- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Az asszony meg mindig fasza hagymas-rostelyost csinal 😋👌☺️
-
gyuromoj
veterán
Na lesz flame özön vagy nem?
(#114183) lacy86
Én se, távol álljon tőlem.
Nem hiszem hogy egy ilyen magas labdát, ne csapjon le valaki. -
r3dsnake
nagyúr
Megjött a kigurumi-m (pizsama): [link]
Nagyon pofa, és baromi kényelmes. Mondjuk eggyel nagyobb jobb lett volna, (így is L-es, de kiskínai gondolom saját magára számozza). Majd legközelebb.
-
B-L-A-C-K
titán
Visszahívja életveszélyes töltőit az Apple
Csereprogram az Apple hálózati csatlakozóadapterhez
Meló helyen van most egy iPad töltőm, az is cserés a leírtak alapján.
-
-
válasz
mondomén #114157 üzenetére
Mindkettőnek megvan az előnye, és a hátránya. Az otthon dolgozás több szempontból is embert próbáló. Pl. meg kell tanulni, hogy igenis oda kell ülni a géphez, és csinálni, hisz nincs senki, aki cseszeget, vagy figyel, mennyit dolgozok. Persze, ha nem dolgozom, pénz sincs ugye. A másik, hogy egész nap nem szólok senkihez, ha hazajön az asszony, egyfolytában pofázok, miközben ő meg pont semmi másra nem vágyik, csak csendre, mikor hazaér, hisz kikészíti a sok idióta ügyfél (tisztelet a kivételnek).
-
válasz
Gergőke88 #114154 üzenetére
Van rá 2 vevő is, már jóideje jegelve van. Már leírtam, miért van most így.
Nem tudom, ki-hogy van vele, de elég nehéz volt rávennem magam ma a melóra
Tudom, rohadt nagy mákom van, hogy "3 méterre van az irodám", de akkor is. Mindegy, ez van, tolni kell, nincs mese.
-
Jojo5
őstag
én délutános műszakot nyomtam, most értem haza
-
lacy86
addikt
Mar semmit nem jatszik le ez a nyomorult Safari
-
gyuromoj
veterán
-
válasz
radi8tor #114132 üzenetére
ááá, huszonéve síeltem utoljára, talán meg sem találnám már vidéken, a szülői ház pincéjében a síléceket.
mozidélután volt (most kivételesen nem családi és nem is a walt disney-vel), érdekelt az új 007.
igaz, hallgathatom majd az asszonyt, hogy nem vártam meg, hanem egyedül megnéztem... -
mi ez a pangás?!?!
-
lacy86
addikt
1 metert nem birnek felmenni 😂
[link] -
válasz
-secret- #114124 üzenetére
Egy ph-ról ismerős megvenné, de gondolkodik nagyon rajta (ő sem tudja, mit akar) aztán mivel eljöttem úgyis vidékre pár napra ügyeket intézni, jegeltem,hogy addig gondolkodjon. Aztán ha mégsem kellene neki, akkor majd aktiválom. Lejjebb fogom vinni, de nem 80-ra, az is biztos
Aztán veszek egy 6S-t és itt fogok sírni,hogy nagy a cucc
Más: Kért már valaki elektronikusan az ügyfélkapun adóigazolást? Arra várok most 2 napja, hogy a NAV leküldje... már rég visszamehettem volna pestre, de a vállalkozói támogatáshoz kell mostmár ez a papper is. Azt sikerült kiderítenem, hogy max 3 nap, ebből 2 már elment...
-
B-L-A-C-K
titán
Ez most vicc? Egy "őstag" beír a jelentsd a csalók topikba mert nem hajlandó a másik fél értékelni az üzletelését...
Nekem ha 50 ilyen nem volt egy sem, na de az értékelést vagy adják vagy nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #114116 üzenetére
Ebbe van olyan változat is, hogy egy csaj alatt elszakad, meg is halt (azt hittem ez lesz az).
Meg is van, de most látom nem elszakad, csak picit túlengedték...
-
B-L-A-C-K
titán
Biztos jó móka volt...
-
Uhh.
-
r3dsnake
nagyúr
Na megjött az olcsó noti, teljesen rendben van. Belül hibátlan, karcmentes, fedlapon kívül van 1-2 karc, de úgyis telematricázom majd. Ami viszont vicces, hogy valszeg nem vették észre, hogy az akksi alatt ott az eredeti Win7 Pro matrica is, mert ez nem volt írva sehol. Ja és belefér az iPades Crumpler válltáskámba a 13-as noti is, eddig a 11-est hurcibáltam benne, úgyhogy azt sem kell cserélni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
königarjen #114106 üzenetére
Az iCloud nem szinkronizál a telefonnal, a telefon szinkronizàl az iClouddal. Igy a válasz: nem.
-
königarjen
tag
Ha iCloudból törli a képeket 30 nap múlva a telefonról is törölni fogja? :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged