- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergőke88 #163995 üzenetére
Srác akkor tud mondani árat rá. Elvileg valami kedvezményeset számít egy kis protekcióval. 3 db X eladásában segítettem + a sajátom.
---
Ma megnézte haver az X-em, nem vitte el azt mondta szerdáig meggondolja, de tetszett neki.... ha nem viszi el akkor 240-ben talán elmegy még fél év garival makulátlanul.
-
Cyberpunk
félisten
Hahó na vett már valaki Max-ot?
-
gyuromoj
veterán
iPon-ról rendelnék gépet, ismerősnek.
Pár alkatrésznél az van hogy Külső raktáron, várható szállítás szeptember 29, október 1/2. Ilyenkor bevárják őket és egyszerre küldik vagy ami van nekik azt küldik amint lehet aztán majd a többit? -
-
válasz
.Szaki. #163976 üzenetére
Nálunk itt a boltban volt konvektoros de pár éve át lett szereltetve központira mert nyertünk rá pályázatot aztán 70%-át állták. Azóta hálisten' a régi konvektoroktól meg tudtunk szabadulni. Mindig utáltam, hogy első begyújtáskor olyan porszag jött belőle, hogy fél napig kellett utána szellőztetni.
-
.Szaki.
addikt
válasz
-secret- #163974 üzenetére
Az fincsi. El tudom képzelni, nekem tavaly télen a nappaliban lévő konvektor fosta össze magát, előző télen pedig a hálószobai nem volt hajlandó működni, szóval már kikészítettem az elektromos fűtőt...Mondjuk a nappaliban szerencsém volt, mert ott van klíma, azzal meg lehet fűteni, csak nem túl gazdaságos..Az a baj, hogy olyan szinten nincsenek már szakemberek, hogy szinte senkire sem lehet rábízni ezeket a régi vackokat. Egy kezemen nem tudom már megszámolni hány szakembert hívtam, aminek az eredménye mindig az lett, hogy vagy 10 percig működött, vagy 1 óráig, vagy pedig ömlött belőle a gázszag..Tavaly végül a nappaliban lévő ki lett cserélve, ettől függetlenül szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy elsőre mindenhol meleg lesz..
Famalac
Látom Te a "3F-szabály" híve vagy..
-
válasz
Mela Kehes #163969 üzenetére
Én most egy (BeatsX és egy XB-70BT után) egy Sony WI700H-t használok. Szuper, a hangja is, elvégre tudja az LDAC kodeket is (mondjuk nem tudom, iPhone-on lehet-e állíani, melyik kodeket használja), meg NFC-vel is be lehet kapcsolni villámgyorsan, csak oda kell érinteni a telefonhoz.
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes #163969 üzenetére
Mondok egy harmadikat, ami biztos nem fog kimozdulni, viszont baromi kényelmes és nagyon jól szól: JBL Reflect Mini BT.
-
Gsx-rr
veterán
Valaki befűtött mar?
-
gyuromoj
veterán
iPhone XS Water Test! Finally Waterproof!?
Eléggé meggyőző.
-
Totheground
addikt
Tegnap egész magasról szaltózott kőburkolatra az X és utána még arcon is csúszott vagy másfél métert. Kicsit megállt bennem az ütő, de így reggel fénynél megnézve még egy mikrokarc sincs.
Nem kis szerencse. -
gyuromoj
veterán
iPhone XS Camera Test - 4K 60fps Cinematic Video
Én csak 1080/60-ban néztem, de szerintem nem rossz. -
válasz
Gergőke88 #163917 üzenetére
Nem hirdetem csak irt haver, hogy szerezzek neki X-et aztan mondtam neki, hogy pont van is egy.
Az meg, hogy mi lesz, fingom sincs. Ha ebbe beleferne netto az Xs akkor az de azon is gondolkodtam, hogy egy uj X legalabb ismet 1 ev gari vagy visszavaltani valamire es kihuzni a jovo szeptemberig.
-
265-öt ajánlottak az X-ért. Hétfőn viszik is.
-
Gsx-rr
veterán
Számítógépen Itunes-on belül hol kell lemondani a fizetős tárhelyet? Valakinek fizettem a kártyámról 50 gigát ki akarom kapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged