnék, de böngészni, videozni meg amiket leírtál te is, elég lenne azt nem bánnám. Viszont azt nem tudtam h '16os hw van benne meggyőztél!
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Wmwinters01 #180768 üzenetére
Hardware oldalról szerintem elég fapados a sima iPad.
Mondjuk a 2020-as modellre ez már pont nem igaz, mert A12 van benne, de például a 2019-es modellben A10 volt, amivel a 2016-ban megjelenő iPhone 7 debütált.Mondjuk elég jól optimalizált rendszerről van szó, nem feltétlenül kell a legerősebb vas, de nekem kicsit fura hogy 2019-es iPad-be belekerül a 2016-os hw, majd ezzel még 3-4-5 évig jó teljesítményt fog nyújtani?
-
tothjozsi96
addikt
válasz szekra #180767 üzenetére
Én se tudom eldönteni mi legyen az iPhone SE 2020-vel.
Gondolkodtam hogy tesóm régi SE-jét cseréljük, de ő meg annyira nem vigyáz rá, leesik a telefon azért elég sokszor, azt meg nem szeretném hogy most oda adom ajándékba és 2 hónap múlva be lenne törve a hátlap. Gondoltam arra is hogy édesanyám i7-jét cserélni erre, de az i7-et 200k-ért vettem 128GB JB verzió, és teljesen jó a telefon, amire neki kell elég, csak hát 3 éves már.Nem tudom.
Gondolkodtam azon hogy eladom, 130 környékén.
De nem tudom, lehet erre se lesz annyira kereslet. Rengetegen szolgáltatótól vesznek telefont előfizetéssel, szóval még az is lehet hogy jobban kijönnek úgy, mintha megveszik 130-140 ezerért. -
Wmwinters01
tag
válasz tothjozsi96 #180766 üzenetére
Kinézet vagy műszaki tartalom miatt? Még csak addig jutottam hogy valami köztes kéne az asztali és a telefon közé és nem kell feltétlenül csillagászati összegeket fizetni, főleg hogy januárban jön a 12 mini
Hétvégén amúgy is utána akartam nézni hogy melyik mit tud, mert eddig nem foglalkoztam vele és igazából nem egészen tudom h mi a különbség a sima és az air közöttI`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
szekra
addikt
válasz Wmwinters01 #180765 üzenetére
Én behúztam 100k-ért egy ipad 7-gent wifi+cellular Extreme Digital-os, de a kutyának nem kell, lehet vissza kell vinnem...
-
tothjozsi96
addikt
válasz Wmwinters01 #180765 üzenetére
Nekem az új Air az ami nagyon tetszik, de sokkalom az árát tekintettel arra hogy csak "nyomkodni" szeretném. Tehát Youtube,Facebook,Messenger kb erre lenne használva.
Viszont nekem a kisebbik, sima iPad 10,2" annyira nem tetszik, mármint nem rossz, de az Air-t tartom jó döntésnek.
-
Wmwinters01
tag
Nem iphone, de mivel off, bátorkodom bekérdezni... érdemes Ipad 6th gen.-t venni használtan? Egy ideje filózom hogy megint neki kéne veselkedni ennek a tabletes dolognak, ami volt az már végképp beadta a felmondóját... (SamsungTab3) droidot nem szeretnék venni, de az új Ipad-ek árával sem békéltem meg
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz Luck Dragon #180763 üzenetére
Akkor majd írd meg, mibe került ez.
-
válasz tothjozsi96 #180762 üzenetére
Nekem fogja majd adni ajándékba
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Gergőke88
addikt
válasz tothjozsi96 #180759 üzenetére
Nem adom el, csak megrendeltem és majd nem veszem át
-
nagyúr
válasz tothjozsi96 #180759 üzenetére
amennyi a piaci ára egy bontatlan 2 év garis SEnek 130-140 körül
-
-
w333
félisten
Itthon egyre rosszabb ez a BlackFriday ahogy látom megy a trükközés megint, a termékek 90% -t ugyan ennyiért meg tudom venni Black friday nélkül is ... na innen is látszik hogy itthon ennek nem sok értelme van már
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
r3dsnake
nagyúr
Airpods Pro behúzva
Meg az akciós öblítő/mosószer is. Egy évre le van tudva ez is.
-
madgie
titán
Nem tudtam a jelszavam a fiókomhoz, így lemaradtam az SE-ről
-
Gergőke88
addikt
fekete se sikerült
igaz vettem mellé egy ilyet is 1500ért
Az örömteli gyerekkor a beteg gyerekeknek is jár! Segítsd őket Te is az eMAG-gal![ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
iPhone SE-re ki repül rá reggel 6-kor ittakary-n kívül?
99000 Ft lesz eMagon. Mennyi lesz Hardveraprón?⭐ Stella
-
w333
félisten
Kint a 14.2.1 (12 Mini) zárolt képernyő bug javítva
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #180728 üzenetére
Hát, én olyan 26TB-n terpeszkedek a Hacklit, a NAS-t is, meg a hordozós vinyókat is beleszámítva, de még lenne mit pakolni az asztaliba. Egyrészt szeretem, ha többször van meg valami, másrészt a timelapse-eknek a világ összes tárhelye is kevés. Nem szeretném mindezt USB-n keresztül menedzselni. Főleg, hogy ez még bővülni fog.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Wmwinters01 #180721 üzenetére
Volt mult heten extreme deigitalban 210ezerert.
Annal jobb nem lesz mashol sem. -
madgie
titán
válasz r3dsnake #180725 üzenetére
Hát pedig a Mac az ilyen. De egyébként a francnak se hiányzik, hogy egy asztali gépben 4 vinyóm legyen és random pörgesse fel az oprendszer. Így akkor kapcsolom be, és azt, ami kell (2,5 TB meg amúgy is van, mert 1 terás a Fusion Drive, van egy 1 TB SSD a rendszernek és videónak, meg egy 512-es a fotóknak)
-
joey04
titán
válasz tesz-vesz123 #180660 üzenetére
rövid látogatás volt
-
nagyúr
Hm... ez gyorsan ment: Zöld utat kapott a Boeing 737 MAX Amerikában
Úgy értem azért gyorsan, mert ez év elején én csináltam meg a 3D-jét a balesetek miatt átalakított control paneleknek. Kb. ennyi is, amit erről elmondhatok, de na, érdekes így olvasni egy cikket.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Wmwinters01 #180723 üzenetére
Lilát max. pirosat biztosan találsz olcsóbban a szokásosnál aprón ,már ha érdekel használt ,meg ha van türelmed kajtatni normális magánszemély tulajdonost rendezett papírokkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Wmwinters01 #180721 üzenetére
Lefele semmi ,csak felfele....
-
Wmwinters01
tag
Én egy 11es leárazást várnék, páromnak vennék is pirosat vagy lilát
-
madgie
titán
-
TechN7ne
nagyúr
Mindenki be van indulva készlet meg nincs ,félnek az emberek hogy be fog minden műszaki bolt zárni.
-
r3dsnake
nagyúr
A Macbookomat kétlem, hogy le fogom cserélni, de asztaliban érdeklene majd ez az Apple Silicon. Hackintosh-t használok, de jobb lenne valami natív megoldás. Viszont a Mac Mini-t nem tudom teledobálni vinyókkal, úgyhogy egyelőre marad minden ugyanígy.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothjozsi96 #180707 üzenetére
Nem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothjozsi96 #180705 üzenetére
Nemgondolnám. Román Emag BF-en iPhone 7 volt.
-
tothjozsi96
addikt
Mit tippeltek, holnap az Emagos BF-en lesz iPhone SE 2020 nagyon jó áron?
-
Sukta 95
aktív tag
válasz madgie #180684 üzenetére
Nekem a 256 bőven elég, a jelenlegi is az, 100 giga konstansan szabad kb. Végül 350-ért dobtam fel az ismert hibáival a gépet tegnap este és már volt rá 5 érdeklődő jófogásról és aprórol összesen, marketplace-re be se dobtam. Annyira nem sietős az eladás, a menyasszonyom mac-jén kell így osztoznunk januárig, ami nem túl hatékony.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #180694 üzenetére
2018 óta szerintem hússzor, ha kinyitottam, abszolút backupnak lett meghagyva, ha valami kínja van az iMac-nek, és sürgős munkánál van kínja (mert mikor máskor lenne), akkor legyen mihez nyúlni. Projektek úgyis külső SSD-n vannak, csak átdugom, szevasz.
Pont ezért érdekel amúgy az M1-es Air, mert az nem csak erre lenne jó, hanem - ha optimistán állok 2021-hez - mondjuk egy egész napos videózás után az autóban hazafelé (nem én szoktam vezetni) már felmásolnám a projektet, átnézném, keresnék zenéket hozzá... mire hazaérnénk, a másnapi munka felét megspórolnám. Meg mondjuk egy esküvőnél is, ha ott alszom, akkor másnap hajnalban felmásolom a képeket, átfutom, becsillagozom egy részüket. Vagy épp most az gyakori itthon, hogy a kiscsaj hamar kel, az anyja a nappali kanapéjában bújik össze vele hajnalban, hogy pihenjen még, de nekem meg ott az iMac és hiába vagyok szintén fent négy óta, a telefont kell nyomkodnom a hálóban, mert nem tudok dolgozni.
Aztán lehet csak gyártom az indokokat az impulzusvásárlásra
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Wmwinters01 #180701 üzenetére
Okok, csak a hsz-odból jutott eszembe. Plusz ezen a fizetős laboron megnézték az influ A és B-t is, azok negatívak. Ezzel kizárva, hogy esetleg inkább inf. okozná a tüneteket covid helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 3 Slim 250GB, CECH-2004B, 4 kontroller, Sony Eye Camera, sok kiegészítővel eladó!
- Alan Wake 2 Deluxe Edition, Alan Wake Remastered - Ps5
- Xiaomi Fimi Palm 2 Pro
- ASUS ROG Strix G531GT gamer laptop minden tartozékával
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-04-20G) Lite Edition Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest