Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kecske és káposzta lenne a Gamdias új háza?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Na, Te vagy az én emberem.
Bár, ha nem próbáltad még az RR3-at, nem biztos. Amúgy szerintem nagyon jó játék (eltekintve persze a mértéktelen pénzéhségétől), nagyon szépen viszi az iPad (eltekintve attól, hogy 60 fps-t nem tud, viszont brutál jó a grafikája, mobil eszközhöz képest), szóval érdemes lenne kipróbálnod...
Nem tudom, hogy milyen kontroller lenne jó hozzá... leginkább kormány...
És ha már kipróbáltad, megmondhatod, mennyi helyet foglal rajta... és jó-e hozzá az iPad, mint kontroller (ugye forgathatod a levegőben, mint egy kormánykereket). Vennék én, csak kicsit parázok, hogy nem hozza az élményt, és kidobtam 50K-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bár, ha nem próbáltad még az RR3-at, nem biztos. Amúgy szerintem nagyon jó játék (eltekintve persze a mértéktelen pénzéhségétől), nagyon szépen viszi az iPad (eltekintve attól, hogy 60 fps-t nem tud, viszont brutál jó a grafikája, mobil eszközhöz képest), szóval érdemes lenne kipróbálnod...