Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
-
Csapi007
veterán
Kipróbáltam vagy 5 félét. Szifon sourceban is van egy. Volume boost-ra keress.
balazs0102: Mivel arra még nincs függetlenítés.
Hogyha tudod használni a helyszínen a telót akkor már aktiválva van. Legközelebb egy restore után kell aktiválnod. Ha külföldi nem valószínű hogy letiltják, de az aktiváláshoz kell egy eredeti szolgáltatótól származó SIM kártya. -
Csapi007
veterán
Hy
JB nem hinném hogy ilyet okozna. Lehet hogy alapból ilyen halk, pl sima telefonálásnál a felső hangszórót én is halknak találom.
Van többféle max hangerő növelő csomag, azonban nálam egyik sem működött.
Azt esetleg még megnézhetnéd hogy a jó hangerő (jó helyen), tehát telefonálás közben raktad maxr a hangerőt. -
Az-X
őstag
Arra gondoltam, hogy esetleg a jailbreak-elés okozhat ilyen gondot? Nem használok semmi olyat amihez kell a tört rendszer, megpróbálnám egy "szűz cuccal" hátha. Most egy jb-elt 3.1.2 van rajta, elég ha nyomok egy restore-t meg egy frissítést a gyári 3.1.3-ra? Vagy kell még valami, hogy eltűnjön a jb. A telő egy sima 3G.
-
trobi28
addikt
Szerintem semmi köze a mail-nek hozzá mert én nem is használom a push frissítést sőt a gyári levelezőben nincs is fiók beállítva és nekem is ezt csinálja.Van hogy 1 órát beszélek folyamatosan de van hogy gondol egyet és 2-3 percenként szétkapcsol.
Olvastam régebben valahol hogy ez Iphone betegség és állítólag nem orvosolható de hátha valaki okosabb nálam és tud rá megoldást.
Meg arra is kíváncsi lennék hogy másnak is csinálja-e? -
LCSM
csendes tag
Ha a laptop esetleg kábellel is hálozatba van kötve, akkor húzd ki. Nálam ez segített, de ez nagyon kényelmetlen volt, mert igy meg a helyi hálót nem értem el.
A másik gondom meg az volt ezzel a megoldással, hogy olyan szinten melegedett a telefon, hogy még a töltést is leállította. Nem tudom másnál is ez a helyzet, de félek ez hosszú távon nem egészséges neki, úgyhogy inkább átrakom a kártyát az N95-be és azt használom ha netezni kell a laptopon és nincs más lehetőségem. -
Cyber_Bird
senior tag
hmm, ez érdekes kérdés, próbáld meg úgy, hogy nem raksz titkosítást rá, vagy ha nincs rajta, akkor próbáld meg úgy, hogy beállítod. Nekem mondjuk ilyen nem fordult elő, még a mozgó vonaton is gond nélkül stabil volt a wifi kapcsolat, a 3g már nem annyira mert vissza vissza kapcsolt gprs-be dehát ez van
Szerk: esetleg ha nem a windows alapprogijával próbálod, hanem a wifihez adott külső progival, akkor prőbáld meg úgy hogy windowst használod rá
Invisible Shield: én az elsőt a saját telefonomra raktam fel, szar letta másodikat bartnőmére, ott már tudtam mire kell figyelni, és tökéletes lett
szóval azért írtam hogy a másodikra már menni fog majd ha lesz pénzem karácsony után, újévre meglepem magam mégegy invisible shielddel és felrakom az enyémre is szépen, mert védeni ígyis védi, csak a sarkakon nem ragadt le rendesen és bement alá a por, nem karcolja a telcsit, viszont a hátulja a fóliára ragadt piszok miatt csúnya(de nembaj majd a következő menetben)
[ Szerkesztve ]
-
-
RenegadeC2
aktív tag
Majdnem ugyanezek a lépések igen (QuickPWN pár apróságban változott), 2.2-höz pedig legújabb QuickPWN kell, itt megtalálod.
-
Cyber_Bird
senior tag
Tutira működni fog, de Jailbreakelni kell a telefont és leszedni pl a PDANet nevű progit, én ezt használom net megosztásra a laptop és az iphone között
Hogy az aksi menynit bír, hát ez jó kérdés, nemtudom, de elvileg ha usbn rá van közben dugva a laptopra akkor tölti is. ha meg a wifit használod telefonálsz stb aktív használat kb 1 napot bír közepes használattal kettőt, de én nem szeretek kockáztatni naponta töltöm
#3344: nem raktál fel valami icon dock vagy hide icons vagy poof vagy hasonló alkalmazást, vagy bosspreffsben is van Hide Icon rész amiben el tudsz tüntetni alkalmazásokat.ott az on helyett off on van az alkalmazás ami "láthatatlan"
vagy legvégső eset: restore
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- iPhone topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)