Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
Aktív témák
-
Kerio
őstag
Nincs is ebben a kütyüben GPS vevő?? A gsm cellákat használja?
-
Cyber_Bird
senior tag
1. Hivatalosan nem, Jailbreak után igen, wifivel >> Kereső válaszolt volna és még csak végig sem kell mindent olvasnod hozzá.
2. headset használható, mostmár asszem a stereo headset is de mp3 lejátszásra a headset nem alkalmas, ugyanakkor a gyári füles headsetként is jó. szintén kereshető a topicban
3. Karcolódik de elsősorban az alma logó rajta, invisible shield a legjobb ilyen téren, nem csúfitja el a telefont( az iphone egy ékszer, nem kell teleaggatni minden szarral), átlátszó fólia erős és olcsó, barátnőm és én is ezt használjuk (igaz kell egy kis kézügyesség hogy fel tudd rakni)
4. Igen (le sem írom hogy szintén kereshető a topicban)[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
sziasztok! Szeretnék én is vásárolni majd egy Iphone-n! Lenne pár kérdésem! Nem tudom átnézni az egész topicot mert hatalmas!
1. Internet modemhét használható-e notebookhoz ( BT?, vagy usb kábellel, wifi? )
2. A bluetooth mennyire van lekorlátozva benne? bt headset használható hozzá?
3. a hátlapja mennyire karcolódik? ( ajánlom mindenkinek a www.skinzone.hu itt lehet szép védőmatricát rendelni a hátlapjára )
4. bármilyen 3,5ös füles csatlakoztatható hozzá?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
ricsik
őstag
Hogy lehet a fotózott képeket átvenni? Itunes nem szinkronizálja, ötletem sincs.
-
Az-X
őstag
válasz
StoneBridge #3392 üzenetére
Áhh köszi
Lassan már át is költöztethetem bele a SIM kártyám
Most már csak egy működő GPS program kéne (igo vagy tomtom) és akkor mehetne is nyugdíjba a SE P990i-m -
Az-X
őstag
válasz
Cyber_Bird #3384 üzenetére
Elképzelhető
Majd kiderül.
Közben még egy érdekes probléma felmerült. Ezen az iPhone-on nyilván angol a rendszer, és a neveket is úgy jeleníti meg, hogy Pista Kovács. El lehet érni valahogy, hogy ebből Kovács Pista legyen?
a SE-on volt egy ilyen opció, hogy melyik kerüljön előre.
-
Ceko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #3386 üzenetére
Ez elég egyszerűnek tűnik.Összefoglalva számomra érthetően annyi,hogy csinálok 2.1 JB-et és utána itunesból mehet fel a kiválasztott 2.2 ipsw??
-
RenegadeC2
aktív tag
Ha esetleg másnál is jelentkezett a hiba:
szifon.com féle 2.1-es mobileinstallation crack 2.2 fw-re nem jó, mivel az md5 kulcsok nem egyeznek! Ez egészen addig nem probléma amíg telefonon el nem indítjuk AppStore-t és meg nem próbálunk frissíteni valamit. Ennek eredménye ugyanis az lesz, hogy a teló letölti a frissítést, kínlódik vagy három órán keresztül, majd benyögi hogy ez neki nem megy, inkább intézzük el iTunes-on keresztül.
Megoldások:
1. Cydia-n keresztül: vegyük fel az xsellize repót (http://xsellize.com/cydia) és tegyük fel a "Repo Prep' valamint 'IPA Prep 2.2' csomagokat. Utána minden metódus megegyezik, tehát először ingyenes alkalmazás telepítése AppStore-ból, stb.
2. Ha valaki inkább SSH-n keresztül szeretné lecserélni a mobileinstallation fájlt, annak itt a 2.2-höz való. -
ricsik
őstag
válasz
Cyber_Bird #3380 üzenetére
Ezt tudom, de ha előbb tudom, hogy kell net, akkor 28 ropival olcsóbban kaptam volna meg a telefont, ez bosszant
Mind1, nem netezek, sőt a tel edge / 3g netét is letiltottam, ne töltsön le nekem 3 sec alatt több száz forintot (10kb 12Ft.. rablás) -
Cyber_Bird
senior tag
semmi nagy cucc, csak:
1. Jailbreakeled a 2.2 előtti firmwarrel működő iphonet a szokásos módon
ez fontos lépés, nem szabad kihagyni.2. leszeded a szifon.comról a megfelelő 2.2 firmwaret amire rá is van írva hogy baseband nélküli verzió, de turbosimeshez, t-mobileoshoz gyári függetlenhez más és más kell.
de le van írva
aztán shift + restore gombra kattintva az itunesban, kiválasztod ezt a firmwaret és rárakja neked a telcsire. ennyi
(természetesen win-en megy így)
Enjoy[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Létezik már valami leírás,hogy hogyan tudom megcsinálni a 2.2 frissítést baseband nélkül hogy a turbo sim is működjön?Olyasmire gondolok mint RenegadeC2 szuper szerzeménye.
Szerk: Vagy ebben sincs semmi nagy kunszt csak a megfelelő FW kell?
Csak Win van Mac nincs sajna.[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
válasz
RenegadeC2 #3382 üzenetére
No igen... összefüggés... azért dobott hibaüzit mert nem volt feltelepítve az itunes. Jó tudom láma vagyok, de mentségemre szolgál, hogy csak tegnap óta van meg a teló
Telepítés után írta, hogy aktiválni kell meg minden kérte az adatokat. Gondoltam azért kell a bankkártya számom, ha később akarok letölteni... Kissé naiv vagyok úgy látszik
De mindegy 500 pénz nem a világ...
Hiába nyomtam én bármit, addig el sem jutott... kifagyott a teló, jött egy kis restore vagy mifene
Aztán újra próba akkor már ment rendesen. Úgyhogy ráment ez a jailbreak, megy is rendesen. Köszi a segítséget.
Most nekiállok telefonkönyvet másolgatni
-
RenegadeC2
aktív tag
#3378: És hogy függ össze a kettő?
Egyébként majd jóváírja a számládon, nem veszik el.
#3379: Na de az magától nem fog megtörténni, segíteni kell neki a home-power-home gombokkal. Olvasd el figyelmesebben a leírást vagy kövesd QuickPWN utasításait.
-
gomez55
tag
Sziasztok.
Mit tudtok arrol hogy a Tmobile-os keszuleket letilthatja a szolgaltato ha nem fizetik rendesen az szamlat?
Volt mar valakinek ilyen problemaja? -
Az-X
őstag
válasz
Viktor0610 #3376 üzenetére
Ehhe elindult... köcsög itunes le is szippantott 500-at a hitelkártyámról
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3376 üzenetére
99% hogy #3375 a baja
Idáig a környezetemben csak annak sipákolt akinek nem volt fent. Ezt telepíteni kéne neki és meggyógyulna.
Mondjuk valóban, ilyenkor egy hibaüzenet többet mondana mint az hogy "nem működik".
[ Szerkesztve ]
-
-
Az-X
őstag
válasz
RenegadeC2 #3372 üzenetére
Lehet, hogy a QuickPWN nem fut vistán?
-
RenegadeC2
aktív tag
Majdnem ugyanezek a lépések igen (QuickPWN pár apróságban változott), 2.2-höz pedig legújabb QuickPWN kell, itt megtalálod.
-
Az-X
őstag
válasz
RenegadeC2 #3370 üzenetére
Ja ja, modemként... most nézegetem a jailbreak-et. 2.0.2-höz találtam részletes leírást [link] ugyanezekkel a lépésekkel, csak a megfelelő progival működik a 2.2-es jailbreak is?
-
RenegadeC2
aktív tag
#3367: Hát igen... ikon szerintem egy nagyon jól eltalált díjcsomag.
#3368:
#3369: Mármint arra gondoltál hogy modemként használnád a telót? Ahhoz jailbreak+PdaNet nevű progi kell
Először P990i-t szinkronizáld Qutlook-kal, utána meg szifont.[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
No vettem egy ilyen iphone csodát
2 dolgot kellene megoldanom, az egyik ez a wifis net a másik meg, hogy a régi SE P990i-mről át kellene csalogatni valahogy a névjegyeket -
MTbc
senior tag
Sziasztok hogyan lehetne ipsw fájlt készíteni úgy hogy olyan progikat pakolok bele amit akarok crack-estül stb..Akármelyik iphone 3G-re-ra feltudjam rakni ami.
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
válasz
czipaocsi #3361 üzenetére
Köszi, ez volt, csak eddig nem trés voltam és ez nekem nagyon alapnak tűnt ezidáig. Egyébbként 192 Ft a szolgáltatás ára. Verem a fejem a falba, hogy nem ikont kértem, aszittem kamuznak, mikor azt mondták, hogy mindenképpen ajánlott a net. Gondoltam csak a komolyabb előfizut akarják tukmálni, de már bánom a relax 250-et...
-
ricsik
őstag
Az mér lehet, hogy eddig mutatta a töltés óta eltelt időt, de most már csak egy vonal van ott, nem ír számot?
Az mért van, hogy ha felhívnak, akkor ismeretlennek írja ki, de benn van az illető 0620xxx formában?
A carrier fix csak az ikont rakja át szebbre, vagy csinál még valami hasznosat?
köszi[ Szerkesztve ]
-
megabe
tag
válasz
Cyber_Bird #3342 üzenetére
Már kijött a 2.2-re a magyarítás és a YOUTUBE is megy vele... !!!
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
válasz
RenegadeC2 #3349 üzenetére
megpróbálom leszedni a hátlapjáról a karcokat DISPLEX-el
-
Cyber_Bird
senior tag
Ebben van valami, nekem is sokkal jobban tetszett az első design-ja viszont a 3G-s net nélkül már nem tudnék meglenni, mikor csak edge van, az iszonyat lassú még a mailek letöltése is a 3G után.
a GPS meg néha jól jön de énis erősen gondolkoztam rajta hogy 1G-t veszek, csak aztán mivel ezt előfizuban 27900 ért vettem és a számlám úgyis kb az ikon 400 előfizetési díja körül mozgott, így jobban megérte váltani
-
RenegadeC2
aktív tag
Hátlap tényleg elég könnyen karcolódik, de ez ellen van kitalálva Invisible Shield
Egyébként én ilyen tokban tartom és nem karcolta addig sem, amíg shield nem volt fent.
Esetleg még ilyen plüss "zokniban" tudnám elképzelni a telefonom.[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Vazze ezt a készüléket vásárlás után vitrinben kellene tartani. Kivettem ma a tokból,mert karcolta a króm részt. Erre összekarcoltam a hátlapját... :-/
-
Az-X
őstag
válasz
Cyber_Bird #3345 üzenetére
Ahha.. ez jól hangzik... lehet a héten elnézek valami T-Mobile boltba
-
verser233
senior tag
válasz
Cyber_Bird #3345 üzenetére
Nem, már néztem. Közben rájöttem, hogy nem csak maga az ikon nincs ott, hanem konkrétan az egész camera és photos "program" eltűnt
-
Cyber_Bird
senior tag
Tutira működni fog, de Jailbreakelni kell a telefont és leszedni pl a PDANet nevű progit, én ezt használom net megosztásra a laptop és az iphone között
Hogy az aksi menynit bír, hát ez jó kérdés, nemtudom, de elvileg ha usbn rá van közben dugva a laptopra akkor tölti is. ha meg a wifit használod telefonálsz stb aktív használat kb 1 napot bír közepes használattal kettőt, de én nem szeretek kockáztatni naponta töltöm
#3344: nem raktál fel valami icon dock vagy hide icons vagy poof vagy hasonló alkalmazást, vagy bosspreffsben is van Hide Icon rész amiben el tudsz tüntetni alkalmazásokat.ott az on helyett off on van az alkalmazás ami "láthatatlan"
vagy legvégső eset: restore
[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudom, hogy hogyan történt, de nem találom a photos és a Camera ikonjaim az Iphoneomról
Hogyan tudném vissza varázsolni?
-
Az-X
őstag
Tudom többször volt már téma, vissza is olvastam. Vennék egy ilyen Iphone-t, főleg azért mert nagyon tetszik a tarifacsomagja és sajnos külön azt nem lehet megkötni. Viszont fontos kérdés nálam, hogy a netjét tudom e használni a notimmal. Ezzel kiiktatnám a külön net előfizus USB modemet. Ha jól vettem ki akkor valami hack után fel lehet tenni valami wifis netmegosztó progit. Kérdés, hogy ha most elmegyek megveszem tutira működni fog? Illetve ha a wifi-jét használom kb mennyit bír az aksija?
-
válasz
Outcast001 #3339 üzenetére
"Az indok megfelel a valóságnak.
Mint minden hasonló online szolgáltatás előfizetésekor (nem csak az iTunes és az Apple tesz így, hanem mindenki) megterhelik a kártyádat adott összeggel, ha a kártya él és van rajta fedezet, akkor létrejön az előfizetés, ha nem, akkor visszautasítják.
Ha nem vásárolsz, akkor a leemelt összeg visszakerül a számládra."Én ebben benne is lennék, hiszen a PayPal is pont ezt csinálta. De az Applenek nem jó se a PayPalom (amit nem mellesleg simán használtam már online vásárlásra), se a bankkártyám.
-
ricsik
őstag
válasz
Outcast001 #3339 üzenetére
Akkor is lehetne azért free, ha egyszer free dolgokat akarok letölteni. Kibírom az 500 Ft-ot, de azért kicsit furcsa. Akiknek csak maestro kártyájuk van, azok mit csinálnak? Én meg várhatom a hétfőt, hogy tudjak betenni pénzt, hogy regelhessek
-
Outcast001
csendes tag
"Én arra tudok gondolni, hogy eladnak 3 millió ifónt * 2 euro / dollár az már szép summa."
Ez jó gondolat lenne, tekintve, hogy az iTunes előfizetők igen kis hányadát jelenti a 10 millió iPhone vásárló. Még szerencse, hogy nem így van
"Az infó a T ügyfélszolgálatáról jött, ott azzal indokolták, hogy ez egy fajta ellenőrzés, hogy hiteles kártyaszámokat adtál e meg. Ha le tudják vonni a pénzt, akkor valós a kártya és tudsz vele sok jót venni a storéba. A tetüség, hogy én free dolgokat akarok letölteni és azért is van egy beugró, amiről a honlapjukon is hallgatnak."
Az indok megfelel a valóságnak.
Mint minden hasonló online szolgáltatás előfizetésekor (nem csak az iTunes és az Apple tesz így, hanem mindenki) megterhelik a kártyádat adott összeggel, ha a kártya él és van rajta fedezet, akkor létrejön az előfizetés, ha nem, akkor visszautasítják.
Ha nem vásárolsz, akkor a leemelt összeg visszakerül a számládra."Miből tartana lefordítani a telót 20-30 nyelvre és beletenni a szoftba? Annyira sok duma nincs benne..."
Le van az fordítva jó sok nyelvre, de a magyar egyelőre nincs benne. Mivel az iPod-ok tudnak magyarul, így biztos, hogy az iPhone is sorra fog kerülni a honosításban.
Az más kérdés, hogy sok értelme nincs neki, mert a letöltött programok úgyis angolul beszélnek, így egyszerűbb a rendszert is angolon hagyni, mint egy többnyelvű eszközt használni.[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
Én arra tudok gondolni, hogy eladnak 3 millió ifónt * 2 euro / dollár az már szép summa. Anyagias szemetek. Az infó a T ügyfélszolgálatáról jött, ott azzal indokolták, hogy ez egy fajta ellenőrzés, hogy hiteles kártyaszámokat adtál e meg. Ha le tudják vonni a pénzt, akkor valós a kártya és tudsz vele sok jót venni a storéba. A tetüség, hogy én free dolgokat akarok letölteni és azért is van egy beugró, amiről a honlapjukon is hallgatnak.
Hogy nem fogad el mást az is gáz, gondolom főleg magukkal törődnek az amik. Miből tartana lefordítani a telót 20-30 nyelvre és beletenni a szoftba? Annyira sok duma nincs benne... -
"Info: az itunes-os reg már fizetős, csak bankkártya adatokkal lehet regelni, amiért levonnak 505Ft -ot (T szerint 2 euro). Amire akartam regelni nem volt 500 pénz, nem is engedte.
Azért ez elég buziság."Erről van valami hivatalos linked?
Én három dolgot nem értek amúgy... 1) Miért nem javítják meg az oldalt, 2) miért nem fogadnak el PayPal-t, pedig már mi is teljes jogú tagok vagyunk benne és 3) miért jobb a hitelkártya, mint a folyószámlához járó kártya... Nekem csak az utóbbi van, és nem fogadja el. -
ricsik
őstag
Gyári T 3g 2.1-em van, szeretném jailbreakolni. A telón van egy gyári fw, amit feltörünk. Az itunes restore azt írja, hogy csak a fájlokat stb. állítja vissza, nem a fw-t. Ha vissza kellene állítani az eredeti fw-t, akkor azt honnan és hogyan kell, ha egyszer a telóba már tört fw van?
Ha nem akarok 2.2-öt egyenlőre, akkor elég a QuickPwnt, meg a 2.1 gyári fw fájl, amit letöltök valahonnan, vagy használhatom az én eredeti fw-met is (amit lementek?)?
Bocs, de 1 napos ifonos vagyok és ezek nem tiszták
Amikoet olvastam az már haladóknak való, akik tudják ezeket az alapokat.szerk:
Most nézem, itunsban két helyen van restore, az egyikkel csak adatokat rak vissza, a másikkal 2.2 re frissit. Jól láttam?
Info: az itunes-os reg már fizetős, csak bankkártya adatokkal lehet regelni, amiért levonnak 505Ft -ot (T szerint 2 euro). Amire akartam regelni nem volt 500 pénz, nem is engedte.
Azért ez elég buziság.[ Szerkesztve ]
-
EdRush
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #3334 üzenetére
Még annyit szeretnék tudni hogy a 2.0 magyarítás megfelel e a 2.2 es szoftnak??
Feleslegesen nem szeretném felrakni meg a telefont se elbaszni -
EdRush
csendes tag
Sziasztok!
ITunes en keresztül le frisítettem a jailbreakelt iphonom, minden jó csak magyar nyelv nincs meg ugye a jailbreak is eltűnt. Ezeket már fel lehet rakni 2.2 re vagy még várjak vele??
Mert a QuickPwn még nem nagyon akarja a softwert felismerni amit letöltöttem. -
joey04
titán
rar fájlt tud kezelni valamilyen programmal a teló? Eddig csak zipre találtam megoldást!
-
david79
csendes tag
Valaki uj intelliscreen-t használja 2.2-vel? Okosítás van már hozzá?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám letörölni a Névjegyzékből az összes benne lévő adatot?
-
Akkor próbáld meg Winamp + iPod pluginnal, vagy Foobar + iPod pluginnal, vagy az alábbi lista bármelyik tagjával is.
-
Kerio
őstag
Na most meg letöröltem az ITunesból az mp3kat. Rátettem az Iphone-t. Erre leszedte a készülékről is a zenéket... UTÁLOM az ITUNEST
-
C00LnkA
csendes tag
Nyah felmentem a Cydiás sziphos cuccra és leszedtem a mobilos installálós cracket. Telepítettem majd az Appulo.us.-ról felraktam egy játékot, ami elindítása után azt írja hogy "cannot be opened". Akkor továbbra is fennáll a kérdés hogy hogyan tudok felrakni ipa fájlokat? Próbáltam azt is h WinSCP-vel felraktam a 2.1-es mobileinstallos cuccot, de úgy se ment. iTunes accountot meg továbbra sem lehet kreálni kártya nélkül.. help :'(
-
Kerio
őstag
Adott egy telepített Itunes. Szinkronizáltam egy Iphoneval. Tehát tele van mp3-al... Viszont az én Iphone-mrol szeretnék rátenni zenéket. De nem szeretném, hogy gépről rákerüljenek az enyémre a számok... Tehát csak egy albumot szeretnék leszedni... Mit tegyek?
-
válasz
Stalker-2572 #3321 üzenetére
Most se kötelező, hivatalosan is le van írva (az Apple support oldalain valahol), hogyan kell bankkártya nélkül regisztrálni: pont úgy, ahogy szó volt róla az előbb.
Csak éppen nem működik, mint ahogy most már nem csak én egyedül sípoltam miatta.
-
ricsik
őstag
Megvan az első iphonom és rájöttem, hogy nem vágok semmit!
Appstoréból akarok valami freet letölteni, de ahogy kivettem regelni kell itunes-ba, ott meg elkéri a bankkártya kódokat, meg minden adatot? Ezt ki lehet kerülni, vagy mit kell csinálni?Köszi
-
kiszu
senior tag
válasz
RenegadeC2 #3318 üzenetére
2.1 es rendszerem van és ezeken fordul elő leggyakrabban.
-
RenegadeC2
aktív tag
#3314: Jah ahha, azt elfelejtettem, bocs
Valamit szvsz buherálnak rajta, mert tegnap pl. kiegészítőket nem lehetett venni, "back soon".
#3316: Neked kell a Shazam nem? Az meg "rendes" magyaron nincs fent.
Itt a Super. A honlap alján találod a letöltési linket.#3317: Ez csak 2.2-es rendszeren fordul elő, 2.1-es magyarítást feltéve. Még mindig nem értem mi értelme van felrakni, hiszen az alapfunkciókon kívül minden angol marad. Ha egy programot felteszel, az is angol lesz. Akkor mire is jó ez, azontúl hogy tele van buggal?
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
Ha még mindig fent áll a youtube gond többeknek,azaz,hogy nem elérhető akkor itt egy megoldás.
Állítsd át a nyelvet angolra,használd a youtubeot majd visszarakhatod magyarra a nyelvet. Tesztelve,nekem működik
-
Stalker-2572
veterán
válasz
RenegadeC2 #3313 üzenetére
Miért regeljek az amcsi iTunes-ra ha van rendes?
Super-hez link plz?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Cyber_Bird #3301 üzenetére
Elég király ez a midomi
-
válasz
Stalker-2572 #3312 üzenetére
Én a SUPER-t használom videókódoláshoz, nem olyan gyors, mint az Avidemux (amit PSP-hez használtam, bár elvileg ugyanaz az FFMPEG az alapja...), de a végeredmény legalább rendben van.
RenegadeC2: sajnos ez se megy, mert ennek is az a vége, hogy válasszuk ki a None-t. És itt bugzik be az oldal... Remélem azért megjavítják valamikor
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #3312 üzenetére
Ok, akkor próbáld így. Magyar leírás itt, viszont redeem kódot nem adnak hozzá, azt írják hogy vegyél. De első linkben található leírások valamelyikében találsz egy működő, ingyenes kódot.
Xilisoft-nál Super jobb szerintem, gyorsabb is és nem csinál akkora méretet.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz
RenegadeC2 #3307 üzenetére
Tört szoftvert nem akarok a gépre rakni!
Találtam video konvertáló progit:
Xilisoft iPhone video converter a neve.
Csengőhang kreáló: iRinger
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
C00LnkA #3310 üzenetére
#3307-ben azt is leírtam, mi az aggályom 2.1-es mobileinstallation framework változtatásával kapcsolatban. Rád mondjuk ez nem vonatkozik, de ha kell a 2.2-höz való, azt WinSCP-vel kell felraknod.
Szerintem free app telepítését úgy is megoldhatod, hogy Appulo-ról leszedsz egyet, majd azt felrakatod átyúnsszal.
[ Szerkesztve ]
-
C00LnkA
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #3307 üzenetére
Köszike - meg is találtam a Mobile Installation Cracket de ez 2.1-hez van és gondolom nem jó 2.2-höz, mivel ipa telepítésénél kifagy a kicsike :'( Írtátok hogy rakjak fel egy free appot előtte de az előbb említett accountkreálási nehézség miatt ez nem megy..
u.i.: a Spore-t felrakta de azt írja hogy: The application cannot be opened.
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
david79 #3308 üzenetére
Így hirtelen google nem talált, persze lehet ha jobban túrná az ember akkor rálelne egyre.
Kényelmi szempontból nézve szerintem ugyanott vagy mint update/restore+QuickPWN esetén. 1GB root partícióra meg csak annak van szüksége aki fejlesztői eszközöket is használ. Az 500megásat is tudod növelni, ha kitörlöd a neked nem kellő nyelveket, valamint áthelyezteted BossTool-lal a betűtípusokat a nagyobb partícióra.
Persze lehet valaki csinál egyet neked ha szépen megkérsz egy Mac tulajdonostDe ebben az esetben szvsz hamarabb célba érsz egy Mac fórumon, vagy a szifon.com-on. Esetleg keresd Ulkesh-t, azt hiszem neki is van fent Mac OS X.
[ Szerkesztve ]
-
david79
csendes tag
elsősorban kényelmi szempontból!
De a root növelése sem lenne rossz!!!
-
RenegadeC2
aktív tag
#3293: Ezzel csak az a baj, hogy 2.1-es mobileinstallation crack-et hiába teszi fel 2.2-es fimware-re, utána telefonon nem hajlandó frissíteni AppStore-os alkalmazásokat mivel nem egyezik az md5cheksum. Letölti, utána install vagy három óráig, aztán kidobja hogy nyazsgem, töltsem le ájtyúnszon mert így nem tudja felrakni. Miután felraktam SSH-n keresztül a 2.2-höz valót, semmi baja. Persze ha nem használja AppStore-t vagy csak iTunes-on keresztül frissít akkor nem gond.
#3299: Ulkesh már leírta a #3297-es hozzászólásában. Appulo-n fent van Shazam is.
#3300: Anno én így csináltam, akkor működött. Sajnos most néztem, az az oldal ahonnan redeem kódot kértem már nem működik, de lehet google talál neked megoldást
#3304: Akkor minek custom fw? 1gigás root partíciót akarsz talán? Ha nem, akkor csak simán update vagy restore, aztán QuickPWN ráereszt.
#3305: Alsó sorban Manage > utána Sources > jobb felső sarokban Edit > Bal felsőben Add (azt hiszem, fejből írtam)
WinSCP-vel kapcsolatban mit nem értesz? Írd le aztán felvilágosítunkMár csak azért is érdemes tudnod, mert előbb-utóbb úgyis szükséged lesz rá (szerintem).
-
C00LnkA
csendes tag
válasz
macikos #3293 üzenetére
Köszi szépen macikos, de nem találom a Cydián belül hogy hol tudnám addolni a repot - egyedül az installerben van nekem ilyen de az szökőévente tölt csak be. A másik h hiába próbáltam accountot kreálni iTunesba akár magyar volt, akár us, mivel nem találtam kártya nélküli lehetőséget - pedig vagy 5x megpróbáltam úgy ahogy leírtátok.. hol a hiba?
-
david79
csendes tag
hello! Valaki tud olyan custom firmware-t 3g hez ami frissíti a baseband-et is? Független a teló! Köszi!
-
Cyber_Bird
senior tag
igen, mindenképpen kell jailbreak sajnos, és mobileinstallation crack. 2G-re tényleg nincs egyelőre, sajnos a dev-team nem foglalkozik vele, legalábbis nem top prioritás.
azt még elfelejtettem az előző poszthoz hozzáírni hogy az a 88Mbyte/óra erős felülbecslés
hallgatni a wunderradio nevű progival vagy a flycasttel tudsz netrádiót-[ Szerkesztve ]
-
válasz
Cyber_Bird #3301 üzenetére
-
Cyber_Bird
senior tag
a megoldás az rá, hogy a googlebe beírod hogy appulo és az első linkre kattintasz
ott nézegeted a programokat, és amelyiknek a leírásában a price: Free -t látod azt letöltöd, és felrakod itunesal a telcsire, elvileg ugyanolyan hatása van mintha egy itunes storeból letöltött free progit raktál volna fel. gyak meg nem iztos mert nem teszteltem.#3299:
Shazam helyett ajánlom a midomit
netrádió attól függ hogy milyen minőségben hallgatod mondjuk 192 kbps minőségben ami már bőven jó netrádiónál (192/8) *a hallgatás ideje másodpercben (pl 1 óra=3600) és meg is kaptad kilobyteban ezt osztod 1024 el és meg is van MegaByteban, természetesen ez csak közelítő adat mert van háttérforgalom is mellette, de számolj mondjuk (200/8)*3600/1024=~88Mbyte[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hobby elektronika
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...