Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Welp, belefutottam a Christchurch videoba es vegig is neztem.
Asszem most innom kell valami tomenyet.Fucked up on so many levels.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gsx-rr
veterán
Tegnapi gyorskajákhoz. Beállok a Wendy's Drive-ba,leadom a rendelést gyorsan meg is kapom,adom a kártyát, a kiszolgáló megkérdezi,hogy kérek-e még valamit. Mondom köszi,nem. Akkor jó utat! Csak nézek nem értettem mi van,rákérdezek,mondja ,hogy nem megy a kártyaolvasó és nem akarják ,hogy az emberek hiába üljenek sorban. Ez több mint korrekt
-
Gsx-rr
veterán
válasz .Szaki. #169038 üzenetére
Oke csak ha Androidot hasonlitasz Ios-hez akkor ne a Samsung sajat probalkozasat kellene,hanem az android sajat fejleszteset.
Nekem a kocsiban van Assistant, annyit tud mintba Siri, boven. Mondjuk en arra hasznalom, hogy keressen benzinkutat
Meg a Spotify integracio is eleg jo[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz .Szaki. #169026 üzenetére
Egyetértek.
Valamiben az iOS, valamiben meg az Android jobb. Mondjuk idővel mindkét rendszert meg lehet unni, én például 5-6 év Droid után szeretnék már valami mást is.
Az iOS-től csak azért félek, mert elég zárt. Gondolom böngészőből való zene- és videóletöltés nem megy, sem a Bluetooth-on keresztüli kapcsolat (mobil és mobil között), stb.
Sokszor azért mondják az iOS felhasználók az Androidra, hogy sz.r, mert vagy egy alapkategóriás, vagy egy régi Droidos mobilt használtak, legalábbis vannak ilyenek.
És ez fordítva is igaz, egy Android user vesz egy 4S-t, aztán elátkozza az Apple-t, mert szerinte használhatatlan a mobil.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Ha lesz az Androidban rubber band effect, akkor ránézek...
-
Totheground
addikt
válasz aprokaroka87 #168991 üzenetére
“De miből gondolod hogy az Android rendszer hibája az hogy egy app lassabb vagy funkció szegényebb?”
Ezt gyakran látom, és a válaszom rá: felhasználóként ez a legkevésbé sem érdekel.
@Gsx-rr
Nem is kicsit. És a HomeKit bőven jó arra, amire kell.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gsx-rr
veterán
válasz Totheground #168989 üzenetére
Jobb az Apple maps mint a Google?
A Homekit meg egy borzalom, a legrosszabb okosplatform az osszes kozott! Kihoztak es ugymaradt, kb mint a Siri!
Szaki: A Sirit miert a Bixby-hez hasonlitod? Az Assistanthoz kene ahol azert nem szerepel fenyesen
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Van itt ámokfutás rendesen. pedig én is az ios-t preferálom, de ez azért vicc.
-
szekra
addikt
válasz madgie #169029 üzenetére
Sose fogjuk megtudni mi az igazság. Mindazonáltal én a szülőknek is gratulálok, nagyon benne van a kezük a dologban. Sosem hagynám a gyerekem egyedül aludni egy felnőtt emberrel. Nonszensz.
TechN7ne: ki lehet "kölcsönözni", de pl. HBO GO-n is fenn van.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz .Szaki. #169026 üzenetére
Én nem mondtam hogy az android tökéletes. Számomra a munka profil kezelése és a dupla sim nagy előny. Plusz néhány ui elem vagy megoldás jobban bejön itt. Ha nem lenne ilyen árazása az iphone-nak, akkor még azt használnék.
Androidból is kell a 100+ telefon ez igaz, de ott már találni használhatót. Nekem a google szűz rendszere jött be. Mondom ezt úgy, hogy januárig mindenem apple volt. iPhone-t is kb 8 éve használtam. -
szekra
addikt
Az android kaki.
Jacko filmet látta már valaki? (Leaving Neverland). Nyilván nyílt titok volt ez a pedofilia nála, de nem semmi amilyen részletességgel kitálalnak benne.
-
.Szaki.
addikt
válasz DanielK #168988 üzenetére
Jajj. Ennek az iOS vs. Android vitának olyan szinten semmi értelme. Főleg egy olyan topicban, ahol a felhasználók döntő többsége a mai napig iPhone-t használ. Maradjunk annyiban, hogy nagyjából ugyanott van a két rendszer, de mindkettő másban jó.
Ami az Android mellett szól:
Az osztott képernyő elképesztően sokat segít munka közben, ez nagyon hiányozna ha megint iPhone-t használnék.
Ugyanez igaz a DeX-re is, kvázi asztali szgépként tudom használni itthon, így nem kellett új asztali gépet vennem otthonra.
Szintén pozitív, hogy a BT és Wi-Fi kapcsolatokat sokkal stabilabban tartja.
Bár HomeKit nincs, mégis érdekes, hogy az eredetileg Apple HomeKitként vásárolt égőim stabilabban mennek a Samsunggal, mint anno az iPhone-nal.
Baromi szimpatikus, hogy az ujjlenyomatolvasó simogatásával lehet kezelni a CC-t.
Ami az iOS mellett szól:
Siri vs. Bixby: A legtöbb yt videó arról szólt anno, hogy Bixby mennyivel jobb Sirinél, a gyakorlat viszont nálam teljesen mást mutat. Siri már-már egy korrekt személyi asszisztensként tud működni, Bixby esetén pedig örülök ha megért valamit, ráadásul majdnem mindenhez fel kell oldani a telefont, vagy telepíteni valami plusz dolgot ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni.
Szintén munkára használom a diktálás funkciót. iPhone esetén ez borzasztó kényelmes dolog volt, az S9+ esetében teljesen más a helyzet. Iszonyatosan hiányos a szókincse a telefonnak, arról nem is beszélve, hogy ha azt mondom, hogy pont, vagy vessző, akkor mondatvégi írásjel helyett leírja a szót. Gyalázatosan gyengén működik a diktálás.
Fluidság: Amikor középkategóriás Honorom volt és szóvá mertem tenni, hogy felháborító, hogy a megbízható működéshez minimum 4-5 naponta újra kell indítani a fél éves telefont különben egy hívást sem lehet felvenni, mert lefagy stb, akkor megkaptam, hogy nem középkategóriás szutykokat kell venni, mert az simán lehet szar, el kell fogadni, hogy szaggat és random csinál dolgokat, meg egyébként is a Samsung az igazi. Ez már vet fel számomra bizonyos kérdéseket, de ezen lendüljünk túl. Szóval Androidból is csak a több százezer Forintos telefon értékelhető.
Tessék, itt az S9+. Szerintem abban mindenki egyetért, hogy Android téren a közvélemény a mai napig a Samsungot tartja az etalonnak és én is úgy gondolom, hogy joggal. Ettől függetlenül fluidságban a közelében sincs egy iOS-es telefonnak. Sokkal több a microlagg, és ez bizony a felhasználói élményt csorbítja. A "hagyományos Android értékekből" viszont el kell ismerni, hogy azt léleknyugalommal ellehet felejteni, hogy ötnaponta újra kell indítani, ez csak frissítésekkor volt újraindítva, azon kívül egyszer sem és semmi baja.
Persze ezt is meg lehet magyarázni, mert ha középkategóriás telefonod van, akkor azért nem lehet véleményed az Androidról, mert az egy szutyok, ha Samsungod van, akkor azért, mert szutyok Samsung, Huawei-t kell használni az az igazi, ha az sem jön be az sem véletlen, mert az is egy sz@r, Xiaomit kell venni, mert az az igazi megváltás. Mindig lehet találni valami indokot, hogy miért ne lehessen leírni a tényeket.
Semmi gond nincsen az Androidos telefonokkal, de nem kell azt hinni, hogy tökéletesek, mert nem azok, mint ahogyan az iOS-es készülékek sem. Itt szimplán annyit kell eldöntenie a potenciális vásárlójelöltnek, hogy melyik az a kompromisszum, amit számára érdemes meghozni. Én meghoztam, megvettem az S9+ -t, igazából teljesen megvagyok vele elégedve, nagyon szeretem, de elájulni nem kell tőle.
-
nagyúr
válasz r3dsnake #169022 üzenetére
Akkor is egy felesleges lépés. Droidon csak fizetek nfc-vel és kész. Persze tudom, attól még szar, nincs mit tenni. Csomó dolgot kevesebb lépésből elérek, mint ios-ben, de ugye ez sem számít, szar az egész.
Mindkettőnek megvan az előnye is, hátránya is, a baj akkor van, mikor valaki nem ismeri el, hogy a másik oldalon valami jobb, mint az övén, hanem kijelenti, hogy akkor is szar.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
SÖ
addikt
válasz DanielK #169010 üzenetére
Ugyan ez van ha kintről akarsz venni valami. A bankok durva eladási árfolyamának vagy kitéve. Pl a Paypal számlavezető bankja itthon az UnióCredit 10+ Ft váltja a eurót. Ha devizát utalok, még rosszabbul járok, mert átválta forintra és abból veszek újra eurót ha vásárolok. Itthon meg fizetem az AFA-t duplán. Rossz esetben még a vámot is.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Amúgy nem azt mondom, hogy szar az iphone és az ios. Sőt, nagyon kalsszak. Csak hát túlárazottak lettek és keveset adnak 300e Ft-ért. Ha 200 lenne az Xr, akkor azt mondom, hogy ok.
