- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
sentgyorgy
tag
válasz
Endrusz83 #12064 üzenetére
Ez egy kínai program iPhone PC Suit, sokkal többet tud mint a WiMo PC Suit.
Filmeket Zenéket konvertál, és küldi a telora, még sms-ket is szinkronizál. Egy baja van, hogy az angol nyelvet rá kell buherálni, de itt minden le van írva
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1024.0 -
C^^
őstag
-
-
C^^
őstag
válasz
Endrusz83 #11346 üzenetére
A telefont aktiválni kell első használatnál, illetve restore után. (Update után nem)
A te készüléked valószínűleg már vagy aktiválva volt, vagy úgy aktiváltad, hogy észre se vetted, mivel annyiból áll az egész, hogy SIM-kártya betesz, iTunes elindít, USB kábel bedug, és kész.Ha nem lenne aktiválva, akkor nem tudnád használni a telefont, hanem ez a kép fogadna bekapcsolás után. (Illetve régebbi szoftvereknél ez.)
-
-
majom2
senior tag
válasz
Endrusz83 #10373 üzenetére
van egy olyan h settings-general-network... itt ha a data roaming OFF-ra van állítva, akkor zéró adatforgalmat bonyolít külföldön. persze ettől még a wifi megy, ha használni akarod.
a GPS bizonyára működik, csak esetleg nem használja az adótornyokat... de erre válaszoljon olyan aki biztos h tudjamindenesetre ha a fenti kapcsoló be van állítva akkor nem lesz adatforgalom.
-
No-kia
addikt
válasz
Endrusz83 #10049 üzenetére
ha ez a geoládás cucc az amire gondolok , akkor egyet ismerek itt a faluban, elvan rejtve, lehet már te is jártál itt
ezen a héten sme jelent meg magyarítás 3.0-hoz, remélem jövhétre elkészítik, mert akk a magíarítá sidejére kapok egy iphonet, aztán legalább én is elszórakozok vele
-
hanee
senior tag
válasz
Endrusz83 #10004 üzenetére
Szia!
Szerintem ha magyar kikötőben tartózkodtok egy adott időpontban, a DHL oda is kiviszi, sőt ha beszélsz a DHL-el kiviszik akármilyen címre, akár úgy is, hogy a futárral megbeszéled, hogy az utca sarkán találkoztok. 06-40-45-45-45 a DHL száma, beszélj velük, mert mint nálam kiderült a T-mobile baromságokat csinál és mond (pl. a DHL csak délután 4-ig szállít ki, de a T-mobile felveszi 6-ig is, csak ugye soha nem kapod meg 4 után). Elég ha a T-Mobile-nak a címet mondod meg (gondolom az adott kikötőnek van egy száma, a hajónak meg egy neve, és elég tudnod azt, hogy melyik hétköznapi nap lesztek itt.
Én biztos megpróbálnám a helyedben! (a DHL nagyon rugalmas!)hanee
-
GuguGuru
tag
válasz
Endrusz83 #9850 üzenetére
Nem, 2 évre írtam, de a készülékre a gari 1 év, és pont.
Amúgy meg kb. leszarom, ha nem cserélik ki, 5 ezerből szerzek bele egy gyári akkut, és kicserélem... Válljon el a tüdő a májtól
, azért nem fogok egy fél lábas telóval szarakodni. Ha kicserélik, nyertem, na nem cserélik, kicserélem én az akkut, ennyi. Persze az akku cserét csak gari után, nehogy elötte vmi fűdarab még beszarjon, és utána azért nem cseréljék valóban ki.
-
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Endrusz83 #9652 üzenetére
Ahogyan a kolléga is említette, ha ki van kapcsolva, akkor ki van kapcsolva, tehát nem ébreszt. Viszont nem is értem, miért kellene kikapcsolni, hiszen nálam egy éjszaka alatt (~8 óra), 15 percenkénti e-mail ellenőrzéssel (wifin keresztül), mindössze 4%-ot merül az akksi.
-
majom2
senior tag
válasz
Endrusz83 #9652 üzenetére
az iphone-t nem szokás kikapcsolni. ha mégis megteszed, akkor semmi nem fog működni, az ébresztés sem.
mivel nem írtál konkrét felhasználási területet, természetesen itt mindenki az iphone-t fogja ajánlani
tanács: ha van lehetőséged próbáld ki az összeset mielőtt döntesz
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest