Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Na, Te vagy az én emberem.
Bár, ha nem próbáltad még az RR3-at, nem biztos. Amúgy szerintem nagyon jó játék (eltekintve persze a mértéktelen pénzéhségétől), nagyon szépen viszi az iPad (eltekintve attól, hogy 60 fps-t nem tud, viszont brutál jó a grafikája, mobil eszközhöz képest), szóval érdemes lenne kipróbálnod...
Nem tudom, hogy milyen kontroller lenne jó hozzá... leginkább kormány...
És ha már kipróbáltad, megmondhatod, mennyi helyet foglal rajta... és jó-e hozzá az iPad, mint kontroller (ugye forgathatod a levegőben, mint egy kormánykereket). Vennék én, csak kicsit parázok, hogy nem hozza az élményt, és kidobtam 50K-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár, ha nem próbáltad még az RR3-at, nem biztos. Amúgy szerintem nagyon jó játék (eltekintve persze a mértéktelen pénzéhségétől), nagyon szépen viszi az iPad (eltekintve attól, hogy 60 fps-t nem tud, viszont brutál jó a grafikája, mobil eszközhöz képest), szóval érdemes lenne kipróbálnod...