Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Volna egy kérdésem.
Valaki kipróbálta már a sennheiser mm200as bluetoth fülhallgatót?
Ha igen írja már le legyen kedves a tapasztalatait vele kapcsolatban.
-
Zoty4
őstag
Valaki esetleg tudna nekem ebben segíteni?
#4917 -
Zoty4
őstag
Sziasztok
KB két hete tettem fel a 2.2es softot. Tegnap próbáltam fotózni, és a fénykép nem siekrült, a miniatűröknél fehér kép látszik, amikor meg ráklikkelek egy nagy feketeség van.
Amikor kilépek a fényképezős részből és visszalépek akkor meg már ott sincs az előbb készített kép.
Ötlete van vkinek ez ügyben? -
Zoty4
őstag
válasz
bentsze88888 #4581 üzenetére
Tanulj, előtted az éjszaka
-
Zoty4
őstag
iLog-ra valami alternativát nem tudtok, mert nekem nem hajlnadó elindulni 2.2 alatt. Kilép egyből amikor elindítom
-
Zoty4
őstag
Na végre volt egy kis időm és gondoltam megpróbálom feltenni a 2.2-t (T-mobilost) szifonos verziót a leírásuk alapján. Minden jól is ment , csak a tört appokat nem engedi feltenni a telora. Tudna nekem esetleg ebben vki segíteni?
-
Zoty4
őstag
Én szerintem kihagyom ezt a 2.2-s softot, nem látom értelmét. Szinte semmivel sem tud többet mint az eddigi 2.1+JB után feltett dolgok. Nem ér meg több órás szenvedést mire mindent finomra hangolsz , lemented a régi beállításokat, majd visszarakod.
Ha szűz telcsim lenne, akkor megcsinálnám, de így nem látom értelmét -
Zoty4
őstag
válasz
Cyber_Bird #2894 üzenetére
marha egyszerű, gondolom nem ismeretleneknek küldesz smst. Megkérdezem hogy te is T-mobilos vagy? ha igen mehet neki az sms, na nem mintha 10nél többet küldenék
-
Zoty4
őstag
válasz
Dexar007 #2851 üzenetére
nem ilyen egyszerű hogy nem fizeted a havidijat sztem, benne van a szerződésben hogy mennyit kell kifizetned ha teloért ill a szerződésből való menekülsért és ugye 1. hónapot is ki kell fizetned. Elmondom neked hogy kb ugyanott vagy mintha egy évig fizeted a havidíjat.
Amúgy meg nem biztos hogy jó, ha végrehajtót küldenek az emberre nem fizetés miatt. -
Zoty4
őstag
válasz
Cyber_Bird #2762 üzenetére
köszi
-
Zoty4
őstag
Frz a feliratot milyen beáálítással kell megcsinálni, hogy ne is zavarja a filmet de lehessen is látni, persze más is válaszolhat
3.12es verziót szedtem le
iphone H264 normal, low vagy high qualityt érdemes, beállítani? nem szeretném hogy akadozzonVolna még egy kérdésem a filmnézéssel kapcsolatban.
Ha mondjuk nézek egy filmet, de meg kell szakítanom, tudom folytatni onnan ahol tartott ?
Bele tudok tekerni vmi értelmes módon?
Mindenki az ipodon nézi a filmeket vagy van vmi jobb program rá?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz
Ferko75HUN #2738 üzenetére
köszi, ez korrekt fasza leírás, neki is esek este
-
Zoty4
őstag
Ha valaki már kitapasztalta hogyan kell div-x, x-vid, h264-es kodek vagy DVD ill. HD 720p filmeket iphonera alakítani, esetleg még értelmes feliratot is tudott a filmre aprikálni, az legyen kedves és dobja be a közösbe (milyen programmal, milyen beálításokkal és hogyan kell, részletes szájbarágós leírásra gondoltam) szerintem sokakat érdekelhet, köztük engem is.
thx
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz
RenegadeC2 #2640 üzenetére
én egyszerűen nem értem az ilyen embereket, vesznek egy ilyen "prémium" telót és sajnál kifizetni havi pár ezer forintot számlára. Az ilyenek villogni veszik
-
Zoty4
őstag
válasz
Remittenda #2638 üzenetére
2giga/30nap: majdnem napi 100megát kéne használni. KB 2x lemerül a telo addigra
-
Zoty4
őstag
válasz
RenegadeC2 #2355 üzenetére
ezzel én is így vagyok, alig küldök smst, bár ezzel élmény pötyögni
netem most kb 200 megánál van 25én
a 400 perc az karcos -
Zoty4
őstag
válasz
tamas.varga5 #2287 üzenetére
a 2G= 2. generációs azaz az iPhone 3G
1G-s a régi iPhone -
Zoty4
őstag
válasz
RenegadeC2 #1965 üzenetére
én pl a freecall accomat be tudtam állítani a SIP-ben így a világon mindenhonnan ingyen telozok haza
-
Zoty4
őstag
válasz
RenegadeC2 #1935 üzenetére
ezt a kosst vhol ki lehet próbálni?
Mármint van neki bemutatóterme, vagy hasonló? - Nem baj ha nincs benne ultrabasszus. Szépen szóljon, de legyen benne basszus is, nem uúgy mint a szar gyáriban, ami botfülüeknek készülhetett, pl az otthoni AKG K530mal meg vagyok elégedve, de utcára túl nagy[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz
RenegadeC2 #1928 üzenetére
Power station egy akksi töltő vagy pótakksi?
ha akksi töltő, mennyi idő alatt tölti fel az akksit.
Mennyi energiát tárol?Tudsz ajánlani SE hpm-70es vagy annál jobb minőségű agybadugós fülhallgatót, amin van headset opció, esetleg stop-play+hangerőszabályzó?
Nagyon fontos hogy jó hangzása legyen. Főleg Trance-et, de más stílusokat is szivesen hallgatok
kösz
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
"Az Orange Ausztriában is forgalmazza az iPhone-t
Körülbelül egy hónapja, hogy megvette az Orange a ONE nevű mobilszolgáltatót Ausztriában, így a T-Mobile Austria már nem egyedüli ezen a piacon. A versenynek a nyertesei a vásárlók, bár egy leheletnyivel drágábban lehet készülékhez jutni (csak 16 GB -tos van a kínálatban a kufsteini üzlet vezetője szerint, bár még hirdetik a 8 GB-ost), viszont a „Hallo Europa 0” csomag mindent visz!A készülék 229 Euro, de havi 25 Euro-ért minden hálózatot 1000 perc erejéig díjmentesen hívhatunk egész Európában!
Azért ez kimagaslóan jó ajánlat, ugye?Aki Ausztriában él az feltétlenül látogasson el a következő oldalra: "
info: http://www.beszeljukmac.com/
-
Zoty4
őstag
vki tudja hogy kell végezni Maris Brooddal SW-ben?
-
Zoty4
őstag
Ne beszéljünk már ennyit a T-ről meg a "genyaságokról"
és beszéljünk kicsit többet a telefonról, mielőtt jön egy admin bácsi és elfenekel minket!!! -
Zoty4
őstag
Valaki pls válaszojon (#1789)
Nekem most 3 dolog hiányzik nagyon, az egyik vmi freecall jellegű app, mert gyakran kell külföldöt, pl németországot hívnom. a magyar hívásokra ott a 400 perc
A másik meg hogy excellt tudjak szerkeszteni a telcsin.
a harmadik meg a flash
Csinálnak ilyen progikat egyáltalán ?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
azt hogy tudom megnézni hogy működik e a 3g-s net?
mert azt vettem észre hogy csak akkor van net ha az edget is bekapcsolomés még egy kérdés: miért van E betű akkor is a T-mobile mellett ha kikapcsoltam az edget is?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz
Magnum_ #1778 üzenetére
amióta megvan 1x tévedtem el, és eszembe ötlött hogy van nálam navi, és simán beírtam a címet hova kell mennem és odataláltam a telcsit bámulva.
Egyszer meg a buszról nem tudtam hol kell leszállni, de a navi ahogy közerledett leszálltam
Totál jól használhatóFüggetlent 140-150ért hülyeség venni szerintem
70kért megérte nekem a ikon 400as csomag.
havi 4-5kt beszéltem eddig, igaz többnyire megvártam mindig a csúcsidp végét a kevésbé fontos hívéásokkal, most nem kell bámulni az órát
ha lejár az 1 év hűség akkor max kiüttetem, addigra lehet lesz már rá megoldás[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Csak szólok hogy az istyle-ban ma voltam venni invisible shieldet és van egy csomó, szal aki most akarna beruházni egyre, menjen az Andrássy úti boltba.
-
Zoty4
őstag
válasz
RenegadeC2 #1693 üzenetére
jaja, reggel én is buszról pötyögtem és sokkal jobban akadozott, nem volt olyan folyamatos mintha smst írnék.
Én se sajnálnék egy értelmes programért 4-10€t. De amíg nem oldják meg hogy a bankkártyámról, ami visa-electron tudjak utalni, addig ez sajna elérhetetlen lesz számomra.
A free progik meg hát nem véletlen free-k, 1-2 kivétellel használhatatlan vagy gagyi.Egyébként páran leírhatnánk milyen programokat használunk és mire jó
Én az Air sharinget használom állomány hurcolászásra, meg pdf nézegetésre
ezen kívül fent van a Band: zenélős program és a parlingo: Msn-ezni szoktam rajta
a többi meg mind játék: labyrinth, domino, cubicman, real soccer 09, spore, toy bot, brain challange, metasquare, enigmo, hanoi plus, aki mahjong.
És amik nem mindig működnek hibátlanul: asphalt 4, big bang,
valamint aprogramok közül az ilog és a pocketmoneyMellesleg a feltelepítések óta alig játszottam, főleg emilezni, webezni, Telefonálni
és MSN-ezni szoktam rajta, de egy hosszabb út során nem jönne rosszul ha működnének a játékok is
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz
RenegadeC2 #1674 üzenetére
asphalt nekem crackelt verzio akkor lehet ez a baj de azért as vicces hogg mindenkinek más programmal van baja azonos hardware mellett
-
Zoty4
őstag
válasz
RenegadeC2 #1667 üzenetére
a logout blogomba leírtam mit hogy csináltam, van elég helyem: 213 mega szabad helyem van, a nagy particion meg 6.2
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Van pár progi ami ha elindítok, el sem indul rögtön visszatér az alapállapotba: ilog és a pocketmoney viselkedik így. Az asphalt és big bang cimű játékok meg menet közben lépnek ki
Nem tudjátok miért?
Jailbrakelve van a teló: 2.1es soft van rajta és T-mobileos -
Zoty4
őstag
huh, ezt benéztem. elnézésedet kérem
épp ma olvastam el ,és már nem először benéztem ezt
Van pár progi ami ha elindítok, el sem indul rögtön visszatér az alapállapotba: ilog és a pocketmoney viselkedik így. Az asphalt és big bang cimű játékok meg menet közben lépnek ki
Nem tudjátok miért?
Jailbrakelve van a teló: 2.1es soft van rajta és T-mobileos[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
-
Zoty4
őstag
-
Zoty4
őstag
mitől van az hogy elindítok egy free progit iphoneon és kilép?
(T-s töretlen telo) -
Zoty4
őstag
Mai naptól én is tagja vagyok a klubnak egy 8 gigás 3G-s készülékkel
dat: ellenőriztem, sajna nincs spamek között
Nem lehet hogy az a baja hogy nem volt csatlakoztatva a készülék? -
Zoty4
őstag
Sikerült regelni a Storehoz: "None bankkártyával
"
Viszont a regisztráció végén azt mondja hogy még nem ok, (you have not verified your account) rámegyek az OK-ra. és azt mondja elküldi a verifyhoz a linket az emil cimemre, ami gmail-es.
A gond az nem jön meg:S
vkinek ötlete van? -
Zoty4
őstag
Hogy tudok regelni a Storehoz ha csak Visa electron kártyám van?
-
Zoty4
őstag
Ha jól tudom több féle invisible shield van. Állítólag a Zagg márkájú a legjobb, érdemes szétnézni, mert ami gagyibb az valószínű nem is úgy szuperál mint a márkásabb társa
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...