Illetve bizonyos esetekben jobb az android (speciális funkciók esetén + a google suite esetén), valamint személyes preferenciák esetén (nekem a telefonhívás kezelése nagyon tetszik, meg a kedvencek is szuper, hogy nagy képekkel jelzi az embereket). -
DanielK
addikt
válasz r3dsnake #169007 üzenetére
Csak épp trükköznöd kell a kártyával, mert a hazai kártyákat nem támogatja. Az árfolyam váltással mennyit buksz?
Én is próbálkoztam, de kényelmetlen volt ezért inkább kukáztam. Ahogy írtam Angliában jó volt és működött is. Itthon a simple-t használom. Ugyanúgy működik mint kint az apple pay. -
nagyúr
válasz r3dsnake #169004 üzenetére
Hm....
Note 9re minden hónapban jött, legutóbb tegnap a márciusi biztonsági frissítéssel.
Backup van, Samsung smart switch mindent visszarak és még azt is tudja, hogy iPhonerol droidra atvigyen mindent.Elismerem a Note hibáit is, ahogy írtam, de megvédem, ha épp valaki ok nélkül fikázza. Persze az is lehet, minden másnál úgy van ahogy mondod, ezesetben viszont akkor baromi jól választottam.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz r3dsnake #168997 üzenetére
Persze hogy lehet ,sőt egy 5 éves 6s/6s plus is jobban pörög mint bármelyik androidos foss.
50k ért is lehet venni se t ,az is 100x jobb bármelyik nyomorék droidtol.Össze lehet rakni egymás ellen egy 5 éves iPhone t meg egy 5 éves droidot ,mindjárt fejbe vágja az embert hogy mi az igazi minőség.
Nem hiába mennek aranyárban ,megtehetik a sok foss mellett.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #168986 üzenetére
"FB utan masodik legfergebb ceg termeke"
Ezzel egyet értek, de technikailag pont fejlettebb integráció hiszen az iOS is a Google termékeit használja és ha nem androidon fut a legújabb legjobb verzió akkor min. Igaz nincs iTunes mert önálló ökoszisztéma rendszerű. Nem kell hozzá PC, míg az iost ki sem tudod használni az Államokon kívül, pl. Magyarországon, vagy Romániába 😅.
Ennek ellenére ha lehetne vele fizetni már rég iPhone használnék, az idézett miatt, de semmi másért. -
DanielK
addikt
válasz r3dsnake #169000 üzenetére
Ezek szerint szar androidos telefonokat nyomkodtál.
Bár én iosen sosem tapasztaltam, hogy ha megnyitottam egy appot akkor visszajelzést küldött volna a rendszer.
Ahogy írtam android google pie rendszere nagyon jó. Itt van visszajelzés meg minden. Picit rezeg meg ilyenek. Ilyenre gondoltál?Amúgy azon nevettem, amit írtál. 100e alatt jó iphone!? Ez azért vicc. Miben jó? Kijelző, kamera, akksi?!
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz DanielK #168990 üzenetére
Annyit az Android One vegytiszta rendszerről, hogy a céges Xiaomi Mi A2 OTA frissítette mmagát és kiderült, hogy bugos a rendszer és alacsony akku %-nál is ráengedte a frissítést majd lemerült. Most mehet szervizbe. Sajnos többen is jártak így a topikjában olvasható is.
Mondjuk a másik Mi A2-vel nincs gond, de ki is kapcsoltunk minden automata rendszerszintű dolgot rajta.
Az egyik ismerősöm meg a Magas SAR érték miatt nem vett Xiaomi telefont. Állítólag a Samsungok a legjobbak ilyen téren. Ti néztétek valaha a telefonotok sugárzásának az értékét? Én nem szoktam, de ezek szerint valaki erre is figyelmes.
r3dsnake
100 000 Ft-ért kapsz egy 2-3 éves modellt 0 garanciával. Azért ez minden csak nem a legfaszább ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #169000 üzenetére
Legalább mindig ilyen zs kategóriás fosokat próbálsz beállítani?
Note 9-emmel minden ok. Legjobb telefonom ami balázs volt, mondom ezt úgy, hogy előtte X-et váltott. IOS továbbra is smooth-abb nagy általánosságban, viszont fele annyi feature van meg rajta, amit nap mint nap használok.
Agyfaszos duma is tipikus ifanos szöveg, aki középkategóriás droidokkal hasonlítja az iPhoneokat.
Persze lehet csak én vagyok a kivétel aki 8-9 év masszív ios után nemhogy nem kap agyfaszt, de egyenesen szereti a droidot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest