Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gadgetfan_
    senior tag

Na beüzemeltem az Airt :U
    Mivel még nem volt tabletem ezért a wow-faktor duplájára nőtt, máris nehezemre esik felkelni a kanapéról :) Azért csodálkozom, hogy pl. Foursquare, Viber, Any.do app nincs, de nagyobb problémám ne legyen. Az nPlayer egyből vitt minden videót, köszönöm az ajánlást.
    Meglepett viszont, hogy bár van iCloud mentés egyes játékokban, Rayman, Badlands teljesen előről akarja kezdeni velem a játékot, hiába járok iPhone-on a végénél.
    Lehet béna vagyok, de pl. az alap Notesot sem sikerült szinkronizálnom telefon és ipad között, pedig mindkettőnél be van állítva a szinkronizálás...

Lejárt a szerk.idő, de közben eszembe jutott, hogy ha a régebbi jegyzeteidet is felhő alapon akarod megosztai a két cucc között, akkor sajnos szépen át kell másolgatni egyenként az "összes jegyzet" fiókból az "iCloud" fiókba valamelyik eszközödön. Nem nagy meló, ha nincs többszáz jegyzeted ;] ja, és persze közben törölni is kell a régit, különben duplán lesz meg. Mondjuk, jó alkalom, hogy kiselejtezd a régi, nem aktuális cetliket... :)

Új hozzászólás Aktív témák