Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Barett 50cal
senior tag
Hello
Mobilvásárlás előtt állok,és az Iphone meg az 5800 lenne a kiszemelt.
Most még mindig az Iphone-nál maradok,de olyan kérdésem lenne,hogy 2G-set vagy 3Gset vegyek??
Üdv -
rolcsibácsi
őstag
hát a gyári fülesen télleg nem javít semmi, na de ki az aki azt használja aki szeretné is élvezni a zenét
egyébként settings- ipod- EQ.. (ha a kolléga nem találná)
hosszabbítót lehet kapni több fajtát is, kb 4-6ezer Ft.. olcsóbban nemhiszem hogy van
kiadhatod másnak is nem muszáj applenekvagy veszel egy sima fülhallgatót és nem kell hosszabbító, de nem lesz mikrofonos headseted..
windows calendart honnan lehet letölteni?
(nekem nincs benne!!! [windows 7])
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
van ezen a iphone-on EQ? nem találtam sehol. a gyári füles elég gyenge
nem tudjátok hol kapni 3.5 jack-es fél m-es hosszabítót? Mindenhol csak 2.5m-est találok, de az hosszú..:/ ezért meg nem fogok kiadni több 1000ret apple-nek.. -
Ceko
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5290 üzenetére
Köszi!Ez jól fog jönni.Főleg a Google.
-
Csabee.
nagyúr
iPhonra keresek olyan programot, ami méri a 3g-s hálózaton töltött időt, illetve a le és feltöltött adatmennyiséget!
Továbbá örülnék ha lenne program ami méri a beszélgetési időmet, sms-eket!stb..
-
Ceko
senior tag
Milyen naptárat támogat az iTunes, amivel tudom szinkronizálni a telót?
-
sgery
őstag
na mindjárt megyek veszek egy iphone-t aztán meglássuk milyen..
-
DeepDish
őstag
válasz
rolcsibácsi #5283 üzenetére
ERtem! Thx
Hivaslistat mivel tudok torolni egyenkent?
-
rolcsibácsi
őstag
-
samgar
őstag
IClarified egészen pontosan. De sajna nem műxik.
-
samgar
őstag
IClarified egészen pontosan. De sajna nem műxik.
-
samgar
őstag
Tudja valaki hogy az iLog melyik source-ról erheto el?
-
C^^
őstag
Magyar lokalizáció van, a szifon.com csapata folyamatosan foglalkozik vele, de mivel nem hivatalos, ezért Jailbreak kell hozzá. További info: [link]
"hogy van-e rá valamilyen navigációs szoftver?"
"Magasabb szinvonalú" (tehát pl. iGO szintű) ha jól tudom nincs. A Google Maps-szel működik, viszont ahhoz állandó internetkapcsolat kell. Illetve vannak offline térképes félmegoldások.DeepDish: A nem hivatalos alkalmazások/módosítások persze, hogy eltűnnek, mivel azt nem backupolja az iTunes.
[ Szerkesztve ]
-
DeepDish
őstag
Az erdekes az volt,h nyomtam restoret megfelelo fajlbol, majd miutan keszlett nyomtam egybol visszallitast regebbrol, mult heti, persze nem sok minden jott vissza, mivel mobilintallation crack nem volt fennt, okes ujbol eljatszaottam, de ekkor mar a mai mentesem volt ott sajnos ,regi eltunt, majd felnyomtam ingyenes progit es ugy ra a tobbit,de a benne levo menteeim megmaradtak jatekok stb.. Ez mitol van? Nem full formazast nyomtam vagy mi?
Azt se ertem,hogyan lehet megadni kulon datum szerint a back up fajlokat?
-
Warnen
tag
Sziasztok, iPhonra Magyar nyelv érdekelne, és az, hogy van-e rá valamilyen navigációs szoftver?
-
Mad_Boy
csendes tag
Hali.
Az lenne a kerdesem, hogy Rebel sim card-ot lehet-e magyarorszagon venni, vagy csak es kizarolag a netrol lehet rendelni ?
Elvileg az uj kartyajuk mar mukodik 2.2.1 alatt is. -
DeepDish
őstag
A telom kirakta 1szercsak az alma jelet, fogtam DFU mod, majd eadtam neki shift-el a regi 2.2 es baseband nelkuli firmwaret, majd kesz lett es nyomtam ra restoret, de nem igazan rakott vissza ra mindent, aztan itunes, majd ott a maradek 14 ipa fajl ami benne maradt, mondom raszinkronizalom, de istennek se tudom, mert ezt irja ki.
Van vmi tippetek?
-
-
GreenFire
csendes tag
Kihalt a fórum???
-
macikos
addikt
Akkor esetleg nézd meg, hogy nincs-e beállítva, hogy darabolja (split) a videót adott időközönként.
Hogy beleégeti-e azt nem tudom, még nem néztem meg, de ha ki lehet választani a feliratot, akkor valahogy csak látható lesz, gondolom
Az iPhone egyébként is megtud jeleníteni feliratot, csak elég kényes. A formátumot és a helyes beálíltásokat, hogy működjön nem ismerem, de a program remélhetőleg jól megcsinálja.
-
xcy
csendes tag
Videora iphone converter csak a film első 10 másodpercét konvertálja át,majd leáll, mintha kész lenne. Ez a 4.04 és a 4.05 verziónál is előjön. Már szét robbanok a dühtől, nem értem miért van ez. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
válasz
macikos #5250 üzenetére
Feltettem az ImToo-t. Éppen konvertálok vele, de úgy látom, hogy ahány file-ből áll a dvd film annyit csinál belőle. Ezt nem értem, hogy lesz ebből egy file? Nem találok semmi ilyenfajta beállítást, ezért nem vágom. Az előző konverter egy file-t csinált mindig az éppen kijelölt dvd mappából.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Barett 50cal #5255 üzenetére
Hali!
A díjcsomag havidíja kerül ennyibe, amire adott esetben 24 hónapos hűséget vállalsz (pontosabban nem erre a díjcsomagra, de min. ennyi kell, hogy legyen havonta).
-
Barett 50cal
senior tag
Hali
Olyan kérdésem lenne,hogy ha vennék egy Iphone 8Gbosat a T-mobile.nál,27990Ftért Ikon 400as csomagban 24hónapos hűséggel,akkkor 10000ftot kellmég 24hónapon keresztül fizetnem??Üdv
-
Miv
tag
Sziasztok!
Nekem 2.2-es fw-m van, viszont még 02.11.07-es basband (még akkoriban frissítettem 2.2-re, amikor úgy nézett ki, hogy nem szabad a BB-et is update-elni).
Most szeretnék 2.2.1-et, és majd valamikor később yellowstone-t is. Szerintetek mit kellene tennem? Először egy olyan fw-t felrakni, ami frissíti a BB-et a yellow által követelt verzióra, majd 2.2.1 costum fw, BB nélkül? -
Csabee.
nagyúr
Iphon-on nem műküdik a 3g, se az EDGE ! mitől lehet? magyarra fordítva ezt írja ki :
"EDGE nem lesz aktív: GPRS beállítások nem lettek elfogadva"Én nem látok semmilyen beállítási lehetőséget az iPhonon!
Lehet olyan hogy nem aktiválták a 3g-s opcoót a t-mobile-nál?!:@..
a számot is 4nap után tudták aktiválni! Elég idegesítő!Valakinek valami ötlete esetleg?
-
sgery
őstag
válasz
macikos #5250 üzenetére
Aha. Hát akkor ez meggondolandó.
Nálam az apple nem = azzal, hogy minőségi termék ami sose megy tönkre, az pl. hogy régebben néztem az ipodom leírását és külön oldalon fel volt sorolva, hogy milyen hibánál milyen ikon fog megjelenni, és volt olyan ami annyit jelentett hogy többé nem fogod használni elég kiábrándító..Amúgy 1 vagy 2év gari van rá? Ha 1 akkor elég gáz, még a sagemre is 2őt vállalt a voda..:S
Az esélyekről annyit, hogy velem minden rossz megtörténik, tehát én vagyok az aki abban a kis esélyben benne van..
-
macikos
addikt
Okosan megszerezve egy játékot csak úgy simán nem tudod feltenni. Fel kell törni.
Nem ugrik a garancia! Már számtalanszor leírtuk! Csinálsz egy Restore-t és gyárira visszatudod állítani, így pedig lehet gariztatni. A gond akkor van, ha esetleg be se tudod kapcsolni a készüléket, mert akkor értelemszerűen nem tudod visszaállítani, de ennek nagyon kicsi az esélye.
Samgar: Esetleg próbálj ki más programot. Super-t vagy az ImToo programokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
samgar
őstag
Vagy egy converter program: top viewsoft, free dvd ripper. felrippelt dvd filmjeim vannak vinyón.
de a 40 filmből kb 4-et tudok átkonvertálni az iphone-ra, mert mikor kijelölöm a mappát amit konvertálni akarok azt írja ki hogy: no title found.
Mit lehet tenni? -
sgery
őstag
Egy dologra még nem kaptam viszont választ, akkor megveszem t-nél, ilyen állapotban lehet tenni rá bármilyen programot? Teszem azt okosan megszerzek rá egy játékot.. és feltenném. Menni fog? Vagy fel kell törni hozzá a telefont? Akkor pedig ugrik a gari is, ugye?
-
sgery
őstag
én is úgy látom mint te, ezért mérlegelek. t-nél előfizuval 2év alatt kiadok összesen 267e ft-ot, beszélhetek 9600percet, küldhetek 4800sms-t és 48giga internetet tolhatok.
Ha megveszem dominóban mondjuk és vodafone-al használom jelenlegi díjcsomaggal akkor kifizetek össz 257e ft-ot, beszélhetek 4800percet, küldhetek 1200sms-t és 4,8Gb-ot netezhetek.Na most ezt így levezetve asszem világossá vált számomra a válasz
-
joey04
titán
snapszer játék van iphonera?
-
Clarke
csendes tag
Ezt sosem értettem. 120-140 körül veszel egy készüléket, plusz 4-5 ezer körül valami gagyi előfizetést, és 2 év alatt ugyanott vagy. Haveromnak is így van készüléke, közben állandóan a perceket nézi, netezni csak úgy mer ha wifi van a közelben...Ennek aztán sok értelme van. Nekem ugyanezért, a 2 év alatt kifizetett összegért még ezekre sem kell figyelni (400 perc, 2Giga, 200 sms...)
-
attila132
csendes tag
Sziasztok. Iphone 2G-t akarok venni mert a 3G nekem drága. Miben különbözik a két változat?[B][/B]
-
samgar
őstag
Cydiaról tudni valamit? Mikor lesz már jó? Folyamatos hibaüzeneteket kűld.
-
Bade
tag
Azt hogy a trémobil letiltotta a telefont,honnan lehet tutira megtudni?
Jövőhéten vinném be szervízbe,csak nehogy úgy járjak,hogy a telefont nem kapom vissza. -
macikos
addikt
Ha nem beszélsz sokat, ergo nem akarsz sokat fizetni, akkor miért nem veszel egyet Domino csomagban? Így is olcsóbban jössz ki, mintha kártyafüggetlenül vennéd. Interneten megrendeled, ingyen kiszállítják, függetleníted, akármi, 30 perc alatt megcsinálod olyanra, mint egy gyári kártyafüggetlent.
-
sgery
őstag
válasz
rolcsibácsi #5220 üzenetére
Köszi az infókat!
Kicsit idegesít még ez a té havi 10e-res csomagja, mert azért 2év alatt mégis 240e-ret adok nekik, ami nem kevés..:/ és havi 10et üzleti számról se beszélek el, szóval gondolkozom. És gondolom akkor fel is fogom törni, mert nem fogok még a app-ért is fizetni pluszban, de akkor meg ugrik a gari gondolom, szóval így nézve a tét ki is hagyhatom.. de 100e-ret meg nem adok egy olyan telefonért amire nincs gari... ördögi kör -
Senorito
csendes tag
Hellosztok!
hogyan tuidom azt megoldani,hogyha újra rakom a gépet..és úrja felrakom az itunest és szinkonizálom akkor ne formázza a telót? -
oba
addikt
sajnos ez sem jó
a router áramtalanítás után is ugyanazt az ip -t adja a szifonnak mint előtte, és nem ugyanazt az ip -t kapja mint a pc vagy a notebook hanem másttöröltem a kapcsolatot, újra létrehoztam, nem jó, reseteltem a network settingset, majd újra hozzáadtam a kapcsolatot, de nem jó
felkapcsolódik a routerre, de "nincs net" -
DeepDish
őstag
Koszonom themeket talaltam cydia-ban, BMW mar meg is tetszett!
Tudtok meg jo source cimeket?
-
Bade
tag
olyan ember segítségét szeretném kérni priviben,aki 2.2-es szoft(2.28 modem firmwire) esetén csinált függetlenítést
Előre is köszönöm a segítséget! -
macikos
addikt
Egyébként meg akinek csatlakozik, de nincs net:
Próbáljátok már meg, hogy DNS szervernek nem a router IP címét adjátok meg (ezt írja be automatikusan, 192.168.x.x), hanem a szolgáltatótok DNS szerverének a címét, mert rengetegszer van olyan, hogy a router nem tudja feloldani a címeket. Szóval ez egy biztos megoldás.
-
Ulkesh
őstag
Nézd meg az IP címét az iPhone-nak, aztán kapcsold ki a Wifi routert és a PC-det, aztán router vissza és az iPhone-al próbálj kapcsolódni, ha nem sikerül, akkor töröld a kapcsolatot és hozd újra létre.
Nálam is volt ilyen gond amit az okozott, hogy beragadt az IP cím az iPhone-on, ugyanazzal a címmel próbált fellépni, mint a desktop gép, látszatra sikerült is neki, de semmi nem ment. -
oba
addikt
HELP ME!
2.2.1 -em van iphone 2G -n. Az a problémám, hogy a wifi egyik napról a másikra beszart. Vagyis látja a wifi hálózatokat, kapcsolódik is hozzájuk, csak egyszerűen nem hajlandó használni a wifit. Nem jön be semmi weboldal safarin, cydia sem kapcsolódik, semmi. Próbáltam már resetelni a network settingset, semmit sem segít. Googlen találtam egy-két külföldi fórumot, és sok más embernek is van ez a gondja. Azt is írták többen, hogy hiába rakták vissza a 2.2 -őt, nem javult meg. Ilyenkor wtf? Esetleg volt vmi olyasmi védelem a 2.2.1 -ben ami direkt leblokkolja a wifit? Nagyon nem jó ez így… remélem vki tud megoldást
-
rolcsibácsi
őstag
dominós árat már rég lehet tudni. 139e hacsak nem vitték lejjebb..
SE-k és nokiák után felüdülés lesz, legalábbis én így voltam vele, persze abból a szempontból hogy már énis baromira untam őket, soha semmi újítás csak külsőre húznak mindig valami mást aztán örülnek mert veszik..
iphoneban sokkal több lehetőség van szerintem, még ha van egy két gyagya hibája is...
a szolgáltatók közül szerintem egyik sem jobb, tökmindegy melyiknél vagy, persze főleg akkor ha nem rakják rá a saját témáikat meg ikonjaikat a felesleges oldalaikhoz...
én ikon 400-zal vettem, ez havi 10 és 30ezer volt a telefon, így elég sokat beszélhetek, netezhetek, sms-t meg nem nagyon írok de saját szolgáltató felé 200at írhatnék.. nekem ez pont megfelel. igaz kicsit börtönben érzem magam hogy 2 évig muszáj ezt betartani, de nem bánom mert amennyit nyomogatom a telefont úgysem gondolok erre, és sokkal többet telefonálok mint korábban, így tudom hogy mennyit fizetek és próbálom lebeszélni
volt már más érintős telefonom is és a netezéshez ez alap..
iphone meg még gyors is ebben, úgyh jobbat nem találsz..
én nem vennék használtat mert ez azért már nem pár- tízezres kategória hanem jóval drágább és ha gáz van vele hiába sipákolsz...
a tedd a sim alá neve turbó sim és van itthon, de sokan panaszkodnak rá, én speciel nem tudom miért mert nincs rá szükségem, de így vagy úgy megoldható a függetlenítés..
a feltört telefonokon jóval több lehetőség van, bármilyen iphone-os alkalmazást le lehet szedni netről és feltenni, már ha erre gondoltál a bármi alatt. nekem JAVA-t még nem sikerült kiderítenem hogy hogy kell használni rajta de ha jól tudom már ez is úton van..
én mindig SE-s voltam, de kipróbáltam sok mást is, de ennél le fogok ragadni mert úgysincs jobb.. (ill ki mire használjaha csak telefonra meg smsre akkor felesleges lenne ezt venni)
-
sgery
őstag
Ezt imádom a t-ben, pdf-ben közlik, basszus, ezenek a weblapjukon egy átkozott kereső sincs. Már külön írtam nekik régebben, hogy 21éves vagyok, nagyon jártas informatikában és neten, de hogy én nem találok meg sokmindent az oldalukon az már gáz!! egy idősebb ember szerintem úgy ahogy van bezárja a böngészőt és átmegy a vodafone-hoz mert az övéké átlátható...
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Üdv mindenkinek!
Kismillió iphone topic van, nem tudom melyikbe kéne írjak. Persze egyik topic elsző hsz-ban sincs egy velősebb tanácsdömping, ami mondjuk illik egy hasonló fórumnál, ezért is vettem a bátorságot ilyen alapvető kérdéseket ide írni 5e hsz végigolvasása nélkül.Tehát, új telefont akarok venni, a SE-okat már baromira unom, ahogy a nokiákat is, aztán valahogy ehez az iphone-hoz jutottam, szép meg minden, őszintén a zene miatt kell és azért mert tetszenek a játékok amik kijönnek rá. Ja, és interneteznék is rajta bőven.
Viszont nem tudom mit tegyek, hogyan vegyek. Tudom, hogy apple boltban nem adnak, mert idióta Steve Jobs vagy hogy híjják (aki úgyis megmurdál lassan..) ugye nem adja csak úgy. Szóval nem tudom hogy vegyek. T-mobile-nál előfizetésben vagy itt az aprók között? Vagy netán dominóban? Annak az árát mondjuk t-ék b***nak közölni.. Az aprókon vásároltakhoz van egyáltalán bármilyen garancia? Egy új előfizetői kártya mindenképpen kelleni fog nekem üzleti telefonálásokra, szóval új előfizetést mindenképp kötök valahol. Csak nem tudom hogy ezért kössek-e tmobile-nál, mert rühellem őket. De ha csak ott kapok garit, meg úgy jó a dolog, hát legyen... Amúgy van itthon ilyen tedd a sim alá, elhitetem a telefonnal amit látni akar kártyám ha az kell.
Meg hallok innen onnan hogy feltörték a telefont és már bármit feltehetek rá meg ilyenek, akkor most elindul rajtuk bármi? Vagy hogy mennek ezek a dolgok? Valaki kérem írja le, vagy adjon egy linket ahol le van írva ez.Köszönöm annak aki egyáltalán felfogta mit akarok, és ha válaszol akkor
.. -
C^^
őstag
válasz
H. Hal-k #5214 üzenetére
"Ez normális vagy kezdjem a kötelet hurkolni a nyakamra?
"
Nem normális, de ne hurkold még a kötelet.Külföldi fórumokon sok Windows XP felhasználónak van/volt ilyen problémája.
Ha Windows XP-d van:
-Start/Futtatás - regedit
-Navigálj ide: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
-Töröld a TcpWindowSize kulcsot.Előtte nem árt egy biztonsági mentést csinálni a registryről.
Egyébként ha később szeretnéd kártyafüggetleníteni a telefont, akkor ne frissíts 2.2.1-re még. Ha nem, akkor mehet simán az update.[ Szerkesztve ]
-
H. Hal-k
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, remélem tud valaki segiteni benne.
Ma vettem egy iPhone 3G-t a T-mobile-nál. Hazaértem, rádugtam az iTunes-ra, egy gyors update erejéig, kaptam egy hibaüzenetet, hogy nem tud updatelni és kér egy restoret. A telefon kijelzőjén megjelenik az iTunes ábra. Elinditom a restore-t, lefut most egy verify iPhone software csik fut kb 30 perce. Ez normális vagy kezdjem a kötelet hurkolni a nyakamra?
Köszi előre is a segitséget. -
Ulkesh
őstag
válasz
rolcsibácsi #5209 üzenetére
Ha nem használod, akkor nyugodt szívvel töröld le. Ha fent van akkor folyamatosan fut a háttérben és ezzel memóriát és prociidőt pazarol.
Ha neked küldenek MMS-t akkor sincs baj, mert ha nincs kliensed, akkor SMS-ben kapsz róla értesítést egy link-kel, ahol megnézheted, ehhez sem kell gép, csak ráböksz és a Safariban be tudsz lépni és megnézni.Ha mégis a megtartása mellett döntesz, akkor Xsellize varázsszót gyakoroljad
-
tomcsi23
veterán
Ma jött sms, hogy mehetek a leadott készülékemért (mikrofonja halk volt), megjavították. Persze, a faszi már előre mondta, hogy javítani nem fogják tudni, majd kicserélik, csak ehhez elküldik és ők (apple?) majd küldik vissza az új készüléket. Megyek be vígan, szervizes csóka mondja is, hogy itt a cserélt készülék. Kézbe veszem, erre látom, hogy a polírozott résznél össze-vissza van karcolva, de olyan durván, hogy az egyik "karc" majdnem felsértette a kezem. Ilyen lelakott állapotban azt se tudtam megállapítani, hogy ez az én régi készülékem-e. Kérdezem a baktert, mi a helyzet? Azt mondja, hogy ő csak annyit lát, hogy más imei száma van a készüléknek, de hogy mi történt vele, nem tudja. Mutatom neki, ugye azért látja ezeket a sérüléseket a készüléken, meg hogy ez így nem igazán van rendben. Ő nem látja.
Nem?! Nem látja, de annyit tehetünk, hogy "az ügyfél nem veszi át a készüléket ezért, meg azért". Jó, felvettük az új jegyzőkönyvet, beleírta, hogy a készüléket az ügyfél nem veszi át, mert karcos, lelakott állapotban van és egy új, ép készüléket kér. Ma már nem, de hétfőn elküldik, aztán majd visszaböfögnek rá amott valamit. Hát b+.
-
rolcsibácsi
őstag
swirly mms-t használja vki? hogy kell miután lejárt a demo?
nem mintha nagyon használnám de miért ne legyen a telón ha már kitalálták, és ha véletlenül kapnék az életben mms-t akkor ne kelljen már hozzá gép..
kerestem keresőben, googliztam is egy percig de máshol se nagyon tudják... -
C^^
őstag
válasz
8nemesis8 #5203 üzenetére
"Egyenlőre csak a tré-mobilnál lehet kapni?Lehet esetleg valamit tudni kártyafüggetlen megjelenésről?"
Itthon csak a T-nél lehet kapni, előfizetéssel, és kártyás csomagban is. Külföldön lehet kapni gyárilag kártyafüggetlen verziót (Szlovákia, Olaszország), de jelentősen drágább, pláne a mostani Forint-Euro árfolyam mellett.(Illetve vehetsz használtan első generációsat, ha nincs szükséged a 3G-s előnyeire.)
"Mennyire vagytok megelégedve vele?"
Ez szerintem egyénfüggő. Ha megbarátkozol a hiányosságokkal, és ki tudod használni a készülék által nyújtott funkciókat, akkor tetszeni fog."Kb mennyit bír ki az akksija?"
Ez erősen felhasználásfüggő. Ha naponta órákat beszélsz, több órát netezel, zenét hallgatsz, emailezel, játszol, stb., akkor napi szinten tölteni kell. Kevésbé intenzívebb felhasználással 2-3 napot bír egy teljes töltéssel.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
szerintem is szarakodik de mint tudjuk volt már ilyen korábban is
, majd megjavul idővel mert foglalkoznak vele, vagy frissítik ilyesmi, azért nincs most meg minden..
pl a keyvib sincs most sehol pedig kéne
meg csomó téma is eltűnt,
van is egy kérdésem, régebben az SBSettingsben volt olyan a ki-bekapcsolható dolgok közt h ssh, most miért nincs? hogy lehet berakni oda? mit kell letölteni hozzá?
még mielőtt valaki azt tanácsolná hogy a "more" menüpontban kapcsoljam be a láthatóságát, megnyugtatom hogy be van kapcsolva mind!én mellesleg nem is értem hogy valaki miért vesz ipod verziót, hisz telefonja mindenkinek van akkor meg miért ne lenne egyben? nekem már sok telefonom volt de asszem ennél leragadok egy ideig, vannak hibái, illetve nem is hibák csak furcsaságok, de meg lehet szokni, vagy ha többet foglalkozol vele akkor át is alakítgani saját dolgaid szerint... ha ipodot vennél akkor már nemsokkal több ez sem..
témákat a cydiából tudsz szerezni, ha van más megoldás is azt énis várom!
a themes-ekbenvannak, általában mielőtt letöltenéd meg tudod nézni őket hogy kell e egyátalán vagy a screenshotsnál vagy ha nincs akkor more info-nál..
máshol szerintem nincsenek[ Szerkesztve ]
-
DeepDish
őstag
Elnezest a dupla posztert, ceges net szarakodik !
[ Szerkesztve ]
-
DeepDish
őstag
Hol talalok nagyon jo Themekat es winterboardal tudom aktivizalni oket?
-
DeepDish
őstag
Hol talalok nagyon jo Themekat es winterboardal tudom aktivizalni oket?
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok
Én éppen egy ipod touch vásárlásán gondolkodom.Ám árát tekintve majdnem ott lennék, ha eladom a telómat és touch helyett vennék egy iphone-t.
Egyenlőre csak a tré-mobilnál lehet kapni?Lehet esetleg valamit tudni kártyafüggetlen megjelenésről?
Mennyire vagytok megelégedve vele?Megbízhatóság?Kb mennyit bír ki az akksija? -
samgar
őstag
Szerintem eltünt a fél cydia source. Vagy csak én látom rosszul? Csináltam egy restoret és szinte semmit sem találok. Hiába adom hozzá a featured source-t.
-
C^^
őstag
Alapvető különbségek:
- 2G-Alumínium hátlap 3G-Műanyag hátlap (fekete, 16GB-os változatnál opcionálisan fehér)
- A 3G értelemszerűen ismeri a 3G mobilhálózatokat.
- 3G-ben van A-GPS (Viszont teljesértékűen használható GPS alkalmazás nincs hozzá.)
- A 3G-hez bármilyen 3,5-ös jack-el rendelkező fülhallgatót tudsz csatlakoztatni, a 2G-hez csak Apple fülest. (Illetve vannak átalakítók, és egy pár gyártó gyárt iPhone-kompatibilis füleseket is. Pl.: Sennheiser)
- A 3G beépített hangszórójának érezhetően jobb a minősége."A másik kérdésem az lenne hogy várható mostanság egy újabb iphone..."
Valószínű, hogy készülnek valamire, de biztosat nem lehet tudni addig, ameddig hivatalosan be nem jelentik.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A KOReader ebook olvasó program
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...