Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Összedobtam egy ilyet ha esetleg valakit érintene:
-
Tibee86
nagyúr
válasz gyuromoj #111190 üzenetére
Tiszta h*lye vagyok hozzá, de ezek wifi jelerősítők ugye?
Csak mert pont keresek én is karácsonyi ajándék lenne faternak, hogy nyáron majd a kertben is tudjon kockulni, mert jelenleg odáig nem ér el a jel.
De mint ahogy kezdtem, nagyon nem értek a lovakhoz. Ezt csak simán bedugja az ember a konnektorba ott ahol még érzékeli a router jelét és ez felerősíti és így lesz nagyobb a hatótáv. Jólgondoloméneztet? -
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Wifi extenderek megérik a pénzüket?
Kettőt néztem:Melyik lenne a jobb választás?
-
w333
félisten
válasz #76385920 #111181 üzenetére
Ahol narancssárga csak az a rész fizetős ... szóval ahol majd te fogsz menni az 99.9% hogy ingyenes, szóval nem kell emiatt aggódni, de ha mégis valahol Matrica "Vignette" táblát látsz ott egyből satufék és próbálj visszafordulni, de azon az útvonalon ahol jössz ilyennel biztosan nem fogsz találkozni
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
Pesten a 4-es bevezetője fizetős valahol? Azt tudom, hogy a gyorsforgalmi + M0 fizetős. Van egy rész ami a shell kútttól (400-as úton jönnék) a vasúti kereszteződésig tart aholis lefordulok az üllőire. Az a néhány száz méter fizetős?
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #111175 üzenetére
Nem éppen Majd később. Elvileg munkanap van asszony dolgozik délig, én meg itthon netezek
Épp azt nézegetem, kell-e nekem iPad mini2 mellé egy Nexus 7 Bár annyira sokat nem bitorolja asszony sem a tabletet, de van,hogy rendesen ráfekszik. Kérdés, ezét megéri-e nekem egy plusz tablet, csakhogy nehogy véletlen a tv-t kelljen néznem unalmamban, ha nem akarok már az asztali gép előtt ülni, hanem az ágyon feküdni.
-
B-L-A-C-K
titán
Elég behalt az off, mindenki vásárol mi?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 6 gyári bőr tok. Midnight Blue. Kb 2 hónapos és ma láttam meg, hogy kezd fekete lenni a hátulján a két oldala. Mennyire cserélik ezt? Media Mark-tos vásárlás.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
r3dsnake
nagyúr
A Sci-Fi Short Film HD: "UNCANNY VALLEY" - by 3dar
Érdemes meglesni.
-
törölt tag
-
Gsx-rr
veterán
Nem tudja valaki hol lehet holnapra hidegtálat rendelni? Kicsit elcsúsztam ,és mindenhol 3 nappal előtte vesznek fel rendelést!
Pesten gondoltam. -
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #111164 üzenetére
Azosztigen. Akarom én ezt? De ez hogy működik amúgy? Ki van gyűjtve egy csomó és ezekhez társítasz jelentést és van valami megoldókulcs? Mert ebből semmit nem bírok kilogikázni, hogy ömlesztve van és ennyi.
Szerk.: felnéztem a kanjidamage site-ra. Engem meggyőztek:
Welcome to KANJIDAMAGE, where you can learn 1,700 kanji using Yo Mama jokes.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #111162 üzenetére
Basic kanji tanuláshoz mit ajánlasz amúgy? (Számok, napok, alap dolgok...). Van erre valami jó app?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #111160 üzenetére
Hászüszütón? Dearanyos. (Én mondjuk simán ツ-vel írtam volna magamtól.)
-
SÖ
addikt
ILYENNEL még itt nem találkoztam. Letöltöttem a Gotta Smoke appot és egyből összeomlik. Tegnap frissítettem az os-t de az szépen fut. Hmm.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Az C sorozat alapból vastag. Na akkor lesz érdekes, ha a 6C azért lesz bumszli hogy elferjen benne az a 3000mAh aksi. Persze ilyet nem lépnek meg, hiszen azért lesz "olcsó" mert ócska.
-
GALARDO
addikt
Napi zene helyett, itt egy kép.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
gyuromoj
veterán
(#111141) whitezo88
Én éjféli premierre megyek, remélem nem bánom meg.[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
vicces, hogy már neten, itt-ott (pl Twitch) a poénos emberek kamu Star Wars spoilereket írogatnak Korábban Game of Thronesnál volt ez divat, én is szoptam már be ezt nem egyszer. Mikor a Red Wedding volt, de még nem láttam, Age of Empires II-nél a lobbyban a gyerek neve "FREYS KILL ROBB" volt
De mivel eddig a belsős embereken kívül csak a már meghalt rákos emberke láthatta, így aligha lehet ezekre adni. De aki nem azonnal fogja megnézni és érzékeny ezekre, az óvatosan menjen netre majd. (bár a már megírt canon sztorit nem követi le a film)
-
gyuromoj
veterán
Valaki szokott vásárolni chili szószt esetleg?
Kezdek kifogyni a jelenlegiből és jó lenne pótolni.
Itt nézelődök, de nem tudok dönteni.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
radi8tor
MODERÁTOR
1 év legjobb videói (506 db)
Van benne minden szépen rendszerezve.⭐ Stella
-
agabe
addikt
válasz icecave #111107 üzenetére
Vegyel [70ezerert] telekomtol.
-
r3dsnake
nagyúr
-
legenda
válasz bobooo #111120 üzenetére
lehet, de akkor is két időpont lesz a korábbi/eddigi egy helyett.
skitter; amíg például az ios képes kamerát csak a plus kapja, sima széria meg nem, holott utóbbi is bőven csúcskategória és egyáltalán nem számít olcsónak, addig nem sok reményt fűzök hozzá.
nekem nem gond, mert sok más tényező miatt - nagyobb kijelző, jobb akkumulátoros üzemidő...stb. - is a nagyobb kell, azért van most is 6s plus, de ha a nagy méret nem lenne számomra okés, akkor bizony zavarna, hogy a kisebbik nem kap meg minden jót.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gergőke88 #111116 üzenetére
nem lepődnék meg pedig, ha úgy lenne.
arra sem gondoltak volna korábban sokan, hogy egy helyett két különböző típusú iphone lesz.skitter; csúcshardverrel és minden jóval ellátva sosem lesz már kis kijelző iphone, legalábbis én erre gondolok, ha megnézem a mostani típusokat, hogy csak a nagyobbik (plus) kap meg minden jót.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
na, az apple is beáll abba a sorba is, hogy nem csak évente egyszer ad ki új telefonokat, hanem eztán tavasszal és ősszel is?
-
nagyúr
Ipad mini 2-höz ilyen tokot tudtok ajánlani? Jó az ebay, de olyan helyről kellene, ahonnan megjön postán még idén: [link]
Csak veszek az asszonynak egy mini 2-t egyelőre, szegény teljesen kivan az iPad 2-től. Mondjuk olyan oldalt is néz, ami sok memót megeszik, mert állandóan kidobja, holott nekem azért 1-2 lap eldöcög prohardverrel, ilyenekkel rajta, kilépés nélkül.
Gergőke88: Igen, olyan, amit te is árultál ugye. 75-ért, bontatlan, aktiválatlan.
Akkor kellett volna lecsapnom, mikor felajánlottad, hogy tovább adod, de akkor volt, az "olcsó tablet" rendelés. Azóta rájöttem, hogy nekem aki szeret bütykölni, jólesz, de asszony kifekszik tőle. Szóval adom is el, mert külön magamnak egy másik tablet luxus. Így meg az iPad 2 is, meg a dual OS-es tablet is, és jön egy új iPad 2 mini.
Egy ideig gondolom még ez is teljesen szalonképes lesz, főleg,hogy nem iOS 9-el jönnek (ezt nem tudom). Aztán mire necces lesz, már a 2 GB ramosak is jó árban lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest