Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #112799 üzenetére
Direkt becsapós kérdésnek szántam... Mert igen 400 lehet a max, de persze többször feladhatja ugyan azt. Vagyis akkor még így volt, most már változott 1 milla a max 1 szelvényen, és kis lottózókban (vagyis hely ahol van terminál) 200 ezer alatti szelvényeket fizetnek ki max kp-ban, nagyokba 400 alattiig, 400 felett meg minden esetben banki utalás van.
Amúgy nem hiszem el VB-n pluszban zárt, emlékszem én nagyon minimális pluszban jöttem ki, de azt is csak a szerencsének köszönhetem mert vak szelvényekkel nyertem, az összes nagytétes elment. Nem nagyon ismerek olyat aki akkor nagy profitban zárt. 15 millós szelvényt elhiszem, de úgy hogy rakott végig és 51 milla pluszban zárt azt valahogy nem tudom elhinni. Az összes ilyen tuti valószínű kimenetelek befőttek akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #112797 üzenetére
Ebben nem vagyok teljesen biztos ,mert nem barátom csak ismerősöm ,akik odacsapódtak a mi asztalunkhoz meccs közben és ,pont az egyik ilyen eseménynél hatalmas öröm ,volt mikor ott mutogatták és nézték a szelvényeket.
Annyira nem érdekelt a sztori ,mert 1. tudtam ,hogy lehetséges ,mert elég komoly anyagi háttér van (Audinak egy beszállítója)
2 annyira nem bírom őket ,pont szédítettek ,egy autó cserével.Nem lehet egy szelvénnyel ennyit nyerni? Azt tudom ,ha jól tudom ,hogy egy kötés max nyereménye 3-400.000.- forint lehet?!
amúgy én is azért nem erőltetem ezt az egészet ,mert pl a focihoz és más sporthoz is hülye vagyok!
Vagyis inkább nem érdekel ,és nem követem az eseményeket.
Atlétikát szeretem ,azt megnézem ha van valami jó esemény![ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz DanielK #112793 üzenetére
Dehogyis, én szerencsétlen vagyok a szerencsejátékokban, nem is erőltetem.
Keresztapám sajnos zseniális példa, vagy nyolc éve futottam össze vele egy kocsmában, ült a nyerőgép előtt, odarongyolok, hogy szia Berti, tíz éve nem láttalak, mi újság. El se nézett a géptől, csak morgott, hogy ki vagy? Mondom a keresztfiad. Ennyi volt a válasz: aha.
-
nagyúr
Bakker, tököm kivan az iPad mini-vel.
Na jó nem, de egyszerűen prohardveren nem tölti ki a jelszavakat. Viába van bekapcsolva, hiába van elmentve (meg is lehet nézni a safari beállításokban), nem tölti ki.
Más oldalon ha rámegyek login-re egyből kitölti, ph-n meg nem csinál semmit. Mondjuk azt sem értem, hogy egyből kitöli a mezőket, holott iPhone-on, meg mág iPad 2-n emig megvolt, ha a felhasználó részbe böktem, akkoor a bill felett megjelent az auto kitöltés, és ha arra nyomtam, akkor írkálta csak be, amit kell. Itt meg más oldalon egyből kitölti kérdezés nélkül, ph-n meg nem csinál semmit. Töröltem, újra elmentettem, de semmi.
Ötlet?
-
DanielK
addikt
Mindenki ilen függő itt?
Én sosem fogadtam. A legnagyobb játékszenvedélyem a playstation. Az kicsit olcsóbb, ráadásul állandóan kapok feltöltő kártyákat az ilyen-olyan alkalmakra, így csak minimálisan kell beletennem. -
B-L-A-C-K
titán
Ez olyan ~8 év alatt jött össze neki, külföldön él, jól keres, csak hát erre elmegy a nagyja...
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #112786 üzenetére
~50 milla?!?! ahhoz elég durván kell már nyomni, nem?
leragadtam ott, hogy mobilról nyomok néha valamilyen lottót, egyik héten skandit, a másikon hatost, ritkán ötöst, jellemzően heti 5 mező csak, elvétve kétféléből 5 - 5 mező egy héten, így jelentéktelen összeg megy csak el, de legalább adok valami esélyt a nyerésnek, bár általában csak minden harmadik vagy negyedik hozza vissza az árát, vagy kicsivel többet, illetve skandin becsúszik hébe-hóba egy ötös.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #112786 üzenetére
50 milla? Azigen. Párszáz nekem is esett anno élő kosármeccsekből, de pont ezért álltam le vele, mert utána pakolgattam visszafelé. Bőven pluszban vagyok, de kb. minden online helyről "kitiltattam" magam, hogy ez így is maradjon. Pókeren is egyszer húztam be egy versenyt, ahhoz azóta sem nyúltam. Jó, nem lehet belőle lakást vásárolni, de kezdésnek nem lesz rossz, ha valahol belevágnék valami újba.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #112780 üzenetére
Még annyit hogy neten pl nem is fogadok csak nagyon ritkán de akkor is ha elérek egy célt leutalom, vagy ugye ha nem megy elbukom. Ha ott fogadnék már nagyon mínuszba lennék, egyszerűen annyi esemény van, és ugye egyből meg is tudod tenni hogy folyamatos kényszert érez az ember hogy rakjon. A papír alapú meg jó, mert többször megfontolod ha lemész rakni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #112778 üzenetére
Okosan kell csinálni mert rá lehet kapni durván is, nagyon kevés ember tud pluszba lenni ebből. Ismerek olyat is aki emiatt lett öngyilkos...Szóval tényleg okosan kell ezt csinálni mert átfordulhat. Én már régóta csinálom, de szerencsére viszonylag jó megy. Megélni ebből nem tudok még most sem, de fizetés kiegészítésnek éves szinten jó ha jól tudod csinálni.
r3dsnake: Idén már csak részletekbe osztom meg ha kedvem van, végig osztottam több évet mondhatni majdnem minden egyes szelvényt, de elegem lett belőle. Sokszor arra koncentráltam időben megtudjam mutatni, ami már ilyen szinten nem egészséges, főleg ha több százezret forgatok meg havonta.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #112775 üzenetére
Ugyes! Egy idoben sokat jatszottam Bwin-en, csak mar elszaladt a lo. Akkor hagytam abba mikor tettem arra ,hogy Vettel nyeri a versenyt 90.000.- el es persze akkor kapott talan az elso korben defektet!
Akkor megfogadtam ,hogy max havi 10.000 et rakok a szamlara.
Van ,hogy nyerek 30-50.000-et akkor azt elvasarolom!
Ha elbukom akkor abban a honapban annyi!
Konnyen bele lehet esni.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez vajon a jómunkásember rangom miatt jött ma?
-
gyuromoj
veterán
válasz -secret- #112759 üzenetére
Most még biztos nem. Hagyom had forrja ki magát még és hátha lesz konkurenciája és akkor esetleges árverseny kedvezhetne a leendő vásárlóknak.
Illetve addig még eldöntöm hogy PC vagy konzol mellé fogok venni. Ugye Sony is készül a Project Morpheus-al.Boldog Nevednapját koma.
**
*
Mennyit keresett Tim Cook 2015-ben?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Oculus Rift előrendelés 576-nál
(#112757) ittakary
Csak gondoltam bedobom, ha már úgy volt szó a gépekről.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gyuromoj #112756 üzenetére
a cikk írójának fingja nincs Linus munkásságáról, így csak a károgásig futotta
Azért csinálták ezt meg, mert ilyet még soha senki nem csinált előttük!
Ha valaki veszi a fáradtságot és végignézi, mondja is közben, hogy annyira hosszadalmas volt a konfig életre keltése a sok váratlan nehézség miatt, hogy inkább nem is untatnak minket a részletekkel, tessék megy, és kész.
Szerk, ez a logout cikk jól felidegesített Annyi ostoba "szakértő" van itt a PHn hogy csak na...
"Ebből az árból egy sokkal erősebb egyszemélyes gépet lehetne összerakni" ->> Basszus, pont ez volt a lényeg: 1 PC - 7 monitor - 7 külön játék futtatható rajta 7 billentyűzet, egér és hanggal
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
joey04
titán
válasz r3dsnake #112729 üzenetére
Nem, én 2 dologról akarlak meggyőzni: az egyik, hogy az a gép nem bika (ettől még lehet, hogy igényeidnek tökéletesen megfelel, nekem sem kell bika gép), a másik pedig, hogy a 270x elég lenne ulrához fhd felbontáson. mert nem az. amit én veszek majd, az is kevés lesz hozzá, örülök, ha minden high-on fog menni némi kompromisszummal fhd-n. Az lett volna a korekt megfogalmazás, hogy egy ma már gamer mércével nézve harmatos konfig is csak alig-alig marad el a konzolok látványvilágától. ez (sajnos) igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Azért csak etetitek..
-
r3dsnake
nagyúr
válasz joey04 #112724 üzenetére
Jó hát négykához. Monitort se tudnék venni hozzá. De nézz meg egy skylake tesztet. 7970 mellett pont ugyanannyit hoz mindenben az i5-2500, mint a legújabb csúcsproci.
Olyanról akarsz meggyőzni, amihez megjelenítőm sincs és nem is lesz. Kurvajó lenne, ha bírna négykát, megérné százezreket adnom kártyára tényleg... Az ultrát pedig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz r3dsnake #112721 üzenetére
Az i7 kurvára nem felesleges, ha olyan kártyát kell hajtania, ami bírja az ultrat mondjuk 4k körül. Bár arra még egy darab 980ti is lófing.
723: bf3 meg 4 passz, én hónapokra visszaolvasva nézegettem a gtx és radeon topikokat, és bizony az a tapasztalat, hogy fhd 60 fps-hez minimum 970 kell, de még az sem elég mindenhol minden esetben ultrahoz.
Ez persze nem azt jelenti, hogy inkább konzol, azt hozza egy olcsóbb gép is, és valahol jó is, hogy atomerőmű kell ultrahoz, mert ha egy gyengus i3 270x duo elég lenne, akkor kihasználatlan maradna sok jóval erősebb hardver. Witcher 3 megnézném hogy megy ultran 270x-en
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.