Aktív témák
-
batorpeti
tag
válasz
manchester85 #10866 üzenetére
Nem lehet hogy abból adódik a különbség hogy ha tegyük fel te csinálsz 7kb adatforgalmat akkor a telefon számlázója ennyit fog mutatni mivel a tényleges adatforgalmat mutatja, a T-mobil viszont erre 10kb-ot számol a számlázási rendszer miatt. Gondolj bele ha ezt megcsinálod kétszer akkor a telefon számlázója 14kb-ot fog mutatni, a T-mobil viszont már 20kb-ot. Ettől függetlenül szerintem az iphone mér pontosabban pont ezért. Ez kb olyan mint a telefonálásnál. Ha beszélsz 2-szer másfél percet akkor a telefon számlázója 3 percet fog mutatni a T-mobil viszont 4 percet számláz. Szerintem tehát a különbség abból adódik hogy a szolgáltató a számlázási rendszernek megfelelő adatforgalmat nézi a telefon viszont a ténylegeset.
Ha hülyeséget írtam akkor bocsi. -
batorpeti
tag
Egy kedves Iphone 3g tulajdonost megkérhetnék hogy ossza meg velem/velünk a telefon gps-ével kapcsolatos tapasztalatait mert érdekelne, de elég keveset hallottam, olvastam róla.
Előre is köszönöm -
batorpeti
tag
Köszönöm a segítőkész válaszaidat. Használtam amúgy a google-t is de azért kérdeztem meg itt is mert gondoltam itt sokaknak van iphone-ja és korrekt infoval tudnak ellátni... És nem tévedtem.
Lenne még egy kérdésem bízva segítőkészségetekben. Az iTunes az egy olyasmi program mint a nokiánál a pcSuit? És ez mellett a telefont lehet háttértárként használni? ( Mint a nokiákat a pcSuit nélkül. )
Ja és egy másik is. Inkább használtan szeretnék venni egyet, de sokat hallottam a kínai klón verziókról. Az eredetit hogyan tudom 100%-ra megkülönböztetni a hamisítványtól azon túl hogy máshogy néz ki?
Egyébként kb mennyivel fog még szerintetek lejjebb menni a 3g-nek az ára ha hivatalosan is megjön a 3gs? Csak mert ha jelentősen akkor még én is várok egy kicsit.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
batorpeti
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de iphone témában nem nagyon vagyok otthon, de mivel sokat hallottam hogy milyen jó telefon lehet hogy vennék egyet.
Az lenne a kérdésem hogy van a 3g-ben eredetileg magyar nyelv? Én úgy hallottam hogy nincs, de interneten mindenhol úgy hirdetik hogy magyar szoftverrel van. Olyan van hogy gyárilag független? A menüje az olyan hogy van készenléti képernyő, vagy csak a menü része van? A telefon ellátottsága programok területén milyen? Mennyire használható jól a 3g gps-e? Fut rajta az igo? Mennyire testreszabható a telefon?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- általános iskolai rendszergazda
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest