- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
besk23
tag
Helló! A kérdésem az lenne, hogy ha authorizálom az iTunes-t akkor kiírja, hogy még 3x tehetem ezt meg az 5ből. A probléma az, hogy ha elszáll a windows-om (kb 3 hónapig bírja) akkor egy idő után már nem enged authorizálni és akkor mit tudok csinálni?
@ Nokia Lumia 1520 Black @
-
besk23
tag
Uhh, köszi akkor megnyugodtam. Amúgy semmi különöset nem szoktam csinálni a win-el. Film/net/torrent/egy kevés játék de valamiért mindig belassul ennyi idő után, a rendszerindításnál is az xp jel alatti kis csík 16x megy végig mire bejön a win de ez általános nállam és eddig nem is volt probléma az újrarakás csak most láttam, hogy elkezdett fogyni az "Authorize Computer" és van egy pár iPod játékom amit adott esetben dobhatnék ki
-
besk23
tag
http://www.apple.com/sg/iphone/softwareupdate/ ez a Szingapúri iPhone oldala, amíg amcsiba 17-e lesz ott 18-a ezért írnak 18at, a 17-e változatlan.
-
besk23
tag
Én az idealer.hu-ról rendeltem gift cardot, 250ft 1 dollár és pár nap alatt e-mail-ben megküldik a kódot. Az itunesgift.tk már rég óta nem él.
-
besk23
tag
Fehér lesz az új 3GS-ből 16 GB és 32 GB-os kivitelben is ez tuti. Az Apple konferencián azt mondták, hogy a sima 3G-ből csak a 8 GB-os fekete lesz. De azt, hogy itt Magyarországon mit fognak művelni azt még nem tudjuk.
Állítólag láttak többen is Pesten (a Nemzeti Lovarda és az Aréna Pláza között) olyan plakátot, hogy most pénteken érkezik a 3GS.
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
Helló! Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet pdf-eket átmásolni kábelen, hogy tudjam olvasni őket? Köszi!
-
besk23
tag
Bocsi azt nem mondtam, hogy nem jailbreakelt a teló és nem is tervezem, szóval valami legális és kábeles megoldás kéne. Hallottam valami total commanderes megoldásról is, hogy lehet másolni, valahogy és ott már meg tudnám nyitni a telón vagy nem tudom, valami ötlet?
szerk: jah most látom, hogy a tc-plugint linkelted
próbálkozok
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
iPhone 3G használati útmutató nem minden van benne de hasznos
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
Hali! Meg tudja valaki mondani, hogy hogy kell bekapcsolni a push-t, mert elméletileg be van nyomva a notifications a telón és a messenger progikban (IM+, eBuddy) is, de nem akar működni. Nem tudom mit csináljak, mert szeretnék üzenetet kapni akkor is, ha a progit már kinyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
válasz Csabee. #9864 üzenetére
A push lényege, hogyha kilépek egy programból, attól az még továbbra is tud nekem ilyen kis felugró üzenetet küldeni ha pl a főmenübe vagyok. Így nem kell futtatnom mondjuk az msnt, hanem tudok a telón csinálni akármit, mert ha valaki rámír azt jelzi egyből. A yahoo-nál is van push, ott meg azt jelenti, hogy nem kell lekérnem az emiljeimet, hanem automatikusan jelzi a levél ikon mellett, hogy jött egy üzenet a fiókomba.
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
Hát akkor fogalmam sincs, nekem mindig felismeri és berakja legalulra, mint hordozható eszköz. Az eszközkezelő esetleg nem ír ki valami hibát az USB-knél? Próbáld többször lehúzni és rádugni a gépre vagy alapból indítsd úgy a gépet, hogy már rá van dugva. Amúgy az Adobe-nak is van egy ingyenes szoftvere (Photoshop Album) és nekem az is le tudja rántani a fotókat.
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
-
besk23
tag
Bocs, hogy közbeszólok, de honnan veszitek azt, hogy 10kb-onként mér a T-mobil, mert én csak azt láttam a honlapjukon, hogy ha túllépem a keretet akkor hogy számláznak (x Ft/10 kb), de ez még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy a kereten belül is így mérnek. A keret túllépés meg abból is adódhat, hogy a fel ill. a letöltést össze kell adni és így együtt vonják le a keretből.
-
besk23
tag
Itt vannak a válaszok az FCC kérdéseire, ha valakit érdekel. [link]
-
besk23
tag
Vagy bemész akármelyik műszaki boltba pl Media Markt és veszel egy 1000 Ft-os fali aljzatba dugható usb töltőt és kalap. pl És erre értelemszerűen mást is dughatsz. A lényeg h 230V-ot szeresse és 1A-es legyen meg persze 50Hz-es és a kimeneti fesz legyen 5V. Ennyi.
-
besk23
tag
Nekem se nyitja meg a wapoldalakat, de ezt megnyitja. Érdekes...
-
besk23
tag
válasz Coyote2000 #11889 üzenetére
1: Van, ha JB-eled iBluetooth.
4: Van, de 2 gombnyomásos Phone--->Recents.
6: Kinek mi az átlagos? Átlagossal nálam 2 nap, intenzívvel pedig 1.@ Nokia Lumia 1520 Black @
-
besk23
tag
válasz Gergőke88 #11902 üzenetére
Ha jól tudom minden ilyesfajta műszaki cikkre 1 év a min. garancia és idézek innen : "a kicserélt eszközre újraindul a teljes alap garancia, ha meg az egész eszközt kicserélték, akkor az egész készülékre újraindul a gari". Énis így tudom, hogy újraindul és ez törvény.
-
besk23
tag
Na kicsit jobban utánanéztem és ITT a válasz a fogyasztóvédelemtől.
-
besk23
tag
válasz BloodyEddie #12204 üzenetére
School timetable---> heti nézet, A/B hét, terembeosztás, jegyzet az órákhoz, órakezdés időpontja, egyszerű kezelés.
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
válasz Tommmmka #12246 üzenetére
iPhone 3G Fontos termékinformációs útmutató (25. oldal, vastag betű): "Jelen jótállás nem vonatkozik: [...] (b) kozmetikai sérülésekre, belértve, de nem korlátozva a karcolásokra, horpadásokra, és a csatlakozó kapukon lévő törött műanyagokra [...]" Ettől még próbáld meg szerintem.
-
besk23
tag
Settings--->General--->Network--->Cellular Data Network és itt a felső a NET alsó az MMS, mindkettőt át kell írni valami szövegre, mindegy mire. Bár lehet elég csak a NET-et átírni, nem tudom, hogy eszik-e adatforgalmat az MMS, de azt hiszem igen.
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
válasz Szibilla #12453 üzenetére
Csak ezekkel a készülékekkel lehet használni a MobilTV-t. KÉSZÜLÉKEK
-
besk23
tag
válasz Sorrentino #24199 üzenetére
Ha por ment a kijelzőhöz elméletileg cserélik. Más járt már így iPod nano-val.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest