Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
gomez55
tag
válasz
Cyber_Bird #2496 üzenetére
Koszi, nem lattam felul a fuleket... bamba voltam.
Sikerult is. -
Cyber_Bird
senior tag
az a baj hogy nekem a backgrounder nem hozott annyi hasznot amennyi erőforrást elhasznált, csak netrádióhoz használtam, és ha hívtak, az is befagyott vele, szóval nem érte meg nekem, de ízlések és pofonok. de úgy hogy semmit nem küldtem a háttérbe is sokkal jobban fogyott az aksi mint nélküle.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Cyber_Bird #2487 üzenetére
"első indítás után az ipod,safari,és mail funkciókat betöltve hagyja a háttérben, annak ellenére hogy figyelmeztetne erre, úgyhogy érdemes vagy mindig force quittel kilépni (home hosszan nyomva) vagy szimplán letörölni a backgroundert. Szerintem nem ér annyit."
Ezért kár lenne letörölni
Az iPod, Safari és Mail programok, vagy egy részük alapból futnak a háttérben, ez nem a backgrounder érdeme. Szerinted, hogy kapnád meg a leveledet, SMS-eidet, hívásaidat, ha a hozzájuk tartozó alkalmazás nem futna a háttérben?
Az iPod és Safari pár processe (nem az egész program) meg azért marad bent, mert gyakran használt alkalmazásnak számítanak, így gyorsabb a következő indulásuk.A Backgrounder valóban használ némi erőforrást a háttérben, hisz folyamatosan fut, de minimálisat. Ha meg szándékosan küldesz valamit háttérbe, akkor azzal számolni kell, hogy az fogyasztani fogja az akksit.
-
2T
tag
Most vettem észre hogyha fut a háttérben a zene akkor "a gomb" kétszeri megnyomásával egy ilyen kis vezérlőpanel jelenik meg, nagyon pazar
[ Szerkesztve ]
-
gomez55
tag
válasz
Cyber_Bird #2492 üzenetére
Ezt hogy a windows cimtarral szinkronizalom ezt le tudnad irni reszletesebben, mert itunes-ba nem talalom.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
gomez55 #2491 üzenetére
Törölni egyesével tudod őket, vagy összeszinkronizálod a windows címtárad tartalmával, itunesból, és akkor ha abban nincs semmi, akkor a telefonon se lesz semmi, ha van akkor az is felkerül a telóra
Sim kártya tartalmának felmásolása:
Settings - Mail,Contacts,Calendar- Import Sim Contacts[ Szerkesztve ]
-
gomez55
tag
Sziasztok, nemreg kerult hozzam egy iphone 3G, de lenne par kerdesem rola:
- mivel elottem haverom hasznalta ezert a nevjegyzekben ott maradtak a telefonszamok. ezeket hogy tudom kitorolni
- hogy tudom a sim kartyam tartalmat felmasolni a telefonraEgyenlore ennyi. Koszi
-
macikos
addikt
válasz
Cyber_Bird #2487 üzenetére
Most hogy mondod, gondolkoztam ezen én is, csak nem igazán foglalkoztam vele, de szerintem is levesz az akksiból. Ezzel, hogy írtad meg is győztél, le is szedtem
A múltkor meg nem tudom mit csináltam, de a használatnál 48 óra használati idő szerepelt és 2 nap készenléti idő
Tehát a háttérben valami szépen el volt magának.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Akkor biztos, hogy nem invisible shieldet fogok venni az iPhone 3G-mhez, hogyha nalam ugyesebbeknek is egy oraig
tart a felrakasa.. En meg az N95-omhoz a Brando-t sem tudtam felrakni (pedig nem csak egyet es nem csak egyszer probaltam), ugyhogy akkor ezzel meg sem probalkozom. Mindjart szetnezek, hogy milyenek vannak meg ezen kivul.
-
Cyber_Bird
senior tag
OFF: hehe, biztos nem lopott, vagy clone
ON:
Más is tapasztalta már, hogy a Backgrounder elég erősen leszívja az aksit?
utána googliztam, és első indítás után az ipod,safari,és mail funkciókat betöltve hagyja a háttérben, annak ellenére hogy figyelmeztetne erre, úgyhogy érdemes vagy mindig force quittel kilépni (home hosszan nyomva) vagy szimplán letörölni a backgroundert. Szerintem nem ér annyit. -
tween
őstag
Most olvasom Aproneten,hogy egy srác 20 darab független bontatlan iPhone 3g 16gb-ot árul...féláron írja 60 ezrecske darabja,mi ebben a gyanús nekem?
[ Szerkesztve ]
-
konzol01
csendes tag
válasz
JonnyFilpo #2478 üzenetére
Köszönöm a választ
... máris sikerült
-
bepe79
addikt
Honnan kintrol?
Nem tudom kintebbrol rendelni, mert jelenleg az UK-ban vagyok.
De latod, hogy a fuggetlen iPhone 3G-met is dragabban vettem itt, mint amennyiert otthon lehet. De nekem meger ennyit, hogy ne szedett-vetett GSM bolttol vegyem, es ne lopott cuccot vegyek, es ne turbo-sim-es cuccot vegyek, es ne hasznaltat vegyek. -
Malory
tag
Invisible shieldet szerintem megéri venni, csak érdemes kintről rendelni, mert majd egy 1000-es olcsóbban jutsz hozzá. Más lesz a tapintása az egész telefonnak, (mert az egészet befedi) de mondjuk nem is sérül meg a burkolat, ha teszem azt autóból kiszálva leejted a betonra véletlenül... Egész addig, amíg az utóbbi meg nem történt velem, tanakodtam magamban, hogy jó döntés volt-e... azóta nem tanakodom
Ha pedig megveszed, nézd meg a felrakási videót ami az oldalukon is van és készülj fel, hogy nem 5 perc. Konkrétan fél-1 órát szenvedsz vele mind a két oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
david79
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna dobni egy linket ahonnan le tudom tölteni a swirly mms 1.2.6-os verzióját? Köszi!
-
Ceko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #2480 üzenetére
110-120K körül már van gyárilag független is!
-
konzol01
csendes tag
Hello! Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a Cycorder-ből a videokat hogy tudnám USB-n keresztül feltenni a gépre? (még egy darabig nincs wifi a közelemben)
-
bepe79
addikt
Jonnek a tovabbi kerdeseim: ha megerkezik a telom, akkor erdemes ezt is 3x egymas utan hosszasabban tolteni meg lemeriteni (formazni), vagy elviekben nem kell, vagy nem is szabad? Milyen tokot erdemes majd hozza vennem? Az alabb altalam berakott videoban lathato invisible shield jo? Megy vele rendesen az erintes-vezerles? A 3G-sbe a SIM kartyat hol es hogyan kell majd beraknom?
-
aBONiE
csendes tag
Sziasztok!
Aug. 22-e ota vagyok iPhone tulaj, nemreg pedig jailbreakeltem a kicsiket.
Az lenne a kerdesem, hogy ha a 2.2es update megerkezik, az vajh lekapja-e rola a jailbreaket?
Csak mert restoreolnek, de nincs kedvem minden zenet, appot, etc ujra rapakolni, ezert gondoltam megvarom a 2.2-t. -
bepe79
addikt
Lenne meg egy kerdesem: mennyire zsebmeret az iPhone 3G? Azt tudom, hogy nagyon nem kicsi, de bele lehet preselni egy nadragzsebbe? Vagy nagyon gaz? En az N95-omet is zsebben hordom, es a hosszal es szelesseggel meg nincs is gond, de a 17-18 mm-es vastagsag miatt igencsak `kiall`. Az iPhone 3G meg sokkal veknyabb lesz, viszont hosszban es szelessegben nagyobb.
Hoztam nektek ket iPhone 3G strapa-videot:
1., [link]
( http://uk.youtube.com/watch?v=TkXlriABfOo&feature=related )
(kulccsal gyilkolos / karcolgatos, vizben megmosos, 2 meter magasrol leejtos, motorral athajtos...)
Meglepett, hogy a ket fejmagassagbol valo esest gyakorlatilag kibirta !!!, ugy, hogy betonra !!! esett.
2., [link]
( http://uk.youtube.com/watch?v=bJH3xZ5ZDwE&feature=related )
( kulccsal kaszabolos)
-
-
bepe79
addikt
Nah, meg is rendeltem a kicsiket!!!
Delivery Details: : PhoneDevil
Order #: 203-xxxxxxx-xxxxxxx
Delivery Method: Standard
Delivery Preference: Group my items into as few deliveries as possible
Subtotal of Items: £479.97
Postage & Packing: £0.99
------
Total: £480.96
Promotional Gift Certificates: -£0.00
------
Total for this order: £480.96Delivery estimate: 5 Nov 2008 - 8 Nov 2008
Dispatch estimate for these items: 31 Oct 2008 - 3 Nov 2008
1 "Brand New Apple iPhone 8GB-Unlocked Mobile Phone-Black"
Electronics; £479.97Sold by: PhoneDevil
Az amazon.co.uk sima iPhone-kent irja, de ez a 3G-s, mert az elso generacios ertekesiteset anno betiltottak itt az UK-ban, mert volt valami balhe, es azota sem lehet kapni ha jol tudom (vagy csak nagyon nehezen). Szoval ez a 3G-s, a seller is ezt irja kulon a kis leirasaban. Meg megeskudott ra hogy ez nem turbosim-es.
-
bepe79
addikt
Mibol fog kiderulni, hogy az-e? Az olaszban is van gondolom angol nyelv, hamar itt az UK-ban ertekesitik (legalabbis ajanlom nekik
)
Szerintem egyaltalan nem, mert itt a google.co.uk-val rakeresve a 3G-sbol arulnak fuggetleneket 800 meg 900! fontert is.Az a mai arfolyamon szamolva (330-as valtoval) 297000 Ft...Ehhez kepest en felaron hozzajutok, es ha ez tenyleg nem turbo sim-es, hanem Apple hivatalos gyari fuggetlen, akkor szvsz nagyon jo uzlet.
Azt hiszem meg is kotom akkor ezt az uzletet.
A rendelesrol es a vegeredmenyekrol itt majd beszamolok (lebeszeltem magam a 8800 Arte-rol es iPhone 3G lesz helyette, lehet, hogy nem fogom megbanni).
-
bepe79
addikt
Mar nem tudom sajna szerkeszteni, mert lejart az 5 perc. Egy gyors kerdes: ha 479-ert megveszem ezt az UK-s gyarilag sim free-t, akkor az ugye az osszes magyar kartyaval is fog majd mukodni, tehat ha hazamegyek januarban, akkor otthon is hasznalhato lesz majd?!
-
bepe79
addikt
Ha erre nincs senkinek ellenvetese, akkor ezt ma, vagy holnap meg is rendelem
, es egy uj iPhone 3G, gyarilag fuggetlen, UK-s boldog tulajdonosa leszek.
Ha azt irjak, hogy nem turbo sim-es, es ki is emelik, hogy gyarilag, hivatalosan!, az Apple altal fuggetlen iPhone 3G, akkor annak ugy is kell lennie, mert ha nem, akkor eleg sokan reklamaltak volna mar, es moneyback-et koveteltek volna (tobbek kozt en is lehet, hogy azt tennem). Ellenvetes? Mert ha nincs, akkor meglepem magam egy ilyennel.
-
bepe79
addikt
válasz
macikos #2458 üzenetére
Az amazon-on a phonedevil.com nevu seller igy hirdeti az iPhone-jat 479 fontert (raadasul rosszul is lattam, mert ez a 3G-s !!! origi gyari-fuggetlenul:
``3G 8GB iPhone OFFICIALLY unlocked by Apple, with full EU product warranty. Our stock does NOT use turbo sim, it is authentic unlocked stock. Do not be fooled by other sellers selling phones that are 'unlocked' using turbo-sim.``
Na ehhez mit szoltok? Apple-fuggetlen, origi, SIM-free, es 3G-s, szerintem akkor ez a nyero iphone.
Mi a velemenyetek? Ha tenyleg 3G-s es tenyleg gyari fuggetlen, akkor ez baromi jo vetel szvsz. Ugyhogy ezen gondolkodom erosen.
MOD.: raadasul 100%-os feedback-je van a boltnak
[ Szerkesztve ]
-
c45
csendes tag
Üdv
Na még egy ,,láma" kérdést föltenék . Na 2008 január 25 én vettem a t-nél ku990 -est elöfizetésel 24 hónapost ( havi 2 ezret fizetek ) . Na és vennék egy csili-vili iphone lehetséges úgy hogy , megveszem 87 ért és a meglévö elöfizetés használom abból maradt még 12 hónap ,lehetséges úgy.
A választ elöre is köszi kicsit értetlen vagyok............[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Koszi az alabbi valaszokat!
Kezdek kepben lenni, valoszinuleg 3G-bol amit latok fuggetlenkent arulva, az mindegyik Turbo SIM-es, es az ebay.co.uk-n is mindegyikhez irnak turbo sim-et.
Az amazon.co.uk-n meg a legtobb iPhone-hoz (az elso gneracioshoz!!!) is azt irjak, hogy fuggetlenitett ugyan, de turbo sim-el. Egyetlen egy boltot / eladot talaltam, ami 479 fontert adja az elso generaciosat, es azt irjak, hogy nem turbo sim-el megoldott, hanem gyarilag, Apple-tol fuggetlenul erkezett iPhone.
Ezek szerint meg az elso generacios fuggetlennek is 400-500-nal van az ara, a 3G-sek meg mind meregdragak es raadasul meg at is verik a vasarlot, mert mind turbo sim-es. En mostantol ezen a gyarilag fuggetlenen gondolkozom, csak megvarom, hogy az ev vegi bonus-omat a szamlamra utaljak.
-
benny_ray
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 3G vásárlás előtt állok. Az Invisible Shield megérkezése későbbre várható, mint a teló megvétele. T-mobilnál frissen vásárolt készüléken van védőfólia igaz? Nem akarnám megkarcolni addig, míg meg nem jön a fóliám.
[ Szerkesztve ]
-
c45
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2453 üzenetére
Oks csak eszt akartam tudni
-
c45
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2451 üzenetére
Nem aszt akartam kérdezni : Ha frisstem az iphonet 2.01 fw van rajta . És ha valahonét leszedek egy játékot ( nem itunesről ) akkor aszt menni fog nem hackelt telon?
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Dexar007 #2450 üzenetére
ha nem kell 9900-es csomagban foglalt cuccok egyike sem, akkor jól mondod bár azthiszem 1690 a legolcsóbb havidíjas díjcsomag a T-nél, ez pedig az ECO így a havi 990 havi 1690-re módosul
c45: ha nem akarsz fizetni a játékokért,programokért amiket pénzért árulnak az appstore-ban, akkor nem elég, ha fizetni akarsz értük, akkor bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz
Cyber_Bird #2448 üzenetére
A legolcsóbban úgy jövök ki hogy 87ezer forint plusz 24hónapos hűségnyilatkozat és havi 990Ft jól mondom?
-
c45
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2448 üzenetére
Üdv
Mi most eszt nem értem ........ Nem elég anyi hogy ráteszem 2.01 fw és akkar már mehet a játék? Én csak az itunseböl akkarok telepiteni nem akkarom feltörni . -
Cyber_Bird
senior tag
Szia!
Igen, így van, a legolcsóbb Eco csomagban (1600 és lebeszélhetó azthiszem) hűségnyilatkozat aláírásával(csak arra írod alá hogy t-nél maradsz arra nem hogy díjcsomagot nem váltasz) megvehető. másik 27900 forint 2 éves díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozattal havi 9900 forintot fizetsz, de ebben 400 perc 200 sms és 2 Gb adatforgalom is van, szerintem megéri(nekem megérte) így.2. Mindenképpen frissíteni kell a fw-et rajta mivel 2.01 el árulják azthiszem. 2.1-et felteszed, aztán a quickpwn nevű programmal "feltöröd". Ez annyit takar hogy Jailbreakelt lesz a telefon, azaz tudsz rá nem appstore-ból vásárolt programokat is telepíteni. ezt gyári fw-el nem lehet megvalósítani, azaz igen, mindenképp módosítani kell a fw-t
-
c45
csendes tag
Helló
Kicsit olvagatam a hozzászloásokat és eszt találtam : 87 ezerélt meg lehet venni havi ezer forintért , igaz ez? Akkor ez nekem jó volna nem sajnálnám rá a 87 ezeret ha nem kell havi 16 ezeret fizetnem csak jobban járok.........
Volna még valami : ha meg veszem a t-nél akkor kell a fw fristeni ?Hogy rá tudjak telepiteni alkalmazásokat .
A választ elöre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Ha ez mindketto szerzodes nelkuli, es fuggetlen, akkor szerintetek megeri a kifuggetlenitett?"
Mivel iPhone3G-ből nem létezik olyan, hogy kifüggetlenített (nincs még hozzá unlock), így az egész oldal hitelessége enyhén megkérdőjelezhető.
---
Csak a 3G-s tud porosodni, a régi verziónál az üveglap rá van ragasztva légmentesen a kijelzőre, így semmi nem kerülhet alá, max buborék a gyártásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Cyber_Bird
senior tag
1. Én eddig csak 3G-nél hallottam de eddig(kopp kopp kopp se az enyém, se barátnőmé nem porosodott) de az fix hogy vinném vissza egyből garanciában ha ilyen történne
5. Annyit tennék hozzá, hogy kapsz egy kis eszközt aminek egyik fele egy usb aljzat, másik fele pedig szabvány 220(tudom 230)-ba illeszkedő csatlakozó és így tudod tölteni vele.[ Szerkesztve ]
-
C^^
őstag
2.: Milyen "asztalra" gondolsz? Alapból ezt kapod, mikor sleep mode-ból feléleszted, majd ha feloldod a zárat ezt látod. Ez a "főmenü".
3.: Abszolút jól kezelhető, ha hozzászoksz (pár nap) még gyorsabban is fogsz SMS-t írni, mint a hagyományos pötyögtetős telefonokon.
4.: DOCK - Ebbe bele tudod állítani a telefont, így nem közvetlenül a kábelt kell beledugdosni. Az első generációs szifonhoz alapból jár, a 3G-hez külön lehet megvenni.
5.: Lehet hálózatról is tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Ujabb lama kerdesek:
1., az iPhone vagy az iPhone 3G a porosodos?
2., valamelyiknel be lehet allitani, hogy az ``asztalt`` is lehessen bamulni, vagy mindenkepp a menu-nel kezdodik minden?
3., mennyire kell felni ettol az erinteserzekeny cucctol a jol megszokott billentyuzetes telok utan? Jol kezelheto, vagy borzalom megirni egy SMS-t?
4., mi az a dokkolo?
5., lehet konektorban tolteni, vagy csak szamitogeprol USB-n kersztul? -
DroneZ^
őstag
az *.M4R formátumú zenét behúzom itunes, ringtonesba, és nem rakja be, továbbra sem tudom hogy tudnék csengőhangot feltölteni!
-
bepe79
addikt
Es most lenne egy 'szakmai' kerdesem is: erdekes modon en is azon iPhone felhasznalok koze tartoznek, akik nem eroltetik a net-et. Ki lehet kapcsolni valami kozponti net-beallitassal, hogy a szifonon levo alkalmazasok kozul egyetlen egy se erhesse el a netet es semmi ne tudjon a netre csatlakozni es adatforgalmat generalni? Mert gyanitom, hogy telepakoltak olyan alkalmazasokkal, amik csak szivjak a tulaj veret (penzet).
-
bepe79
addikt
Na, elkuldtem nekik az e-mailt, mert itt rajtam kivul meg masokat is erdekelt ez a kerdes a topikban. Ezt irtam most nekik:
I 'm wondering about your brand new unlocked iPhone 3G and I `ve seen the price (£250) on your web site. My question is; has it a connected contract or is it a full sim free (unlocked) phone without any contract? What about the warranty? Is it a boxed new one which has never been used?
Thank You for Your advice!
Tehat rakerdeztem a harom legfontosabb dologra, a szerzodesre (hogy van-e..), meg a garira, meg arra is, hogy volt-e mar kibontogatva ellenorzesre.
-
bepe79
addikt
Visszaterve erre a post-omra. Szerintetek elkepzelheto az, hogy ez a bolt, amit irtam az iPhone 3G kartyafuggetlent 510 fontert adja: [link]
( http://www.hallolondon.co.uk/free_ads/for_sale/computing_&_phones_!48/Apple_iphone_3G-16GB_Sim_Free_~222182.html )
, az iPhone 3G Unlocked (kifuggetlenitett) verziot pedig 250 fontert, ahogy irjak: [link]
( http://www.hallolondon.co.uk/free_ads/for_sale/computing_&_phones_!48/APPLE_IPHONE_IN_WHITE_3G__16GB_BLACK_UNLOCKED_PHONE_SIM_FREE_in_HAMPSHIRE_~193096.html )
???
Ennyi lenne a kulonbseg az origi SIM Free meg a kilockolt kozott arban?
Ha ez mindketto szerzodes nelkuli, es fuggetlen, akkor szerintetek megeri a kifuggetlenitett? E-mailben mindjart rakerdezek, hogy a 250 fontoshoz kapcsolodik-e valamilen szerzodes (merthogy az ordog nem alszik...), es ha nem, akkor tenyleg nagyon jo vetel szvsz. A Nokia 8800 Arte-n agyaltam meg sokat most, de annyi porosodasi gond van nala, hogy valoszinuleg leteszek rola.
Olvastam itt, hogy az iPhone is porosodik!!!
Ez inkabb a 3G-sre vagy pedig a simara jellemzo?
-
JULIANUS8979
csendes tag
HELLO
-
DroneZ^
őstag
hogy lehet csengöhangot felrakni? a gyáriak elég sz4rok. az itunes help szerint a bealltasoknál bepipaltam a ringtones-t de nem enged behuzni semmi zenét, a Store menüpontban meg nincs ott a " Create a ringtone" lehetőség... akkor most hogy lehet egyedi csengőhangot beállítani?
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Erre valaki??
-
Dexar007
veterán
De ha aranykártyás akkor más a helyzet nem?
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
macikos #2426 üzenetére
szerintem is vigyázz vele, irass papírt hogy az előfizető fizeti a havi díjat, rendes adásvételit is írjatok, stb.
max olyast tudok elképzelni hogy megvette mondjuk 87900ért a legolcsóbb 1000 hufos díjcsomagban hűségnyilatkozattal de amúgyis előfizetéses volt és így nem zavarja[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Az iPhone-on az AppStore-ban, hogyan tudok acc-ot cserèlni?Lehet Èn vagyok bèna,de baromira nem talàlom...
-
Dexar007
veterán
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy a t-mobilnál az iphone 3G-t hűségnyilatkozat nélkül el lehet vinni?Mert holnap fogok találkozni egy gyerekkel , akinek állítólag 3G-s szifonja van hűségnyilatkozat nélkül és ráadásul magyar tmobilos létezik ilyen? -
DroneZ^
őstag
továbbra sem tudtok megoldást GPS használatára? Lehetőleg wifi nélkül? Kellene valami elmenthető magyar térkép mondjuk
-
macikos
addikt
válasz
Cyber_Bird #2415 üzenetére
Amire te gondolsz az szerintem az Easy Wi-Fi
Van még hasonló wifi kereső: WiFiFoFum
[ Szerkesztve ]
-
JonnyFilpo
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2415 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, megpróbálom akkor őket
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
JonnyFilpo #2414 üzenetére
Kevertem egy kicsit két progit, de a lényeg:
Az egyik progi stumblerplus ami mutatja a környező wifi hálókat és csoportosítja őket hogy open, wep vagy wpa és mutat róluk infókat, de nem lehet belőle egyből kapcsolódni.
cydiából tölthetőa másik a WiFinder : Ami megkeresi a környező hálókat, és mutatja hogy milyen titkosításuk van, de nem csoportosítja aszerint őket, de ebből tudsz is egyből csatlakozni
Link hozzá:
[link]Ezt a kettőt vontam össze véletlen. emlékeimben, de tuti van olyan ami tudja mindkettőt egyben.
[ Szerkesztve ]
-
JonnyFilpo
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2413 üzenetére
Cyber_Bird : Hello ,megkérdezhettem mi annak a proginak a neve amiről irtál.
Előre is köszönöm -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
StoneBridge #2412 üzenetére
Tény, de annyi szabad, vagy szabadon felejtett hozzáférési pont van, hogy nagyobb városokban, szinte mindenhol tud wifizni az ember, nem mondom, én nehezen lennék meg a mobilnet csomag nélkül, de barátnőm vígan megél vele, így hogy itthon wifi van, suliban wifi van, útközben bármelyik McDonald's előtt wifi van meg egy rakás más helyen is.
van egy egyszerű kis program Cydiában, amivel lehet is szűrni hogy csak a nyitott hálókat mutassa, és programból tud is csatlakozni. úgyhogy pesten, nem annyira égető probléma a mobilnet hiánya. -
StoneBridge
senior tag
Visszatérve a porosodási problémára - ha jól olvastam, volt már másnak is hasonló esete -, miután bevittem kb. két hete a T-hez és kérdeztem, hogy ez így garanciális javításra beadható-e (igen, beadható), ma kaptam egy új készüléket, mivel javítani nem tudták.
Tehát minden úgy zajlott, ahogy gondoltam, sőt a bevizsgálás idejére egy 16GB-os kölcsön darabot is kaptam. Korrekt! -
zedonbass
csendes tag
Hm, akkor vagy a kérdésfeltevésed nem egyértelmű, vagy nem értetted a választ...én úgy értelmeztem, hogy arra vagy kíváncsi, az ikon400/600-on kívül meg lehet-e vásárolni az iPhone 3G-t, és milyen feltételek mellett. Erre pedig világos választ ad a linkelt PDF-fájl, ha megnézed.
-
c45
csendes tag
válasz
robi0604 #2408 üzenetére
Helló
A 24 honapból 12 honap járl le . De én boldogan rá szánok többet is , csak ne evel a dijcsomagal keljen meg venni . MAX : 80 ezerból kijönn egy iphone 8gb-os t-mobil ikon i400 és i600 nélkül , nagyon jó lenne......
Ezen a sorron meg akadt a szemem :
Díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat nélkül** 86 970 Ft 99 990 Ft Ezzel bármien csomagot lehet választani?ui:. iphone 3g lehett msn-ni?
[ Szerkesztve ]
-
robi0604
őstag
Szia!
Csak akkor tudsz vásárolni,ha az aktuális hűségnyilatkozatból minimum 18 hónap már lejárt!
Más díjcsomaggal, csak jóval drágábban tudod megvenni és, ha kiszámolod, közel annyi lesz a legjobb esetben a havidíjad, mint az ikon 400-as, ezért szerintem azzal éri meg a legjobban.
-
c45
csendes tag
Helló
Iphone 3g akkarok venni a t-mobilba . De nem akarom ikon400 se az ikon 600 dijcsomagal venni . Nem netezek sokat .. De lehet valahogy másik dijcsomagal venni ? Itt semmi értelmezset nem tudtam ebböl kihámozni . SegitsetekKell nekem egy ilyen . És még valami . Januárbam vettem egy ku990 és elöfizetésel . Na aval az elöfizetésel meg lehet venni ? A réi a hüség még nem járt le vissza van kb 1 év .
A válasz elöre is köszi[ Szerkesztve ]
-
DeepDish
őstag
válasz
k2iller42 #2385 üzenetére
Igen en is ezt keresem pc vs iphone 3g netmegosztas, de mukodo leirast meg nemtalalmta es se imodem, se netshare nem megy nekem?!
(#2384) tojas-84: Nekem megy , azt irja ki, hogy swirlymms 1.2 licensed , gondolom legujabb, mivel elotte ratoltam, de T-Mobileval nem megy MMS es mar tobb ember is panaszkodik! Ne
tek muxik?
-
Ulkesh
őstag
válasz
tibigym #2398 üzenetére
"Mennyire rohadt dolog, hogy összetörik a kijelző előtti üveg, a kijelző sértetlen, mégse cserélik ki sehol az üveget csak kijelzővel eggyütt!!!!!!!!"
Persze, hogy nem cserélik.
Iszonyú babra munka egyenként leoldószerezni minden szilánkot a kijelzőről, majd ha ez megvan akkor légrés és buborék mentesen felragasztani az újat.
Főleg mivel a művelet 98%-ban az érintőfelület halálával végződik."most akkor én áljak neki kontárkodni?"
Ha sok türelmed van, akkor inkább igen, mert ha nem sikerül, akkor is ki kell fizetned egy szerviznek a munkadíjat. De én inkább azt javaslom, hogy add el alkatrésznek a készüléket és 50-60 rugóért vegyél újat. Így olcsóbban megúszod.
---
Ugye nem az aláírásodban szereplő 3G-ről van szó? Csak mert iPhone3G-nél külön van már az üveg...
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Az itunes hol tárolja a fileokat?
Mármit amiket beleraktam,videókat,csengőhangokat,játékokat és mindent?
Eltárolja külön valahol vagy csak valami indexet készít magának ?
És mégvalami. Rengeteg alapos munkával megcsinéltam a zeneimet,boritoimat,. Erről illetve az itunes tartalmáról tudok valahogy egy komplett mentést csinálni,hogy baj esetén vissza tudjam állítani az itunest a jelenlegi állapotára? Pl xp ujratelepitesnél.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...