Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
sp@rtan #46099 üzenetére
A "hülye facebook", amit azért mégis csak használnál.
Ezt úgy írod, mintha csak a facebook-ból állna az egész internet. Távol álljon tőlem, hogy személyeskedjek, de mégis mire használod az iPhone-t, ha nem netezel rajta? Komolyan kérdezem. A fényképezője szar, a GPS használhatatlan benne...
-
manchester85
veterán
válasz
sp@rtan #46097 üzenetére
A push is kikapcsolható, de inkább azt javaslom, tiltsd le a mobilnetet, és használd csak wifiről. Vagy fizess elő egy 100MB-os csomagra havi ezerért. Ez napi 30ft... Komolyan nem bírom felfogni, hogy egyesek minek vesznek iPhone-t, ha még egy alap mobilnetre se képesek előfizetni. Mintha vennél egy tv-t, amit nem kapcsolnál be, hogy spórolj az árammal.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
sp@rtan #46082 üzenetére
nekem nem esik le hogy mi a gond. kapcsold ki a netet es akkor nem general semmit.. de ha milyen net csomagod van akkor sem ez fogja kiverni a biztositekot, magat nem frissiti a safari a batterben.. meghat mennyit general egy net oldal.. vagy nem ertem mire kell megoldas..
-
válasz
sp@rtan #38859 üzenetére
Amikor az Appot vetted, és esetleg nem volt elég pénz a számládon, vagy nem tudta levonni, vagy bármi para volt, akkor a legközelebbi próbálkozásnál ismét bezárolja a 2 euro-s összeget, mint regisztrációkor, a fizetőképesség ellenőrzésére. Visszakapod/kaptad azt a pénzt, de a számlát kell figyelni, mert arról kapsz sms-t, hogy levonták (zárolták csak), de arról nem, hogy visszakerült a számládra. Sokan azért azt hiszik, hogy levonták, de vissza nem kapták.
-
hatesz
tag
válasz
sp@rtan #29286 üzenetére
Hogy tudtad feltenni? Nem csak hétfön lesz? Vagy csak nem vagyok jól tájékozott...
Valaki le tudná írni "szájbarágósan" hogy mit kell tenni frissítés elött/után, hogy az app-ok meg minden más ugyanúgy visszakerüljön? Vagyis mik veszhetnek el frissítéskor?
Fel tudom én is hétfö elött tenni a 4.0-át? -
Kashim
őstag
válasz
sp@rtan #29260 üzenetére
Csináld azt, hogy megveszed telefonról Appstore-on át a fizetős verziót, miközben fenn a jelenlegi, általában szó nélkül rátelepíti a törtre. Nekem a például a Plants vs. Zombies mentései így megmaradtak, még iOS4 feltétele után is.
Nekem sajnos újra kellett raknom Angry Birds-öt valami malőr miatt, így azt nem tudtam megnézni, hogy annál is működik-e így, de próba cseresznye.[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz
sp@rtan #29260 üzenetére
ha feketén van meg valszeg sehogy, de egy tömörítő progival(winrar mondjuk) megnyitod az ipa fájlját ami a telódon van, és talán lesz benne valami mentésre utaló jel, mappa vagy fájl
Enjoy: szóval a home + power gombbal dfuba raktad(x másodperc power + home aztán az egyik elenged és nyomva tartod a másikat x másodpercig) vagy hosszan nyomtad mind a kettőt amíg életre nem kelt? utóbbi lenne a jó megoldás[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
sp@rtan #29223 üzenetére
Értem, így más a helyzet , dobd fel rá, legalább ismerkedsz az újdonságokkal.
Mindenkinek: Aki exchange-be használja a Gmail-t annak működik rendesen, mert nekem állandóan azt írja ki , hogy nem tudja áthelyezni az üzeneteket a kukába, és elég idegesítő.
(lehet rájöttem mi a gond, kicsit tele van a kuka
)
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
-
sp@rtan
senior tag
-
Csapi007
veterán
válasz
sp@rtan #26309 üzenetére
Hy
User wallpaper pontosan ezt csinálja. Ha más képet akarsz akkor hozz létre egy mappát valamilyen néven a Themes mappába és rakd oda a kívánt képet wallpaper.png néven. Docknál is ugyanez csak annak dock.png legyen a neve.
Arra figyelj még hogy nem legyen felette olyan téma bekapcsolva ami felülírná. -
D@niel
addikt