Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Pendrive probléma
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
(ÉN)közPONT #46356 üzenetére
Na ja a Lamborghini is traktorral kezdte ha jól tudom.
-
manchester85
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #46346 üzenetére
Tudod, az a baj, hogy nem "valami" újdonsággal kéne előrukkolni, hanem sokkolóan naggyal. Nyilván az iPhone mindig is az egyik legjobb telefon lesz, de ha már más készülékek is hasonlóan jók lesznek, akkor köszönöm, de kihagyom a 100%-os felárat. Akadásmentes rendszer, a legjobb böngésző, kényelmes kezelőfelület, jó alkalmazások. Amíg ezek egyet jelentettek az iPhone-nal, addig kérdés nem lehetett számomra, milyen telefonom legyen. Bejött az android, widgetek, kezdőképernyők, szabadság, stb---> a rendszer folyamatosságának rovására, nem annyira kényelmes kezelőfelület, gyenge alkalmazásbolt, szintén nem alternatíva.
WP7: live animáció, ugyanolyan zökkenésmentes rendszer, ugyanolyan kényelmes használhatóság, azonban tele korlátokkal, egyelőre gyenge alkalmazásbolttal.
Látszólag a WP7 képviseli most azt a koncepciót, amit 2007-ben az iPhone. (korlátolt, keveset tud, de wow érzés, innovatív rendszer). És az iPhone lett az, ami mindent tud, viszont kompromisszummentesen.
Nyilván egy induló rendszer gyorsabb ütemben tud fejlődni is, és ha funkciók, alkalmazások terén felfejlődik az iPhone szintjére (ez csak idő kérdése) akkor én nem fogok kétszer annyit fizetni, csak, hogy Apple telefonom legyen. Persze, ez mind találgatás, de a WP7 esete teljesen más az androidénál, hisz az soha sem volt olyan gördülékeny, olyan használható, mint az iOS, a WP7 pedig már most elérte a szintet, csak keveset tud. (mint anno az iPhone is). Ha még fél évet kell várni az új iPhone-ra, akkor valami nagyon naggyal kell előjönni, mert most már tényleg indokolatlan lesz a 100%-os felár...
vadászcsiga: nem olvastam, köszi! Igen, a cikk tartalmával egyetértek, de a WP7-ről nem esik benne szó, valszeg a cikk írója még nem próbálta.
Valóban az a lényeg, amit a cikkíró is leír, ezért vennék én pl. tabletben csak iPad-et, androidot kösz, de nem. Viszont nem is az androidról beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #46295 üzenetére
nekem van egy elado
csak viccelek. bar szet nem szedtem, meg vagyok gyozodve arrol hogy nem ment bele a viz. sztem vagy eleg gyorsan kikaptam, vagy jol szigetel, vagy mindketto.. de ha vmi gaz lesz vele azt ugyis megirom.. kosz az aggodast -
zack
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT #46293 üzenetére
Csak és kizárólag az ultrahangos tisztítás járhat sikerrel, de ez is csak addig, amíg a víz be nem eszi magát az áramkörökbe.
Must have: sky-wars-pro
1,59 EUR-ról free....Addig szedjétek amíg ingyenes.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #45717 üzenetére
na sikerült eladni? mennyiért? miért nem próbálod meg vmi gsm boltban?
-
máyköl
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #45095 üzenetére
Nem tudom, miért mondják ennyire, hogy a 3G kifutott már. Szerintem egyáltalán nem. Sőt, szerintem még a 2G sem... Tény, hogy az I4 jóval jobb kb. minden tekintetben az I4-nél, de azért szerintem nen futott ki egyáltalán a 3G sem. Egész szépen tartja az árát. Hát én biztos nem adnék egy alsótagozatos kezébe egy 3G-t, hogy használja, de még egy 2G-t sem.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #45095 üzenetére
nem lenne olyan nehéz elpasszolni azt ha működne
-
máyköl
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #45038 üzenetére
125-nél nem adnék többet egy használt I4-ért.
Hardveraprón szoktak is ennyiért lenni.
De ha nem sürgős, várd meg szerintem az I5-öt, az elég rendesen le fogja nyomni a 4-es árát, ugyanez volt a 3G-nél is, rengeteget zuhant az ár, mikor az I4 bejött.szerk: Most van a hardveraprón kettő I4 is 120-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Feka87
tag
válasz
(ÉN)közPONT #45038 üzenetére
érdemes itt nézelődni, itt találsz jó árba ...
-
Feka87
tag
válasz
(ÉN)közPONT #45036 üzenetére
Én 140 ért vettem, 0perces 16gb, vodafone.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #44316 üzenetére
remélem mert ma vettem a telot és nem lenne túl jó ha az első napján szétcsapnám teljesen.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #44314 üzenetére
de ha egyszer már frisítve lett a 6.15 re akkor az nem változik szerintem de inkább kivárom ameddig jön valaki aki biztosan tud segíteni
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #44311 üzenetére
remélem gyorsan jön valaki aki tud segíteni!
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #44309 üzenetére
most sikerült recoverybe rakni és felismerte az itunes és meg akarja frissíteni a szoftvert rajta engedjem neki utána még lehet függetleníteni a telot?
-
akos_1984
tag
válasz
(ÉN)közPONT #42671 üzenetére
Nekem sem letszukseglet, 2 het utan most akartam eloszor belepni a telorol, csak ugy vagyok vele, hogy ha mar van, akkor neha raneznek.
-
manchester85
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #42668 üzenetére
Kösz, neked is boldog karácsonyt, meg a többi fórumozónak!
-
_ak_
addikt
válasz
(ÉN)közPONT #42642 üzenetére
Eladtam a 3G-t és 3GS-t szeretnék venni, de gyári függetlent (telenoros vagyok), mert nem akarok a függetlenítéssel szórakozni, ill az updatekkel pöcsölni.
Viszont eddig 2 találkát beszéltem meg, az egyik nem volt ott a megbeszél időben (+15p), a másik nem válaszol azóta.A türelmetlenségemet tetőzi az is, h épp a kezeim között van egy Desire és tudom, h nem egy alma, ez nagyon apró jelek folyton sugallják, de összességében nem tudnék rábökni semmire sem, h az az. Az ott szar és emiatt ez egyáltalán nem jön be. Ráadásul ugyanannyiért vehetném meg 2 év garival ( ~90k), mint egy éves 3GS-t.
-
_ak_
addikt
válasz
(ÉN)közPONT #42640 üzenetére
Ez utóbbi holt biztos.
-
_ak_
addikt
válasz
(ÉN)közPONT #42637 üzenetére
Nem úgy van, h dominó esetében 20k, előfizu esetén 9k?
-
máyköl
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #42606 üzenetére
Megasztár énekes.
-
Sdmv8
tag
válasz
(ÉN)közPONT #42597 üzenetére
Húúú!
Ránéztem a robotot ölelgető nőre hirtelen a szívroham kerülgetett, már azt hittem, hogy a Szíj Melinda az
Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak.
-
zack
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT #42597 üzenetére
Egyébként az "Android fan"-ság kezd fanatikusabb lenni mint a szifoné. A minap beszéltem egy Galaxy S júzerrel, aki szerint a Galaxy S odaver az i4-nek.
Nem folytam bele, mert meddő vita, csak akinek van némi rálátása az okostelefon témára, és nem elvakult az tudhatja, hogy "csak az iPhone adhat erőt, és mindent lebíró akaratot". -
zack
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT #42595 üzenetére
Ez tetszett!!
-
Ghosti
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #41547 üzenetére
Meg tudnám oldani, hogy ne csak ipod touch legyen, hanem iphone, van upgradem
.
Írj pü-t megbeszéljük
-
Ghosti
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #41543 üzenetére
2 percenként nem kell beírni, főleg egymás után
Amúgy elég fos ez a koncert
.
-
manchester85
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #41542 üzenetére
Egy szűz rendszert vissza tud, de gondolom komplikáltabb a dolog. Ha resetet tolt a JB-s telóra, annak mindig restore szokott lenni a vége. De az számomra rejtély, hogy ezzel az egy mozdulattal hogy szállhatott el az alaplap. Pedig ezt írta Nems, hogy kattintott egyet a
haverja, azóta iTunes után visít a gép, és mindenhol alaplaphibát mondanak. Létezik ez?Még azt tudom elképzelni, hogy Nems haverja írt egy szép történetet, csak azt felejtette ki belőle, hogy a leokézás és az iTunes felirat között esetleg repült két emeletet a teló.
Mert ugye ő ezt nem látta, csak a haverja mondta, és pont nála ment tönkre az alaplap.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
(ÉN)közPONT #41508 üzenetére
Az biztos, de azért gondoljatok bele, 2 év alatt mi gané rárakódik egy fóliára, nem csak az IS-re, bármelyikre... Attól is függ, milyen körülmények között használod, nekem az 3GS-en 8 hónapig volt rajta, és még akkor kezdett csak el koszolódni a sarkokon, úgy, hogy látszódott is. Is-t nem azért szerettem, mert jajj, 5k-val drágábban el tudom adni a telefont, hanem azért, mert tapad kicsit, pont annyira, hogy sokkal biztosabb legyen a telefon fogása, mert mind tudjuk, alapból úgy csúszik a 3G/3GS felülete, hogy az botrányos. IS előtt annó mindig attól féltem, hogy kicsúszik a kezemből.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #41495 üzenetére
Engem is érdekelne egy lcd kijelző, és egy digitizer ára, ha vki tudna jó áron, beszerelés nélkül, kérem írjon!
-
zack
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT #41310 üzenetére
Thai bokszoló lévén engedd meg hogy kijavítsalak mert többször is elírtad: Nem "Bankok" hanem "Bangkok". Már amennyibben Thaiföld fővárosára gondoltál.
(#41311) JamesHun
Desire HD-t láttál már élőben? Én egymás mellett nyomkodtam az I4-et és a HD-t. Mit mondjak. A Desire HD kijelzője jóval szebb. Lehet hogy a 4,3 col is közrejátszik, de ami már ekkora méretben is odavág minőségben az nem lehet túl rossz. Más tipus tényleg nincs a jelenlegi mezőnyben ami megközelítené az iPhone-t.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #41314 üzenetére
Ja, jelenleg ez úgy fest, hogy van mindenféle mobil és van AZ Apple. Lehet akár milyen országban akár milyen krízis, az Apple szekere menni fog. Frankón kitalálták ezt, hogy a kisebb piacokon a termék "visszatartásával" és magasabb árakkal szépen kaszálnak. 2010-ben állítólag változott az elsődleges produktumok statisztikája, és ismét azokra költenek elsősorban... hát ezt a statisztikát lazán borogathatja az Apple a mindenféle termékével mert xy-nak ha x Ft-al többje lesz úgy is előbb fog Apple macbook-ot és iphone-t venni akár vmi elmebeteg törlesztés mellett mint bármilyen más elsődleges terméket... (kaja etc). És szerintem ez vhol félelmetes azért... (persze ez nem csak az Apple termékeire igaz, másik legjobb példa az autó)
Nagyon tetszik mostanába a Telenor "szenvedése". Most elkezték 1000 pumpálni az Android-ot ha "nincs iphone jó android is" címen...
Apple-nél természetesen sokat fizetünk a logoért de én mindíg abba gondolok bele hogy mennyi mindent helyettesít számomra a telefonom. (szifonon is volt egy hasonlo cikk). Teló, kézi konzol, fényképező/kamera, naptár, lámpa, hangfelvevő, etc etc. Ezek így simán kiteszik az iphone árát és nem arról van szó mint sok esetben az ilyen "sok az egyben" cuccokkal hogy sok gagyi vacak van belezsúfolva egy drágább cuccba. Hanem itt tényleg minden "eleme" minőségi. Épp ezért én részemről abszolút nem tudom csak egy telefonként tekinteni az iphone-t. Ha meg oldanák azt amiről szó volt (és ami lesz is elvileg) hogy iphoneról el tudnám érni az otthoni macbook-om és a telón folytathatnám a munkám bárhol bármikor na az lenne még igazán király! Nem mintha egy macbookot nehéz lenne magával cipelnie az embernek de azért egy iphonet könnyebb. Nyilván nem a x sheet-ből és millió cellából álló éves kimutatást lehet kényelmesen telefonon megcsinálni de apróbb munkákra jó szerintem.
Aminek én nem látom abszolút értelmét, és ez nem azt jelenti, hogy nincs értelme csak azt, hogy én nem látom, az az iPad. Szerintem ha vkinek van iphone-ja és macbook-ja/laptopja ezek mellé totál felesleges egy iPad mert kevesebbet tud adott esetben mint egy iphone, kényelmetlenebb hurcolni (szerintem).
Nem akarom az egekbe sztárolni de véleményem szerint az iphone egy magyon jól eltalált konstrukció lett és szerintem nem igaz az ami minden teszt végén ott van miszerint "nem több nem kevesebb mint a mai csúcstelefonok (WM7 pl.). Véleményem szerint egy iPhone sokkal kényelmesebb, reszponzívabb és legfőképp felhasználóbarátabb (és ezálltal gyorsabb) mint bármelyik android/wm7. Persze itt már egyéni izlést is meg kell említeni mert ha vkinek az a vágya h korlátlan mélységekig belenyúljon a telóba (itt gondolok pl a CPU túlhúzására [egyes android telók]) akkor azok talán mást fognak választani. -
a000
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #41310 üzenetére
Az szééép.
-
válasz
(ÉN)közPONT #41027 üzenetére
Simán le tudja nullázni egy rosszul sikerült JB...
-
FefeeX
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #41022 üzenetére
Főleg ha JB-s meg unlockos, és ez nem a telefon és a gyártó hibája...
-
zack
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT #41020 üzenetére
Ezentúl én is a vallási háború részese leszek?
Tehát az iPhone-ért élünk és ha kell meg is halunk?[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #41010 üzenetére
4.2 volt vagy 4.2.1? Csak mert a 4.2-t elvileg nem írja már alá az alma... Legalábbis a korábbi analógiából kiindulva...
icecave: jónak tűnik, majd meglesem
Amúgy a linkelt játék, amiből kiindultunk, reggel egy fél órára úgy lekötött, hogy jól el is késtem melóból miatta, mert észre sem vettem hogy elment az idő
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #41005 üzenetére
jelenleg lehet fuggetleniteni a 3g-t ( ha nagyon muszaj)
dfu modba raktad es ugy probaltad ratenni a 4.2t?
vagy csak siman itunesszal? ha gondolod megnezem megint?
kamera meg a wifi meg mindig beteg?
egyebkent nem ajanlom a 4.2-t a 3.1.3 helyett de ha szeretned akkor megoldhato..
bnomnek axlegujabb van rajta de eleg lassu..kashim:
ez neked addiktiv??mar a videoja is dog unalom
majd elalszik rajta az ember.. telleg annyi az egesz hogy zabald a buborekokat??? te nem lattal meg egy angry birds-t?
pl..
nincs jb-d mi?
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #36978 üzenetére
ha gondolod és van kedved/időd megnézem neked holnap ha eljössz a piros metró végállomásához. Örs vezér tere árkádnál, ha nem tettél fel 4.1et akkor nemhiszem hogy gond lenne megcsinálni akár a függetlenítést is de ha felment a 4.1 akkor max ipod touchot tudok belőle csinálni
upsz, ezt privátba akartamde mostmár mindegy..
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #36976 üzenetére
én a helyedben tuti hogy várnék azzal hogy tízezreket kiadjak rá aztán lehet nem is fogod tudni használni..
lehet nem is volt baja hangszórónak, wifinek stb csak szoftveres baja volt de persze a szerelő akkor is el fogja kérni a pénzed
mikor rányomtál a restore gombra tartottad a shiftet hozzá és betallóztad a letöltött 3.1.3at? mert ha nem, csak simán restore volt akkor a legújabb ment fel és igen azon nem fogsz tudni vodázni[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #36973 üzenetére
hát azzal nem, függetlenítés is egy 20as ha beviszed a t-hez, már ha tőlük függ ugye..
3.1.3on még meg lehet oldani Házilagugyh ha eddig nem tetted fel a 4.1et és vágysz a vodára akkor ne is tedd fel!
hol laksz?
hát jah ez van ha nem eredeti sim van benne..
de ha jól értem akkor 4.1et tetted felakkor pedig max annyit lehet hogy visszateszel egy 3.1.2-t és azzal be lehet aktiválni sim nélkül is, viszont telefonálni nem fogsz tudni vodán keresztül
remélem nem sért fórumszabályt ez- nincs benne szó se cydiáról se warezról..
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #36970 üzenetére
hát 4.1en tuti h nem fog neki tetszeni a vodás kártya, hacsak nem gyárilag független..
Manchester:
a té nem is javítja hanem cseréli ezért indul újra a gari, de ha egyszer lejárt náluk és addig nem vitted be utána már hiába sír az ember. sztem ezt buktad sajnos -
rolcsibácsi
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #36957 üzenetére
dugd be a telefont az usb kábellel a gépbe.
ezután kapcsold ki a telefont: nyomd hosszan a tetején lévő gombot majd a képernyőn húzd el a csúszkát.
ezután 3mpig tartsd a bekapcsológombot 2-3 másodpercig amig bejön az almalogo
majd tartsd tovább nyomva de nyomd meg hozzá a home gombot a képernyő alatt és tartsd a két gombot nyomva 10 másodpercig amíg kikapcsol a kijelző-és még 2 sec..
eztuán engedd el csak a bekapcsoló gombot de a home-ot még mindig tartsd! egész addig amig az itunes kiirja hogy recovery modban van a telo es restorolni kell
ezután itunesban nyomj a restore gombra és kész.. (hacsak jailbreakeln nem akarsz..)kösz teyla,
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz
(ÉN)közPONT #36954 üzenetére
rakd dfuba és shift + restorral rakd rá a 4.1et
-
joey04
titán
válasz
(ÉN)közPONT #36894 üzenetére
lenne a miértre válaszom, de abból off és flame lenne.
-
koma106
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT #36881 üzenetére
N
a és ez?
-
manchester85
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #36872 üzenetére
IPhone-nál nem nagyon müxik ez a turbosim-es dolog.
D@niel: igen, valami helyett új lesz. Vagyis, hogy már meglévő iPhone ügyfél vagy. Szerinted majd a T beveszi a készüléked, és elkezdtek alkudozni, hogy mennyit ér, és mennyit fizess rá?
Felejtsd már el ezt a hülyeséget, a T-nek nem kell a mobilod, nem fogja bevenni és főleg nem fog pénzt adni érte. Még úgy se, hogy megveszed az új iPhone-t.
Runner, ha nem mérgesen mész vissza, akkor is cserélik.
Örülj neki, újraindul a gari, még várhatsz is vele, ha gondolod, hogy tovább tartson a gari.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #36857 üzenetére
Szerintem amúgy lehet, hogy jobban jársz, ha eladod alkatrésznek, és keresel egy megbízható eladót, vagy belefektetsz többet, és veszel egy újat. De ha ez alaplaphibás, no wifi, kamera és a telefonos funkciók se működnek rendesen, akkor nem tudom, hogy van-e értelme javítani... Nem hinném, hogy 20-30k alatt megúsznád a javítási költséget, és akkor már ott vagy, hogy vehetnél egy teljesen működőképeset is használtan, ezt meg eladod ár alatt, sokan keresnek hibás iPhone-t. Itt a fórumon szívesen segítünk, mit nézz meg iPhone vásárláskor. Ettől függetlenül írj az említett oldalaknak, lehet, hogy ők is inkább azt tanácsolják, hogy add el, vagy meg is veszik. Én 20k-nál többet nem költenék 3G-re, ez biztos. Ha meg el tudod adni 25-30 körül, akkor meg teljesen jól kijöhetsz a dologból.
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #36853 üzenetére
Hát igen a szoftverreléssel nem lesz gond de a hátlap csere is megoldható csak kicsit "drága már " mivel az Idoki 1-2 hónappal ezelött 12990 ért adta a gyári hátlapot erre fel most 19 be nyomja eszt nem értem
( van más webshop ahol olcsóbb ) az idoki Igaz korrekt és szakszerűen orvosolnak minden gondot és gyorsak amennyire lehet, már rendeltem tőlük ezt aszt ... + Neked a beszédhangszóró is cserés ami kb 4 ezer Ft . A többi hibákra csak ők tudnák megmondani mi a gyógyír és hogy menyibe kerül
de készülj fel nem lessz olcsó .
-
manchester85
veterán
válasz
Nem megy az iwiw?
Hát ez kész!
Úgy látom, ide mi fórumozók már kevesek vagyunk.
Keresd fel [őket], mert úgy látom, van itt gond bőven. Egy gyári hátlap elég húzós, közel 20k. A függetlenítéssel nem lesz gond, 3G esetén a downgrade se problémás vissza a 3-as szoftverre. Nem tudom, hogy gravírozást vállalnak-e, de egy filctollal én is szívesen odabiggyesztek egy S betűt, ha gondolod.
-
Kashim
őstag
válasz
Szerintem nekik írj:
[http://appsolute.hu/]
Személy szerint nem volt még velük dolgom, de elég profi bagázs és mindenki őket ajánlja.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...