Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz l.skywalker #171498 üzenetére
Valszeg nem a feltétre gondolt.
-
-
Sukta 95
aktív tag
Kicsi a világ srácok.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
-
SÖ
addikt
válasz Sukta 95 #171475 üzenetére
Elleszel vágva a civilizációtól, és havi 1000 km benzin égetés. Ha fizeti a cég akkor is korán kell kelni, és ücsörögni a dugóba reggel este. Viszont naponta 7 órát zöldbe lehetsz amiből ötöt alvással tölthetsz. Fizetheted a sok ismeretlen különadót és ha bár mi történik, orvos kell, vagy nem indul autó, stb vakarozhatsz. Óvodáról iskoláról ne is beszéljünk. Máshol, ott ahol nincsenek kivéreztetve az önkormányzatok, ott nem probléma. Németeknél simán 100km/ről járnak dolgozni, mert megvan hozzá az infrastruktúra.
Ma inkább az a trend, hogy minden elszegényedett vidéki migrál a nagyvárosokba .Én csak Pesten 18 km x2 nem hogy még erre rádobnék egy huszast.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Sukta 95 #171475 üzenetére
Hol van az a 20km? Nem mindegy merről és hova kell bejárni. A Mikepércs, Vámospércs, Sámson felől bejárás nagyon szopás tud lenni reggel, főleg ha a városba vagy a város másik felére megy az ember. Nézd meg mennyire kényelmes és ez alapján (is) dönts, mert szerintem nagyon meg tudja keseríteni az ember életét, főleg ha gyereket is kell hozni-vinni.
Mindig panelben laktam, de másfél éve kertesre váltottunk. Kicsit több a (kerti) munka, de bőven kárpótol a többi jó dolog. Csend, grill, medence, fröccs, terasz, ...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Sukta 95
aktív tag
válasz tothjozsi96 #171480 üzenetére
a panel 60, amibe ketten vagyunk es egy macska. mas nincs is tervbe, szal nem hiszem h keves lenne 2 szobaval es egy nagy nappalival.
kert se kell nagyobb tekintve, hogy nem vagyok egy nagy kertesz.
-
Sukta 95
aktív tag
100 nm ház és terasz. Garázs nincs, de engedely megvan hozzá, csak fel kell építeni.
Bejárás nem gáz, nekem kellene csak napi rendszerességgel, kocsi meg van kettő.
Elromlani itt is elromlik valami állandóan, tekintve, hogy az egész lépcsőház egy nagy kaki. Csak épp itt nem szívesen költök már rá.
telek 1000 nm.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sukta 95
aktív tag
Ha jó áron vehetnétek kertesházat Debrecentől 20 km-re, úgy, hogy jelenleg panelban laktok Debben és ott is melóztok, akkor váltanátok? Sztorihoz tartozik, hogy kb 5 éves tervben van a kertesbe költözés, itt Debrecenben. Most viszont, mivel ismerősön keresztül vehetném meg a házat, 20 km-re innen, még maradna is néhány millió a debreceni panel eladásából. Napok óta ezen rágódunk, kíváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek.
ui.: ugyanolyan kaliberű debreceni ház 2-3x annyiba kerül jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Totheground #171469 üzenetére
Pedig zseniális, a rendszerbe normálisan beépülő színprofilváltás, ami egyszerre képes a DCI-P3-at, meg az sRGB-t színhelyesen megjeleníteni, az fakó. Hát bizony mennyivel jobb az átlag droidon, ahol a gyári beállítás elviszi valahová a Marsra a színeket, ha meg Movie Mode-ot választasz (ami jobb esetben DCI-P3), akkor az sRGB képet húzza szét, korrekt profilozás nélkül.
Hát na, szar ez az iOS.
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #171472 üzenetére
Azért azt hozza teszem az összes iPhonom a PH szöge doboz használata közben melegszik. Droidon nem.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #171468 üzenetére
Itt minden bele van égetve az OS-be fixen.
Viszont gyorsabban tudok dolgozni, ezen mint droidon. 🤪 Kígyó
Tab S4-hez képest igen, mert azon élénkebbek a színek. Ott a fém, fémszinű stb, és ha hamis ha nem nagyobb a jelenlét érzet . Ez a titka a mai HD OLED-nek.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Totheground #171469 üzenetére
ááá már látom
-
Totheground
addikt
válasz aprokaroka87 #171468 üzenetére
Ne vedd komolyan...
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz Gsx-rr #171463 üzenetére
Akciókamera nem arról szól hogy fogod a kezedbe, Az i7-t meg nem tudod a homlokomra ragasztani.
Más
Részben az oled miatt vettem x-et, ips szoba sem jöhetett. Na most, ez a legsz@rabb oled kijelző idáig amit láttam. Semmi túlszaruráltság, fakó színek. Mint ha IPS volna.🤩
Ok akku% nincs, de hol lehet kikapcsolni a GPS-t? -
B-L-A-C-K
titán
Valaki képbe van az akció kamerákkal? Akartam már valami kamerát régebben is ami mindenre jó, most használtan vettem millió gyári kiegészítővel egy GOPRO HERO SESSION-t. Remélem nem basztam át magam, jövőhéten kapom meg.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #171449 üzenetére
Basszus nem is meseltem
Kineztem ezt a hirdetest: [Macbook Pro 13" 2012 - Nagyon szép állapotban! Intel Core i5 - 4G - 500 ]
75ezerert jo vetel lett volna kicsit nyomkodom, nyaron utazasokra elviszem, ilyesmi. Ev vegen karacsony korul eladom konnyeden 100-120kozott.
Odamegyek, megnyomkodom, minden perfekt, tok jol dalol a gep, karcmentes kijelzo, szinte serulesmentes haz ami ritka. Mondom oke megveszem, erre a srac mondja h gyorsan takaritsuk ki. Lekapta a hatlapot, kiecsetezte a port, visszacsukja. Erre nem indult
Sot soha tobbet nem indult be... kesobb hivott a foldon megtalaltak valami kondenzatort vagy ellenallast ami leesett valoszinuleg errol a laptoprol.Meg jo hogy nem nalam tortent ez amikor ssdt es ramot rakok bele... biztos ki nem magyaraztam volna hogy nem az en hibam...
ez mar a harmadik vagy negyedik MBP 2012 volt amirol lemaradtam ... az eddigieket hasonlo aron hirdettek, de azokrol lemaradtam a licitalosok miatt :/ -
r3dsnake
nagyúr
Na vettem egy Thinkpad T450s-t, 65k-ért, aztán majd látjuk...
-
Sukta 95
aktív tag
válasz DanielK #171446 üzenetére
Nem menő, de pl mióta áttértünk macbookokra itthon és a cégnél is, valamint a telefonok is iphone-ok, azóta rengeteg olyan kényelmi funkció érhető el itthoni és céges környezetben is, ami winnel nem vagy csak bonyolultabban volt megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
-
r3dsnake
nagyúr
-
DanielK
addikt
válasz r3dsnake #171435 üzenetére
Amiket írtál az fotós dolgok? Jó pár éve használom a két rendszert egymás mellett. iMac (27" late 2013) és Macbook Air (2015) magán célra, Win 10 a céges Dell (xps 13") laptopon és a Media Centeren (i5, 16GB ram, nv gtx 1050ti 4gb ram, 500gb ssd (filmezés és játékra van).
Már nem érzem azt, hogy a win annyira szar lenne. Sőt, elég szépen felfejlődőtt a mac mellé. Azért a macen is vannak dolgok amiken nem ártana javítani. A két rendszer különböző, ezért más szemlélet kell hozzá, de nem szarabb az egyik a másiknál. Így azért nem vetném el egy új wines laptop vásárlását sem.
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon meg vagyok lőve milyen hordozható gépet válasszak magamnak.
Az elmúlt pár hétben volt:
MacBook Pro
2015 13" (IG)
2013 15" (DG)
2015 15" (IG)Az utolsó már majdnem tökéletes volt, de toshiba ssd-vel vettem, szarakodott és visszavittem. Plusz csak jól jönne a dedikált kártya, de az AMD-s változat már 400k körül van, a sima inteles meg 300, ami baromira nem mindegy. Főleg, hogy csak "hobbigép" lenne.
Gondoltam arra is, hogy alap dolgokra veszek egy kis thinkpadet 100k-ig bezárólag, timelapse-et fűzni, fotókat rendezgetni pont elég lenne útközben, de az a fránya Windows... Próbáltam rajta keywordolni, tagelni, batch renaming, stb. és minden 100x macerásabb, időigényesebb, és el is megy a kedvem tőle. Plusz a Davinci resolve nem tud Apple ProRes-be exportálni. Linux alatt lehet, de az meg az adobe szoftverek miatt esik ki.
Macbook Air kizárva a TN panel miatt.
Lehet marad az eredeti felállás, és visszatérek 2015 13"-re. Jól jönne a 15", de akkor már legyen benne dGPU is. Úgy meg túl drága.
Hackintoshon is gondolkoztam, de laptopoknál jellemzően pont a kártyaolvasó nem megy, az meg nekem fontos.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
0 comments in 1 day. LOL
-
r3dsnake
nagyúr
válasz l.skywalker #171424 üzenetére
Nem hinném, alig került pénzembe a váltás, és elsősorban a hosszabb hívás üzemidő miatt váltottam.
-
l.skywalker
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Fura, hogy sokkal jobbnak tűnik az Airpods 2 hangzása, pedig elméletileg nem változott semmit.
-
SÖ
addikt
Ha így haladnak, jövőre lesz natív downloader vezérlő is ájfonon
icekave
Ebbe bukott bele a black bérre Ők még fizetőssé is tették a szivecskéket. Ma de a 10 év alattiaknak biztos teszik.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Volt egy hirdetős csoportba pofázós fészem, nem kibasztak..., igazoljam magam ossszt 1 napja nem aktiválnak vissza...
-
nagyúr
dikk a drága sajtreszelő
-
nagyúr
Nézem az ios 13 eventet, de teljesen megsült az agyam a "beauty inluencer memoji customization demo " résznél. OMG.
-
l.skywalker
félisten
-
-
Gsx-rr
veterán
B@aszhatod az Apple pay-t a postan ha egy 5000 forintos csekkhez szemelyit kernek raadasul a fotot se fogadja el telefonon
-
joey04
titán
válasz aprokaroka87 #171402 üzenetére
winen nem az igazi, de macen jó. viszont ebben a formában felesleges. a telefonom max akkor látott itunest amikor gépről töltöttem és automatán elindult, amíg le nem tiltottam ezt.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz aprokaroka87 #171382 üzenetére
szerintem tuti. már tavaly kukázni kellett volna. ebben a formában már semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest