- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Ezt olvastátok?
-
-
tgulyas
senior tag
Hi hogy tudok törölni programot szifonrol?
-
Nems
tag
szia Evribadi!
borzasztó egyszerű kérdésem lenne: a napokban olvastam, hogy valaki a naptárjába feltette a névnapokat és így látja a kicsikén minden nap. ez igen hasznos lenne de lövésem nincs hogy lehet ezt megoldani.
Persze lehet, hogy aki Outlook-ot használ annak ez nem is megoldható?válaszokat előre is thx!
én a: -
majom2
senior tag
válasz
StoneBridge #10312 üzenetére
nekem 6.88-ot ír ki, 3.0/2g
-
Nems
tag
Háj!
Botsánat de a kérdésemre nem találtam megfelelő választ: winterboard műkszik 3.0-n?
Ahhoz hogy minden őpatent legyen kell mellé a lock screen is vagy ezek egymástól külön is állati jól mennek?Köszönöm a válaszokat én a :
-
HPEx20i16v
tag
válasz
bence_vmg #10372 üzenetére
Természetesen meg tudod venni. Én is így vettem idén is, tavaly is. Most egy 16 gb-os egy alap relax 50 megtartásánál 124e Ft, a 32-es meg 150e Ft. Lehet részletre is akkor a 16-os 35e, a 32-es meg 40e kezdővel vihető. Mindegyik esetben 2 év hűséggel mondtam, sőt én nem is vártam meg, hogy leteljen a 24 hó hűség, csak 18 telt le és a fenti feltételek voltak.
-
majom2
senior tag
válasz
Endrusz83 #10373 üzenetére
van egy olyan h settings-general-network... itt ha a data roaming OFF-ra van állítva, akkor zéró adatforgalmat bonyolít külföldön. persze ettől még a wifi megy, ha használni akarod.
a GPS bizonyára működik, csak esetleg nem használja az adótornyokat... de erre válaszoljon olyan aki biztos h tudjamindenesetre ha a fenti kapcsoló be van állítva akkor nem lesz adatforgalom.
-
Endrusz83
tag
Van itt olyan, aki folyamatosan külföldön használja az iPhone-t?
Én ugyanis az év 80%-át külföldön töltöm és nem szeretnék irreális telefonszámlákat.Szívesen fogadnék PÜ-ben is tanácsokat, hogy mire kell figyelnem, hogy ne mászkáljon fel nekem a netre és ne frissítgessen,keresgéljen az én akaratom ellenére.
Továbbá kérdésem még, hogy,ha külföldön használom a GPS-t az jelent-e valami költséget, tekintve, hogy a szifonban lévő a-GPS használja a szolgáltatók cellainformációit?
Előre is Köszönöm a válaszokat!
-
bence_vmg
csendes tag
Hy
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, de ha már van egy előfizetésem Trémobil-nál és ahhoz egy XY díjcsomagom azt megtarthatom egy Iphone-ra való váltásnál, vagy muszáj Ikon csomagra váltanom??
Válaszért előre is THX
-
besk23
tag
válasz
Barett 50cal #10369 üzenetére
Nem írja ki de 160 ugyanúgy.
-
Barett 50cal
senior tag
hali
az smsnél ugyancsak 160karakter áll rendelkezésre 1smshez??mert nemirja ki...:S -
hanee
senior tag
Hát.. nem olvastam el részletesen az iTunes szerződési feltételeit, de egy jägerbe fogadok, hogy szerepel benne, hogy a program kódjába nem nyúlhatsz bele
Márpedig szerintem ez eléggé belenyúlás. Az iTunes programkódja nem a tulajdona senkinek, aki letölti (neked amikor letöltöd csak használati jogod van a program azon másolati példánya felett, de nem a te tulajdonod!), és ebből kifolyólag több mint valószínű, hogy nem is esik a legális használati módok közé ha így duplikálod
Természetesen ez csak kötekedés, nekem semmi bajom a módszerrel, de jogilag valószínűleg így van, ezért használtam ezt a kifejezésthanee
-
Bakker, a saját gépeden a saját iTunes Library-d azonosítójának átírása a saját szájízed szerint mióta nem legális
Egyébként akkor se töröl ám, ha be van kapcsolva a Manually manage music and videos, és szinkronizálás helyett drag and droppal pakoljátok át a zenét az iPhone-ra.
-
hanee
senior tag
válasz
#35685120 #10361 üzenetére
Szia!
Igen, ezek szerint (nálam nem merült még fel ez a dolog), de ha belegondolsz ez logikus, mert végül is az iTunes ugye a gépeden lévő dolgokat olvassa be (pl. zenék, csengőhangok), és egy másik gépen mások vannak normális esetben.
Esetleg még azt próbáld meg, hogy installálsz egy iTunes-t a másik gépre, és ne engedd, hogy szinkronizálja a gépen lévő dolgokat, és úgy kösd össze az iPhone-nal, és másold be ami a telefonon van, hátha utána működik a dolog.. vagy most is így volt esetleg? -
törölt tag
Kedves Fórumtársak!
Nem olvastam végig a topikot, elnézést kérek érte. Az első Apple telefonom ez a 3GS segítséget szeretnék kérni.
Mit kell PONTOSAN beállítani ahhoz, hogy az iTunes ne törölje le a telefonról a dolgokat. 2 gépen használom, a notebookomon amivel napközben dolgozom + itthoni asztalin.
Pl.: este raktam fel 3 csengőhangot itthoni gépemről iTunessal. Szerettem volna még rárakni notival is csináltam párat, azokat felraktam amit itthon raktam rá azt meg szépen törölte. Hogy lehet ezt kiküszöbölni, hogy csak az újat rakja fel, és a régit, vagy ami már a telefonon van ne törölje?
köszi!
LACi
-
cilo9
aktív tag
Én megvettem appstore-ból, tehát legál a dolog. Amúgy a beállításokban (valami területi vagy regionális beálltás az almenű neve) tudsz váltogatni, bár gondolom ott nézted már. Olvasgasd a szifon.com-on a igo hír hozzászólásait, ott mintha olvastam volna erről a problémáról, de már nem követem ott a topicot.
HPEx20i16v: Broditba nem fogsz csalódni, szerintem az egyik legjobb az autós kiegésztők terén.
Nem könnyű eldönteni, hogy Navigon vagy iGo. Navigon szerintem folyamatosabb és ugye méterre pontos, az iGo viszont több hasznos infót ad (főleg táblák terén) jobb a tervezési mechanizmus, jobban paraméterezhető és a legjobb a Mo. térképe. POI-k terén jobb a Navigon a térképen (iGo is vágja a POI-t, de csak 3 félét jelez a térképen és ez nem állítható, de keresni minden féle-fajta között lehet).
Nem beszélnélek rá egyikre se, főleg mivel a Navigon kiadott egy csak Kelet-Európa változatot 50 euróért, ami jó ajánlat, de én személy szerint inkább a magyar fejlesztést vettem meg. Kell még az iGo-nak is a csiszolgatás, de ha komolyan veszik a Nav-n-Go-sok, akkor pöpec lesz szerintem. -
Polllen
nagyúr
válasz
dzsozefo #10353 üzenetére
Push - Settings/notifications...nálam csak azután került elő, hogy felraktam egy olyan progit, ami tudja is a push-t kezelni...(ez természetesen nem ugyanaz, mint amit az e-maileknél be tudsz állítani push...
Push mail - ha adtál hozzá naptárat vagy e-mail címet....settings/mail,contacts, calendars...azon belül fetch new data...push-t kapcsold ki, állítsd be manually-ra...
edge/3g "kikapcsolása" - settings/general/network/cellular data network/apn-t írd át.../bár ehhez már lehet jailbreak kell és nem figyeltem, hogy fel van-e törve telód...
Ha igen, akkor sbsetting vagy bosspref és 3g&edge off...
-
GoldRiot
csendes tag
Szevasztok!
Felraktam az iGO-t. Volt alkalmam délután tesztelni egy körülbelül 20km-es szakaszon, amiben volt egy kis város és egy falu üdülőterülete, ezenkívül országúti rész. Az eddig tapasztalataim nem rosszak a programmal kapcsolatban. A menü az én ízlésemnek megfelel, volt aki azt mondta hogy eltérő az eddigi iphone-os kezelőfelületektől, de sztem nemrossz. A GPS jel viszont tényleg egy kis késésben van. A térkép az igo-tól megszokottan nagyon jó, a színek navigálás közben meglelnek. Ha ezt a gps késés bugot javítani tudják a közel jövőben, valamint még talán belerakják a köztes pontokkal történő útvonaltervet akkor mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlalni.
-
dzsozefo
aktív tag
Független iphone használok, feltöltő kártyával... az előbb jött sms - 300 forint majd -147 ft az egyenlegem? 3g nem használom, edge se - akkor mi eszi a pénzt róla?
Apple információs valami tölt le? vagy mit? - angol menühöz irja le valaki h kell kikapcsolni. Iphone 3G 3.0
-
D@niel
addikt
Hello, 3G-t lehet még kapni? fekete/fehér?
-
-
Uzmany
őstag
Valamit nem értek. Ha jól olvastam, akkor az igo 3 v 5 iphonra telepithető legálisan.
Akkor úgy is legális, ha 3-an használunk egy megvásárolt példányt? -
tgulyas
senior tag
Most merült le a szifonom rajta hagy hatom regelig a töltön? nem lesz neki sok?
-
HPEx20i16v
tag
Na, közben a sok-sok utána járás eredményeként megrendeltem egy Brodit aktív tartót. Flokkolt/plüss bevonattal, vigyáz az iPhone-ra így eléggé. Ehhez jár az a kis csukló is. ProClippem már korábbról van, kettő is, mert mindig 2 telefon van nálam, így egy a középkonzol oldalán, egy a váltó mellett. A töltő része ennek a tartónak USB csatolós szivergyújtó töltő, így ha még sem töltene normális cserélhető egy Belkin-re, vagy Griffin-re. Naviból még nem tudom mit vegyek. Navigon, vagy iGo. Jelenleg az utóbbi felé hajlok, persze megelőlegezve a bizalmat a várható frissítésnek, amivel már majd tud köztes célponttal is tervezni.
-
blunt
aktív tag
válasz
bosi84 #10330 üzenetére
+ shipping.
en $102-bol usztam meg a limited whiteot clippel, igaz, nekem nem mo-ra kellett szallitani, hanem amerikan belul
de ~21e ftert amit az xms kinal az lehuzas. ugyanaz a white tok 14bol megvan ha nem naluk veszed.
dehat madzsarisztanban el lehet adni mindent dragan.
-
cilo9
aktív tag
válasz
HPEx20i16v #10332 üzenetére
Megpróbálom össze linkelni a dolgokat:
Passzív tartót használok:
- alapja egy Brodit Pro Clip adapter: [link] előnye, hogy csavarmentesen rögzíthető az autóba
- erre van fel szerelve egy minimálisan állítható HR univrzális tartó abból is a kissebb, így a k750-m is belemegy: [link] (itt a pro clip és a linkelt HR tartó közt van egy forgatható csukló elem, ezt most valamiért nem találom a Speedshop oldalán, de anno én egybe vettem a HR-rel)
- autóstöltő: [link] ehhez van egy usb kábel tartva a kocsibaTuti, hogy valami kompaktabb megoldásra számítottál!
Ja, és Navigon alatt töltötte, iGo alatt most fogom tesztelni. De ez inkább az autóstöltőn múlik.
-
dzsozefo
aktív tag
Valaki találkozott ezzel a problémával?
sad iPhone by Geoff Stearns üzenetet kapta a főképernyőn?
-
Nems
tag
Hölgyeim & Uraim,
ismét eccerű és tudatlan kérdéssel ostromollak titeket. olyan sms progit keresek ami tud magyarul és nem kell csillag meg A meg mit tudom én miket beírkálni ahhoz, hogy kézbesitési jelentést kapjak. Létezik ilyen? ha igen honnan és milyen áron letölthető ha nem akkor bocs a zavarért.üdv én a :
-
ruhk
tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet még Budapesten valamelyik T-Pontban kapni 3GS-t?
-
hanee
senior tag
válasz
bosi84 #10330 üzenetére
Szia!
Igen, nézegettem én is ezeket a Vaja tokokat. Nagyon jól néznek ki, kétségtelen. Viszont nekem nincs zsebből huszonikszezer Ft-om CSAK egy tokra.
Ha esetleg úgy is döntenék hogy lesz egy ilyenem, biztosan gyűjtenem kellene rá pénzt, és addig is valamivel védeni kell a telefont. Nem hiszem, hogy a tok amit vettem kevésbé óvná, egyébként pedig kiveszem belőle és úgy használom, ha pl. otthon vagyok vagy az irodában, végül is olyan szép a telefon, annyira jó megfogni, kézbe venni, tok nélkül.
Ezt a telefont is azért tudtam megvenni magamnak, mert a diplomaosztómra kb. a családban mindenkitől kaptam egy kis pénzt, és hozzátettem még egy keveset a sajátomból.. de azért mi nem vagyunk annyira eleresztve pénzzel hogy csak úgy vásárolgassak ilyen drága tokokathanee
-
bosi84
tag
Teljesen megértelek.
Az én véleményem viszont az, hogy adott ez a drága telefon, amire elég régóta vártunk/vágytunk, ezért megérdemel egy komoly védelmet. Ahogy én utána néztem, igazából két módszer jöhetne szóba
vagy az InvisibleShield egy jó bőrtokkal, vagy a Vaja flipes tokjai. Én az utobbit rendeltem. És igen kib****tt drága lesz (85$ árfolyamtól függ, hogy mennyi lesz a végösszeg, remélem, egy kicsit erősödik a forint addig
) de többet nem lesz vele gond, és biztosan védi a telót, amellett, hogy többet ki sem kell venni belőle, mert minden funkció elérhető. És ilyen áron már elvárható, hogy neked tetszően nézzen ki.
És tényleg nem vagyok egy fuxos józsi, de most még hajlandó vagyok ezt a plusz pénzt rászánni utoljára.Valamint az XMS-nél ideiglenes tokot is adtak, amíg megjön a Vaja.
-
Ulkesh
őstag
válasz
tr00p3r #10323 üzenetére
Nem, megy 3G-vel is. (Sőt 2G-vel is, ott természetesen csak nézelődni tudsz, navigálni nem.)
"Elnézést. Ha megveszem az iGo-t akkor automatikusan látja GPS-t vagy valahol be kell kapcsolni a vevőt előtte?"
Ha nincs bekapcsolva alapból, akkor az iGo induláskor odairányít, hogy bekapcsolhasd.
-
hanee
senior tag
válasz
bosi84 #10319 üzenetére
Szia bosi!
Van rajta nyílás kamerának, mikrofonnak, minden lópikulának, kivéve a fülhallgatót
De amúgy főleg arra kell, hogy védje, amikor a táskámba teszem a telefont.
Egyetlen hátránya ez, hogy a fülhallgatónak kifelejtették a nyílást, de ez nem baj, mert ha megfordítom a tokban a telefont, akkor pont ott van az alsó hangszóróknak kialakított kis luk, és ott be tudom dugni a fülhallgatóját(zenehallgatásnál úgyis alapvetően mindegy, hogy hogyan van a tokba helyezve, de amúgy fordítva is kényelmesen használható benne, kipróbáltam).
Tény egyébként hogy nem néztem túlzottan körbe, viszont úgy voltam vele, hogy megveszek szinte bármit, mert jobb egy rossz vétel (ami védi a telefont), mint hogy tökölök vele hetekig és addig össze-vissza karcolódik, vagy a kezemben hurcibálhatom (ami ugye elég problémás). Szerintem, elnézve a tok árakat 2500 Ft-ot megért.. bőven.
Futáshoz amúgy ezt nem fogom használni, arra már kinéztem egy karra tehető tokot
Még ami a fotón nem látszik az az, hogy hátul van egy kis öv-rész, amibe bele lehet fűzni az övet, szóval férfiaknak külön szuper, mondjuk én a szoknyámra nem tudom ráhúznihanee
-
cilo9
aktív tag
Tegnap megvolt a cirka 100km-es igo teszt, némi M0-sal megfűszerezve. Tapasztalataim: nincs mese a GPS késik, lassab temponál behozza magát (olyan 40km-es tempó és alatta) ilyenkor jól mutatja a poziciót nekem. Városban a 60-80-as tempónál már lemarad, ez olyan 50m lehet a valóságban. Viszont ha az ember a nagyítást távolira veszi, akkor ezzel kiküszöbölheti a késést...amíg nem jön a következő manőver, mert ugye ilyenkor az intelligens zoom ismét ráközelít. Ez probléma, ha nem is elegánsan, de a Navigonba ezt legalább megoldották.
Másrészt az útvonaltervezés logikája nekem jobban bejön, illetve a sávfigyelés kiegészítve a táblákkal sokkal jobb az iGo-ban. Egyértelműbb és informatívabbak az iGo táblái.
Van még mit javítani a dolgon, remélhetőleg a kb. 1 hónap múlvára igért update javít a program futásának folyamatosságán. Kicsit elkapkodott optimalizációnak érzem időnként, pedig ültek rajta bőven.
-
bosi84
tag
Bocs hanee, de ezt a tokvásárt nem hamarkodtad picit el? Vagy csak én nem látom, hogy lenne nyilás a kamerának, a fülhallgatónak, és az egyéb gomboknak?
Vagy lehet, hogy ez nem merült fel szükségletként?Valamint a kérdéseid átnézve komolyan ajánlom figyelmedbe az apple oldalán az iPhone How-to-t [link]
minden kérdésedre választ kapsz az 100%Tegnap én is átolvastam, tanulságos volt
-
majom2
senior tag
azt akarja a srác (tgulyas), h a vipmail-t tudja a telefonon is használni, ugye? mert ha igen, akkor nem kell kínlódni a guglival, hanem egyszerűen fel kell venni a telefonon még egy mailboxot a vipmail-nek. ez így sokkal tisztább és átláthatóbb. nekem 5 különböző mailboxot figyel egyszerre a teló.
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
samgar, Csabee: köszönöm a válasz mikrofon ügyben!
Örömömre szolgál ez a tény, bár azt hiszem butaság volt azt feltételezni, hogy nem tudja ezt az iPhone
sentgyorgy: Megpróbálkozom a kép beszúrásával (ha jól sikerült, akkor rákattintva nagyobban látod). Ez egy nem túl jólsikerült kép, de azért látszik, hogy néz ki a tok, ez így kinyitva. Most hirtelen erre futotta. Egyébként ezt leszámítva egész jó képeket lehet csinálni az iPhone fényképezőjével, lányomról kattintgatok időnként, mert igényli
És van közte egy-két elég jó kép
(Szerk: nem tudom miért a nagy képet szúrja be, bocsi érte, remélem nem zavaró!)
És a bolt koordinátái: Izé... ilyenekben nem vagyok otthon: Újpest központnál leszállsz a metróról, és az árpád úton elindulsz a bal oldalon kifelé, és kb. a központtól 200 méterre van az ÁrpádGSM (vagy valami hasonó fantázianév), ott vettem. Szép piros-fehér táblával van kiírva, hogy számítógép, fényképező, mobiltelefon, stb stb..
majom2: köszi ez az infó nekem is jól jött, már épp kérdezni akartam hogy a manóban csináljátok a screenshotokat
(úristen már úgy beszélek én is mint a Hupikék Törpikék)
tgulyas: a vipmail weboldalán kell hogy legyen beállítás, amivel átirányíthatod bármilyen e-mail címre a leveleidet. Bár a vipmailt magát nem ismerem, de az összes levelező webes felülete tartalmaz ilyen beállítást, tuti ott van valahol.
Halkan lenne egy kérésem: megtennéd, hogy odafigyelsz a helyesírásra? Rendkívüli módon idesgesítő ilyen szavakat olvasni, mint "öttlete", "átt irányítani" (ami ráadásul egybe irandó), "ere öttlet".. nem bántásból, csak tényleg, figyeljünk már oda..hanee
-
DeepDish
őstag
Arrol mit hallottatok,h a T-nel tegnaptol, ha eszreveszik halora jelentkezes utan,h fuggetlenitve vagy letiltanak es a magyar menu miatt is, bar utobbit tuti nemtudjak kiszurni igy! Elsot kitudjak?
-
StoneBridge
senior tag
válasz
StoneBridge #10265 üzenetére
Erre valaki?
-
tgulyas
senior tag
válasz
samgar #10308 üzenetére
kösz most már müködik , van esetleg valakinek öttlete ar hogy vipmailes leveleket hogy tudom gmailre átt irányitani? Van egy web oldalam ahol a leveleket átt irányitotam a vipmailes és a gmailes cimemre namost a vipmailen meg is kapom de a gmailre nem jön le ere öttlet?
-
tgulyas
senior tag
Valaki használ Gmailt szifonon ? mert én tudok küldeni de fogadni nem mitkel be állitani a fogadás hoz?
-
tgulyas
senior tag
válasz
sentgyorgy #10301 üzenetére
Kösz ,és mit tudok csinálni vele hogy lehet be állitani?
-
majom2
senior tag
válasz
sentgyorgy #10301 üzenetére
screenshot "program": home+jobb felső gomb
-
sentgyorgy
tag
Aksira visszatérve, mindenki akkor töltheti amikor eszébe jut és USB-ről is ugyan az mintha gyári tőltőről tőltene. A Li-Ion aksiknak már nincs memóriaeffektusuk, és a beépített védelem minden körülmények közt megvédi, hogy kritikus feszültségszint alá ne tudjon merülni. Bizony.
-
sentgyorgy
tag
válasz
tgulyas #10286 üzenetére
A bejövő szerver titkosítási protokolja van rosszul beálítva (SSL) T-mobilnál ha be van kapcsolva az a baj ah nincs az a baj. Valaki tudja mi a neve annak a proginak ami képernyőmentést csinál iPhonon? A Safarin ha nagyitok nem tördeli a képernyőre a szöveget, vagy csak beállítás kérdése?
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest